Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhasz26
csendes tag
válasz
Viktor0610 #5263 üzenetére
Igen, a kérdés arra vonatkozott, hogy egy fix hosszú távnál, mekkora lehet az eltérés. Mondjuk százalékosan vagy bármilyen adatokkal bizonyítva
-
juhasz26
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van valakinek tapasztalata afelöl, hogy mennyi lehet az eltérés nagyjából a pontos távolság (GPS-el mért) és a karkötő által mért távolság között, ha épp ugyanazt a távot futva tenném meg? Mondjuk, ha szeretnék futni 10 km-t, akkor mekkora lehet az eltérés? Mert, ha mondjuk +- 3km, akkor az már elég soknak tűnhet, és igazából nem látnám értelmét a vásárlásnak
Terepen hogyan számol az aktivitásmérő? (Például sziklás, hegyes vidéken)
Köszönöm szépen a válaszokat. -
juhasz26
csendes tag
Azért még mindig várom valaki tapasztalatát a valós megtett kilométer (GPS-el mért) és a karkötő által mért megtett kilométer közötti különbséget, ha a karkötő a lépésekből számolja a megtett távot.
Mekkora az eltérés? -
juhasz26
csendes tag
válasz
Dominó85 #1390 üzenetére
A srácok azt mondták az előbb, hogy írja a km távolságot is, de nem GPS-ről kapja a jelet, hanem a lépésszámból számolja a km távolságot, ezért kérdeztem a különbséget. Tehát van rajta km visszajelzés is elvileg. Ezt elvileg a beállításoknál kell beállítani.
Mindezt csak azért szeretném megtudni, mert futni könnyebb lenne egy ilyen órával, mint telefonnal. De ha a lefutott 10km-re csak 6-7 km-t, esetleg 13 km-t számol el, akkor semmi értelme, mert csak félrevezet -
juhasz26
csendes tag
Esetleg van bármilyen infója valakinek arról, hogy mennyi az eltérés a pontos távolság (GPS-el mért) és a karkötő által mért távolság között?
-
juhasz26
csendes tag
És futás közben mutatja az aktuálisan megtett km-t? (Még ha nem is gps pontosággal)
Térképhez nem ragaszkodom, a pontos pulzusmérés se a legfontosabb, eddig sem tudtam egyáltalán
Viszont ha olyan helyen, versenyen futok, ahova a sár és víz miatt nem vihetek telefont, akkor jó volna tudni 2-3 óra futás után, hogy nagyjából mennyi távot tettem eddig meg -
juhasz26
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne a Mi Band 2-vel kapcsolatban, hogy
- Lehet úgy használni, hogy az eredményeket később szinkronizálom fel a telefonra, mert éppen nincs nálam telefon? (Tehát 3-5 kilométerrel odébb van a telefon, mint én az órával)
- Milyen funkciók működnek ebben az esetben?Köszönöm a válaszotokat
Üdv, Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Synology NAS
- Milyen autót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest