Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
Azért valahol visszaköszön a xiaomi [link]
-
laci laci
addikt
válasz
PowerBuldog #2539 üzenetére
Nálam max 3 évig tart egy telo.. Ha magamhoz viszonyítom, akkor naponta ~270-szer kellene nyitnom.. Bőven jó..
-
laci laci
addikt
válasz
PowerBuldog #2485 üzenetére
+Sanyes :mennyire igaz..
-
laci laci
addikt
válasz
PowerBuldog #2402 üzenetére
-
laci laci
addikt
válasz
Darko_addict #1874 üzenetére
Hidd el, csak szinte jót hallani róluk..
-
laci laci
addikt
Redmi k20(mi9t) unofficial twrp,ajánlom eu-dev-hez.. [link]
-
laci laci
addikt
válasz
szabi__memo #1799 üzenetére
Nem az új szériás és max kettő. Én az s8, s9-re gondoltam, azok voltak és 3.5 óra kijező időt hozott.
-
laci laci
addikt
Már kezd unalmas lenni, hogy mindenki nagy elvárást, olcsón (mert mindennap nézi a kuponokat) és hosszú akkut vár.. Ez a telo ennyit tud ennyiért.. Én az első 10 között vagyok,akinek volt itthon ilyen telo és mi9-et váltott.. De egy percig sem bántam meg. Vegyél samut, sz@r akkuval, vagy vegyél sonyt, vagy bármi mást drágán..
-
laci laci
addikt
válasz
Darth_Revan #1777 üzenetére
Mármint, ami a xda-n van?
-
laci laci
addikt
Na úgy néz, ki, hogy sikerül újra az élők sorába visszahoznom a telefonomat.. Sajnos az anti-rollback check védelmet nem szedték ki az eu-dev-ből és az nyírta ki..
-
laci laci
addikt
Imei szám alapján tudjuk ellenőrizni, honnan-hova szánták a telefonunkat. [link]
-
laci laci
addikt
válasz
undercover #1488 üzenetére
Alza, turbado
-
laci laci
addikt
válasz
South Velen #1466 üzenetére
Szia. Az oled saver app-ról tudnál adni némi infót? Köszönöm.
Mindenkinek :Ma felraktam az eu-dev-et és úgy legyalulta a twrp-t..
-
laci laci
addikt
Azért csak van/lett eu-dev.. [link]
-
laci laci
addikt
Arra utaltam, hogy csak egy-két telefon tudja a sztereó hangzást, ott kettő csengőhangszóró van és az generál sztereó hangot. A többinél a beszédhangszorót használják dual-nak, attól még nem lesz sztereó.. Én speciel a dual Speakert próbálom a mi8-ból portolni és kell hozzá root+twrp..
-
laci laci
addikt
válasz
PowerBuldog #1266 üzenetére
De az idő mulása is csökkenti az árát. Amikor még én vettem 140 volt itthon.. Fekete 128-as..
-
laci laci
addikt
K20 akció [link]
-
laci laci
addikt
Miui 11launcher telepítés is benne van. [link]
-
laci laci
addikt
válasz
csiziktomi #1020 üzenetére
+NemMo Én nem bántam meg, jobb akuu, kamera és kijelző szinte azonos, kicsit kompaktabb a méret..
-
laci laci
addikt
Dehogyis sírom vissza. Nagyon jó, stabil, jó kamera, de nekem kicsit nagy volt szélleségben és az akku kisebb.. Hiányzik a vezeték nélküli töltő, de... Ugyanazzal a használattal itt majdnem 8 óra sott időt hoztam ki mi9 6-7 óra, mi8 6 óra.. Ja és amúgy egyáltalán nem játszok rajta, így nem érint a gyengébb proci..
-
laci laci
addikt
válasz
csiziktomi #1009 üzenetére
Én is mi9-ről váltottam, de ezt te tudod..
-
laci laci
addikt
Sajnos még mindig nincs eu fejlesztői..
-
laci laci
addikt
válasz
csiziktomi #998 üzenetére
A legtöbb xiaomi nem bővíthető..
-
laci laci
addikt
válasz
csiziktomi #994 üzenetére
Nem
-
laci laci
addikt
Valamelyik nap ígértem, hogy az Eu-dev stabil akku fogyasztását ecsetelem. A mi9-hez viszonyítom és az eddigi mindenkori használathoz. Sokkal jobban bánik az akkuval összejön néha 7-8 óra slott idő is a mi9-el a 5-6,néha 7 óra. Szinkron, WiFi, Bluetooth mindig használva van, éjszaka semmit nem kapcsolók ki. Éjszaka 2-3%-ot esik. Most próbálok ki majd egy custom kernelt, vagy egy Samsung GSI romot, hátha...
-
laci laci
addikt
Nekem volt s7, s8, s9, a pie és az ui rendszer nagyon tetszett, egyszerű és átlátható volt, ott az akku kapacitással volt a gond 3.5-4 óra slott időm volt. Itt a dupla, de kicsit bonyolult a menüje. Menj egy mm-ba és ott ki tudod próbálni, vagy a lurdyba, igaz itt retro és szegény a kínálat, de élőben tudod nyomkodni
-
laci laci
addikt
válasz
szabi__memo #866 üzenetére
Nekem is ez a filozófiám. Mindig itthon veszek. Itthon hivatalosan még a mi9 sincs.
-
laci laci
addikt
válasz
szabi__memo #862 üzenetére
Szimplán csak jó indulatból osztottam meg.
-
laci laci
addikt
[link]
Akciós Kódok: MI9T64BLUE vagy MI9T 64BLACK, MI9T 128BLUE vagy MI9T128BLACK -
laci laci
addikt
válasz
PowerBuldog #853 üzenetére
Pár progihoz kell, szaturációhoz is, vagy viper4android, stb..
Mizoli válasz. Még nincs hozzá custom rom csak GSI, azt meg még nem akarom használni..
-
laci laci
addikt
Eddig bírtam ki,hogy ne rootoljam.
-
laci laci
addikt
válasz
bokarcsi71 #747 üzenetére
-
laci laci
addikt
válasz
szabi__memo #745 üzenetére
A készülék keresés nincs aktiválva.. A mi9 egy nap alatt csinált ennyit majdnem..
-
laci laci
addikt
Kijelenthetem, hogy az erősebb soc kivételével, sokkal jobb a k20, mint a mi9, mi8. Tapasztalatból írom, mert van mindegyik.. És mivel nem játszom rajta nem is kell az erősebb..
-
laci laci
addikt
A kételkedőknek a múltkori beszélgetésünkre k20~poco[link]
-
laci laci
addikt
válasz
PowerBuldog #710 üzenetére
Mi.Ezt nem tudtam, köszönöm..
-
laci laci
addikt
válasz
veressjanos #653 üzenetére
Igen, mert szakmai nyelven írtam és nem konyhain..
-
laci laci
addikt
Egy kicsi alátámasztás, mire utsltam
-
laci laci
addikt
válasz
PowerBuldog #647 üzenetére
Akkor másként írom, belsőre elég hasonló..
-
laci laci
addikt
válasz
szabi__memo #643 üzenetére
Egy titkot elárulod, de csak csendben és halkan. A redmi k20 és társai a pocophone clone belsőre..
-
laci laci
addikt
válasz
undercover #584 üzenetére
Ha totál csendben ülök a szobában, akkor hallom, ha közel tartom a fülemhez (~20cm)
-
laci laci
addikt
Hááát, annyira nem vettem észre különbséget. Persze, ha mindig profi képeket akarok csinálni és jó is legyen, akkor inkább mást választok. De a cserénél inkább az dominált, hogy nagyobb akku, kissebb proci (úgysem játszok vele), picivel kisebb a telefon. Igaz ebben nincs vezeték nélküli töltés. De majd meglátjuk mi lesz..
-
laci laci
addikt
válasz
undercover #580 üzenetére
Én mi 9-et cseréltem le.
-
laci laci
addikt
Szoftveresen különbözik a sima és a pro?
-
laci laci
addikt
Amúgy lett erre global dev?
-
laci laci
addikt
válasz
szabi__memo #552 üzenetére
Minden eladó..
Amúgy jobban tetszik, mint a mi9
Powebuldog Este kinyitom és majd az Eu-dev, hátha..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 48 megapixeles kamera, OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval, bivalyerős hardver és kedvező ár. A csúcsmobilok ellen szánják az új szériát.
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest