Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Darko_addict

  őstag

  Sziasztok! Első látásra szerelem az Mi 9T. Hamarosan megrendelem a 6/128GB verziót, bár minden magyar webshop 2-4 napot ír a beszerzésére. Biztos van rálátásotok a témára, ezért lenne pár kérdésem.

  Vannak jónak tűnő és nagyon bevált Xiaomi-k, amiket marha sokan vásárolnak (emiatt sok a tapasztalat, ami nagy plusz), míg vannak jónak kinéző, de valamiért mégis elhanyagolt modellek. Szerintetek ez fog ütni (ütött) akkorát, hogy egy tartósan népszerű modell lesz, vagy mondjuk ez egy kísérleti verzió és hamarosan jönni fog egy másik, ami leváltja? Redmi 5 Plusom van, alig pár hónapig forgalmazták itthon, mire bejött a Note 5 Pro (kettő kamerás) és mindenkit azt adta-vette, én pedig szomorkodtam csak.

  Másik kérdés a forgalmazókkal kapcsolatos, pont amiatt, hogy mindenhol várni kell rá. Akadozik az ellátás, vagy ez csak véletlen egybeesés? A boltok nagyon tudnak hitegetni, hogy "holnap itt lesz!", de négy nap múlva se kapod meg - el akarom kerülni ezt, vagy legalább is ennek tudatában nekiállni a vásárlásnak.

  Harmadik zárókérdésem, az EuStock.eu fogja forgalmazni, van valakinek infója erről? Tudom, hogy már csak cégeknek árulnak, de a két év hivatalos garancia csábító, nagy pozitívum az 1 éves bolti garikkal szemben.

  Köszi szépen! :)
  :R

  U.i.: Most olvastam szpali kommentjét, úgy látszik, hogy elég friss még a termék és csak most érkezik be a magyar piacra, valamiért azt hittem, hogy már hetekkel korábban megkezdték a forgalmazást. Így utólag ez sok mindent megmagyaráz, lehet érdemes még várni vele 1-2-3 napot. Tegnap találtam rá a telefonra, hajnali háromig hasonlítgattam össze a többi jelölttel, de győzött. :D

  [ Szerkesztve ]

  Don't give up your dreams. Keep sleeping.

Hozzászólok Aktív témák