Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED monitor topic
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
padi68
senior tag
válasz
grizlisandor #1498 üzenetére
Sziasztok,
köszönönet mindenkinek: most már sikerült!
:-)
Üdv Á
-
Dominó85
addikt
válasz
grizlisandor #1498 üzenetére
Amikor nekem megérkezett és nem engedtem a GPS-t esze ágaban sem volt párosodni. De fórumokon is írják hogy kötelező a GPS az első párosításnál. Nekem végül az oldotta meg, hogy bekapcsolt gps mellett felemeltem a karom és pont abban a minutumban hogy kijelezte az időt, már szinkronizált is. Rengetegen amúgy marha könnyen feladjátok... de ugyanezt látom a kinti topikokban is. Aztán meg olvastam olyat is, hogy másik készüléken gps/bt mellett rálelet a teló. Majd az eddig hülye telónál is ok lett a szinkronizáció. Szerintem nem hibás egyedek vannak itt többnyire, hanem bugos Mifit és firmware.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest