- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
válasz
Imilenni #2518 üzenetére
Úgy látom, több különbség is akad.
-
goom
senior tag
Ma jutott eszembe, hogy az előző telefonomon a FB Messenger (és az Üzenetek is) egy kis kör alakú "buborékban" mutatta az illetőt, aki rám írt. Ha fotó is volt a Címjegyzékben hozzá, akkor azzal. Ez most nincs. Átnéztem a beállításokat, de nem bukkantam rá.
Tudtok segíteni? -
goom
senior tag
válasz
Darko_addict #1910 üzenetére
Jó eséllyel igen. Elmondásuk szerint pont ez a lényege... ez a "bőr-hatás". De pl. ha 2048-at játszok a régi (most lecserélt) üvegfóliás telefonomon, utána meg ezen, akkor igen erős számomra a kontraszt.
-
goom
senior tag
Nekem a MediaMarkt-ban feltették a saját ClearPlex fóliájukat, de nem vagyok képes megszokni. Olyan, mintha bőr anyagú lenne... finom bőr, de nem sík, nem sima. Itt-ott recés, gyűrött, és zavar. Visszavittem; megmutatták a sajátjukat: az is ilyen. A leírásban is szerepel, hogy zsebben ilyen lesz.
Így viszont gondolkodom a cseréjén. Ezt a Nillkin-t ismeritek-e? Milyen? -
goom
senior tag
válasz
Darko_addict #1878 üzenetére
Ahhh, értem. És köszönöm!
-
goom
senior tag
Kérlek, okosítson ki valaki, hogy mi a helyzet a 4G, 3G, 2G ügyben?
Melyikre van szükségem? Miből derül ez ki? És tényleg kisebb fogyasztást jelent a kisebb kategória? Az is "elég" nekem? -
goom
senior tag
Állítottam egy 20%-os riasztást a készülékre. Számomra öröm ez az érték, amit most látok.
Szerintetek is jó, vagy annyira nem? Nekem igen régen tudott ennyit egy telefonom... -
goom
senior tag
válasz
Darko_addict #1573 üzenetére
Turbado-nak én is írtam (elégedett) értékelést. Mert elégedett voltam...
Nekem EU-s készülék érkezett, laci laci linkje alapján francia piacra. -
goom
senior tag
Én most teszem töltőre, így néz ki az akku-előzmények.
-
goom
senior tag
válasz
Darko_addict #1557 üzenetére
Forgalmazók: megrendeltem Turbado-tól pénteken, keddre ígérték, és itt is volt kedden.
Vele együtt egy Mi 9SE-t is: az is teljesen rendben volt. -
goom
senior tag
Aha, én írtam erről. De azt javaslom, kérdezz meg másokat is! Nekem sajnos elég rossz szemem van.
Ha nem ment, túratársakat kértem meg. Ők mindig el tudták olvasni - szóval, a történet jó eséllyel rólam szól.
A térkép (Locus) nekem is simán ment - csak az olvasással (betűk, számok) gyűlt meg a bajom.
És még egy részlet, ami lehet, hogy fontos: nem automatán, hanem manuálison használom a fényerőt (kb. 75%). -
goom
senior tag
válasz
mayacska #1513 üzenetére
Ó, köszi! Ezt elbénáztam... nyilván K20-ra (vagy legalább arra is) kellett volna keresnem.
Hadd kérdezzek még: ez a kábel jó hozzá? És ez az autós töltő?
-
goom
senior tag
válasz
-cobra- #1509 üzenetére
Köszi! Kapcsolódó kérdésem: Nillkin hátsó átlátszó tokot keresek. Sajnos nem látok ezen a listán - vagy csak én nem találom?
Van-e esetleg más javaslatotok? -
goom
senior tag
válasz
silvergod #1496 üzenetére
Képernyő csak, persze. Eddig nem tettem, de meg lehet szokni.
Nekem meg fognak felelni ezek a képek. Minőségi fényképezőgép (kompakt méretben, hogy túrázni is tudjak) közel 200eFt lenne, vagy még több. És nyilván az is kompromisszum lenne egy kitobis tükörreflexeshez képest... Ami szintén kompromisszum lenne egy hátizsáknyi objektív + vázhoz képest.
Mobiltelefonért meg ez volt a (bőven) végső ár-határ számomra. -
goom
senior tag
Kék Balaton teljesítménytúrán jártam tegnap. Persze az új Mi 9T-vel... Pár tapasztalat:
Nem túl nagy, nem túl nehéz, semmi gond nem volt ilyen téren (előtte volt bennem némi aggodalom). Egész napos intenzív használat volt. Mindvégig GPS-el (Locus Map Pro), 75 db fotó, többször telefonálás, fizetések NFC-vel, stb. Aksi nap végére 43%, ami számomra több, mint meglepően remek érték. (PowerBank ott volt, mint állandóan használt, megszokott eszköz - természetesen így nem kellett).
Hőség, erős napsütés volt. a kijelző számomra igen nehezen olvasható; ez volt az egyetlen csalódás. Meg talán, hogy zsebre tételek előtt ki kell kapcsolni, mert többször zümmögött a szelfi-kamera ki-be.
Ha érdekel bennetek néhány (18 db) fotó, itt megnézhetitek. A fogáson változtatnom kell, mert jó párszor "belenyúltam". -
goom
senior tag
Kedves topictársak, feltette-e már valaki a 10.3.10.0.PFJEUXM Stabil 573M frissítést?
Engedhetem? Nem okoz gondot, bajt, téglát, stb.? (ld. a múltkori Mi9 SE ügyet) -
goom
senior tag
A MediaMarkt ClearPlex megoldását választottam fóliázás terén. Gyorsan, ügyesen feltették (két készülék volt kb. 7-8 perc). Gondolkodtam a hátlapra is, de nem értettek egyet. Szerintük érdemesebb hátsó tokot használni - és mutatta is a srác a saját készülékét, ahol elöl-hátul fólia volt... viszont szerencsétlenül ejtettet le, pont az élére. A két fólia sértetlen maradt, viszont alatta az üveg elrepedt. Meggyőztek.
Tudtok-e esetleg átlátszó, de minőségi hátsó tokról?...
-
goom
senior tag
válasz
Kkromer #1274 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ennyire gyors. Suhan minden...
A kijelző nagyon tetszik, a feketéje főleg... És szoknom kell, hogy koppanásig, saroktól sarokig mindenhol kép van. A PlayStore-ról meghökkentően gyorsan települnek az appok. Az imént kipróbáltam az éjszakai módot is a fényképezővel: komoly különbség! Kézből, negyedikről... csak teszt.[kép], [kép]
Első Xiaomi készülékem, tehát a MIUI is újdonság - de igen gyorsan megszoktam a Huawei után (bár azzal sem volt gondom). Az ujjlenyomat-érzékelőt még nagyon szoknom kell, hogy elöl van... de már ráéreztem, milyen szögben kell tartanom, és így gyakorlatilag minden próbálkozás érvényes. Igaz, az ujjaim (a két hüvelyk) "betanítása" kicsit lassú volt... de hát így megérte.
Nagy, de ez is vonzott benne, így lett T az SE helyett végül... és van egy kis súlya is, ami nagyon bejön nekem. De ötvenes pasi vagyok, lánykáknak kevésbé ajánlanám. Tesómnak is ma, ide jött meg az új készüléke, az egy SE, neki még az is nagy. Nekem egyértelműen ez jön be jobban.
Pici lányom teljesen odavan a szelfi-kameráért; hát, tényleg elég mókás. És itt mindent be lehet állítani, pl. annak a ki-be hangját is, ez kész... Asztalról felemelés, dupla kopp, értesítősáv, tényleg mindent a legapróbb részletekig. A fekete hátteres beállítás pompás, szerintem aki megszokta AutoCAD vagy Photoshop esetén, imádni fogja.
Olvastam aggodalmakat valami reklámok miatt. Ahol rákérdezett, nemet mondtam - és tényleg nincs, sehol.
A beszélgetési hangminőség szuper; komoly előrelépés nálam. Filmet nem ezen fogok nézni, játszani csak nagyon egyszerűekkel szoktam... de egyébként kihangosítva is remek a beszélgetési hangminőség. Dzsunka (futásra használt) fülessel egészen elfogadható, próbáltam YouTube-ot és az FM-et is. Egyik sem audiofil élmény volt, de nem is arra számítottam. Vonaton, buszon viszont simán jó.
Azt nem találtam meg (lehet, hogy nincs?), hol állítható be az ikon-rács. Pár éve megvettem a Nova-t, és lehet, hogy felteszem.
Nagyon-nagyon minőségi érzetem van vele. Már a doboza is, a csomagolás, kivitel, a kapott tok... Ahelyett kell valami átlátszó, mert ez a kék hátlap lenyűgözően szép, feleségem gyakorlatilag követeli...
Bocs, hosszú lett, de talán segítség a gondolkodáshoz. -
goom
senior tag
Elképesztő ez a készülék. Engem legalábbis teljesen lenyűgözött.
-
goom
senior tag
Az én futárom is megérkezett. Turbado, 6/64, két év teljes magyar gari - 115eFt.
Fogtam már a kezemben ilyen készüléket pár napja, de az fekete volt... A látott képek alapján azonban megkockáztattam a kéket.
Lenyűgözően szép! -
goom
senior tag
-
goom
senior tag
Olvasom a fórumot, nézek videókat... és felrémlik, hogy mennyi mindent nem tudok. Igaz, korábbi (2,5 éves) androidos készülékem van (P9 lite), azt szeretném egy Mi 9T-re cserélni. De nem ismerős a dupla koppintás, az ide-oda suhintás, stb. És a MIUI sem. Nem vagyok naprakész - de szeretném minél jobban használni, kihasználni az új jövevény tudását.
Tisztában vagyok vele, hogy ez itt OFF. Tudtok-e ajánlani oldalt, fórumot, leírást? Mindegy... ahol ezeket együtt megtalálom? -
goom
senior tag
Mi 9T Pro: mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 48 megapixeles kamera, OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval, bivalyerős hardver és kedvező ár. A csúcsmobilok ellen szánják az új szériát.
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vírusirtó topic
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest