Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
most akkor, ha a xiaomi.hu-tól veszem, milyen sw-re lehet számítani?
a merülősre? a nem merülősre? a kamerafagyogatósra?valaki vett már onnan?
szerintem nem rosszak ezek a képek és még simán lehet jobb is lesz később.
DE 4k videót is tegyetek már fel
-
nfsu17
veterán
google kétlépcsős azonosítással gond nélkül be tudtok lépni a telón a fiókba?
tehát jön sms-ben kód (ha úgy van beállítva) és azt beírva be tudtok lépni?
nem azért kérdezem, mert én nem tudok belépni (nincs is telóm), csak érdekel, hogy ez rendben megy-e -
nfsu17
veterán
Aki majd innen rendel és megkapta, majd írja meg, hogy milyen sw, az mennyire bugos, vagy jónak tekinthető-e...stb. Köszi. Én csak onnan rendelném.
-
nfsu17
veterán
amikor kijött a telefon, és néztem róla teszteket, akkor eldöntöttem, hogy kell nekem ez.
aztán persze azt is eldöntöttem, hogy nem én akarok betateszter lenni, így vártam (várok) vele.
minden nap benézek a topikba, de sajnos sosem győztök meg, hogy ezt nekem mégis meg kellene vennem.
ez most nem flamekeltés akar lenni, tényleg szeretném ezt a telefont, de ilyen battery drain-ekkel nem tudok mit kezdeni...a kamera se nem jó (bár inkább jó azért), se nem rossz.
Most épp a hangerővel van valami, egyik nap az akku nem bírja, másik nap a kamera bug-ol, harmadnap az időjárás app..tudom, hogy mindegyikre van gyógyír...ne kapcsold be a telót
5. éve használok egy galaxy S5-öt _gyári_ akkuval.
persze közel sem bír annyit mint a telótok, de új korában azért _ahhoz képest_ nem maradt el annyira.
voltak nekem is 6 órás SOT-ok. most már persze közel sincs annyi, de _minden_ működik, amikor kell.
a google maps legújabb pont nem, de egy régebbi már sokkal jobban megy.
szóval eléggé elkényelmesített ez a telóm, hogy sosem hagyott cserben, nem kell mókolni rajta semmit, vagy idegeskedni. 0-24 megy 5. éve, talán 10x volt kikapcsolva pár percre.
Oké, nem dicsérem tovább...de ezek alapján akkor ti sem ajánljátok nekem, nem? pedig mondom, a pénz nem számítana (mármint nem akarok persze 200k+ kiadni), de ennyiért venném.
De ez fölöttébb zavar, hogy valakinek jó az a része, ami másnál nem, és fordítva...ez milyen minőség akkor már? Persze számítanak az appok is, de ti írtátok, hogy nem app kavar be.
Viszont nem tudom, akkor mi lehetne helyette, ami:
-no notch
-4k videó, elég jó fotó
-az akku is azért legyen legalább ilyen, hogy egy nap 6 óra SOT, annál többet úgysincs idő nyomkodni
-Mo-n legálisan, gyorsan, garival beszerezhető
-dual SIM -
nfsu17
veterán
Valami biztos van a 4k videókkal.
Ő sem elégedett vele.
Reméljük a köv. sw update helyre hozza.Aki tesztelős kedvében van, vagy nyaral, nincs kedve 4k-ban videózni párat?
Csak bekapcsolt stabival van gond, vagy anélkül is?
Ha csak a stabi a gond, akkor azzal együtt lehet élni a köv. update-ig. HA ez a baj.
Elég sokatoknak van már ilyen telója, és alig jönnek képek, videók, tapasztalatok, stb.
-
nfsu17
veterán
Láttam pár videót 4k felbontásban a készülékkel felvéve, és valami nem tetszett nekem (sem) rajta.
Mintha az lett volna benne, hogy stabilizálással (csak 4k-ban) valami pici "gond" van.
És én is kiszűrtem...szerintem.
Itt például nekem úgy tűnik, mintha néha "pulzálna" a videó...tehát egy tized másodpercre elhomályosodna, majd kiélesedik, majd jó.
A stabilizálást azt látom, hogy működik...de na...nem tudom kinyögni jobban...nem ájultam el a videótól, na. És nem a zajról, meg képélességről, meg színekről beszélek, mert az megszokás kérdése.Itt is írnak valamit róla..."funky slow motion effect"-nek nevezi, ha a stabi ON. Csak 4k-ban.
Itt is. Mikor lépked az ember előre..."előre-hátra" mozgósnak tűnik az egész...olyan darabosnak....nem smooth...nem vészes, de sajnos nekem minden xar feltűnik....tudom, akkor vegyek P30 pro-t.
Ki mit lát és mit gondol erről?
-
nfsu17
veterán
válasz
silvergod #910 üzenetére
De ez így baj
, mert nem hagy nyugodni a dolog és jó lenne venni egyet
De annyi bizonytalanság van bennem, hogy az elnyomja a dolgot.
-a boltnak merjek-e előre utalni, mert úgy még jobban megéri + 6 hónap gari
-MIUI-t nem ismerem, Samsung (4.4.2) után nem tudom mire számíthatok...majd nézek videókat youtube-on a rendszerről
-bluetooth-on menne-e a kocsimmal (S5 megy) (zenék is)
-digi SIM kártyával menne-e (a Vo*-s cuccok) >> főleg ez a mérvadó, mert az egész vásárlás emiatt lenne
-nem szeretek bétateszter lenni, az S5-öm lassan 5 éve csinálja azt, amit elvárok tőle (mondjuk sok mindent nem várok el), most az utolsó google maps frissítés nem tetszett neki egyedül, folyton lefagy, kilép, belassul az app...és én ilyenektől meg tudok őrülni, ha valami nem 100-as.
-világ életemben Samsung telóim voltak (mondjuk nem sok: S2, S4, S5) és egy percig nem emlékszem rájuk vissza negatívan.Nagy váltás lenne ez nekem...kb 5 évvel újabb android rendszer, más teló, más rendszer.
Nem vagyok nagyon az a váltogatós típus.De azért kíváncsi vagyok és szeretem az új dolgokat, ha azok aztán beválnak.
-
nfsu17
veterán
Mintha tegnap még 144e lett volna.
Vagy a meleg megártott.
-
nfsu17
veterán
Akinek van Digi SIM-je, majd ki tudná próbálni, hogy megy-e a Mi 9T-vel?
A VoWifi és a VoLTE főleg, mert alapesetben biztos megy a 2G/4G.Még annyit esetleg lehetne kérni, hogy mivel új készülék, lehetnek bugok is benne, esetleg user errorok, vagy csak egyszeri hibák....hogy ha beírtok valami hibát, de közben lett rá megoldás, akár csak ti "bénáztatok", akkor egy új hsz-ban megírnátok a megoldást?
Hetek óta keresem a megfelelő mobilt, de mindig ide kötök ki. (Mi 9T lenne).
De ha ilyen alapvető hibák vannak, hogy a hívásazonosítós menünél hibára fut, vagy az előlapi kamerát nem jól ismeri fel...oké, 1.0 edition, de pont ezek miatt azért lehet nem váltanék rögtön.
Gondolom mást is érdekel a mobil (és a hibái, meg az előnyei), szóval ne miattam írjátok le feltétlenül, hanem a később jövők miatt is.
Köszi.
Bármit írtok, majd szívesen olvasom.
Képek is jöhetnének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 48 megapixeles kamera, OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval, bivalyerős hardver és kedvező ár. A csúcsmobilok ellen szánják az új szériát.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest