- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Csak én látom úgy, hogy a ThinkPadeknél az élek és ívek kialakításánál nagy ívben tojtak a kinézetre
Csak te. Sztem a TP designja a létező legjobb. Én nem szeretem hafeleslegesen túl van csicsázva valami. A TP pont olyan elegáns mint egy Armani öltöny, vagy Rolls-Royce.
[ Szerkesztve ]
-
quby
őstag
Hát én rendszeresen használom a windet szövegszerkesztésre, saját billel egérrel kijelzövel, és semmi bajom vele!
Amugy szerintem gyönyörüek!! 2 évig használtam a wind elött 1 d600-at! Imádtam!
[ Szerkesztve ]
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
marcee
addikt
19 óra bazze!!! Ez az, innen kellene indulnia az összes notebooknak!
\m/
-
.mf
veterán
Jól sejted, szerintem simán háromszorosa lesz az E4200, ha nem több...
Azt se felejtsd el, hogy ez az 1.1kg a 4cellással annyi. Hatcellással már több.
Mondjuk jobb, mint a most kapható windek a 3cellásaikkal, de az Asus 1000/H verni fogja mindkettőt akkuidőben. Netezés, szövegszerkesztés? Ahhoz bőven elég az Atom platform is. 12.1"-es szubnotin egyáltalán nem vészes a gépelés, szerintem 10.2"-eshez is hozzá lehet szokni.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
evone
őstag
az aksit kiveve a lenovonak(ibm) mar regota vannak ien gepei. mellesleg szep kezdemenyezes a delltol
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
craine12
tag
válasz venember83 #6 üzenetére
E6400-on pl. van (venném-vinném). De szerintem csak a kicsikről spórolták le, érthetetlen okból.
No woman. No cry. No kidding.
-
kohi
tag
szép és jó csak jöjjenek is ki hamar
-
simonzé
addikt
Az én munkahelyemen egészen általános dolog hogy kávézóból vagy a céges étteremből dolgoznak wifi kapcsolaton keresztül. Egyszerűen azért mert kb 120 "flexidesk" van kb 3000 emberre, akik időszakosan vannak a pl. központban. Nekik jól jön a wifi meg a hosszú üzemidő. Hidd el nyugaton ez elég általános munkamódszer.
I don't fit in. I fit out.
-
Atikusz
senior tag
Hát igaz, a két gép (Wind és E4200) ára nincs közel egymáshoz!
De nekem ez most olyan hirtelen jött, hogy azt sem tudom mit akarok!
De nyilván hordozhatóság szempontjából netezésre, szövegszerkesztéshez, suliba, piknikezésre stb. tökéletesen megfelel a Wind ez tény!
Úgyhogy még nem tudom.. várom az acer-t, bár az a kisebb kijelzője (8,9") és nagy kávája miatt valahogy nem tetszik, de viszont jó ötlet a beépített HSDPA modem. Egyelőre megvárom még azt is, mit írnak róla, aztán szerintem összeáll a kép! -
Atikusz
senior tag
Hmm.. nagyon feszül a hurok a Wind és az E4200 között! Kezdek a Dell felé hajlani. Nem utolsó szempont a kétcsatornás DDR3 memória (ami max. 5GB-ig bővíthető), az ujjlenyomat-olvasó (opcionális), és az ExpressCard bővítőhely! És ennek a tömege is 1 kg körül van, persze ez függ a pontos konfigurációtól, meg ugye a monitor is nagyobb: 12,1", 1280x800-as felbontással
Egy nagy tapsot megelőlegezek neki! -
dekoninck
aktív tag
No, végre a Dell is felvett egy formatervezőt...
-
Atikusz
senior tag
Szép, letisztult formák. Kíváncsi leszek a specifikációra és az árára!
Mostanság a Winddel szemezgetek nagyon, de ahogy ezt megláttam... úgy látszik türelmesnek kell lennem![ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
ne mondjátok már, hogy nem vágjátok miért olyan a lenovo fedlapja amilyen
amikor lecsukod, úgy záródik rá a testre a fedlap, hogy:
1 semmi sem csúszik a kijelző és a klavi közé
2 borzalmasan javítja a torziós merevséget, együtt dolgozik a fedlap és váz
3 nem akad be sehova
4 elpusztíthatatlan
nem véletlen van ez úgy kitalálva, ahogy és mai napig gyártva változtatás nélkül.
mert ez csak így és ebben a formában működik a célnak megfelelően.
lehet fikázni, hogy ronda. ez szubjektív.
de a pratikuma és értéke elvitathatatlan.
és szvsz maradjon is ilyen.
most itt a van a lenovosított dell széria, lehet futni megvenni.
én maradok a thinkpadnél, nem véletlenül
hozzáteszem, nekem is nagyon tetszik ez a dell széria, szívesebben kérnék d630 helyett ilyet, de nálunk a cég a designt nem szponzorálja..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szmissz
senior tag
Na, úgy néz ki lesz értelmes alternatíva ha a Lenovo folytatja a Thinkpad design és örökség gyalázását. Pöcök van, fém zsanérok, egyszerű, elegáns, szép, support is oké.
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
tuskooo
addikt
Nekem baromira bejönnek, nem úgy, mint a mostani dellek. Thinkpadekhez meg szvsz semmi közük, azok unalmas kockák, ezek sokkal szebbek, bár ez nyilván egyéni.
-
phpmoli
tag
http://index.hu/tech/hardver/kzh080813/
A Dell a napokban tíz új laptopot mutatott be a Latitude-sorozatból: ezek a gépek a gyártó ígérete szerint akár 19 órán keresztül is képesek telepről működni, és főleg a digitális nomádoknak készültek. Ők azok a dolgozók, akik nem az irodákból, hanem kávézókból, parkokból, menet közben dolgoznak.
MUAHAHAHAHAAAA!!!!!!
-
Alex91
félisten
Jol neznek ki!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Integra
titán
válasz vehement69 #3 üzenetére
hidd el, ez a lenovonak bók, hogy a dell lemásolja őket..
-
rudi
nagyúr
Csak én látom úgy, hogy a ThinkPadeknél az élek és ívek kialakításánál nagy ívben tojtak a kinézetre, de ezeknél a Delleknél elég komolyan dizányolták őket? Szerintem makó vs jeruzsálem a TP dizány és az új Latitude E formája.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
simonzé
addikt
válasz vehement69 #3 üzenetére
Azért nem sírnál ha hozzádvágnának egyet.
Baromi jó a fedlapon a DELL logo elhelyezése.
A Lenovo rokonság: a jobbaktól nem árt tanulni. (Itt az IBM-re célzok én rá finoman)I don't fit in. I fit out.
-
venember83
nagyúr
A fém pántok miatt elég Thinkpades a cucc, de ez dícséret, kinézetre szép, nekem tetszik. Ami viszont már kevésbé nyeri el a tetszésemet az az, hogy nincs hatos (PG UP-DOWN, INS, DEL, stb) blokk.
-
rudi
nagyúr
Az istennek sem lehet azokat a nyüves monitorokat a gép széléig kihúzni? Kell e fanének a 3 centis káva! Azért baromira jól néznek ki
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
szajoho
tag
Nekem tetszik az új Latitude E sorozat!
A külső megjelenése erőteljesen megváltozott az előd Latitude D8xx, D6xx, D4xx készülékekhez képest,remélem a minőség nem!!!
18 éve a PH-n. Nem ma kezdtem és nem is tegnap előtt! :-)
-
vehement69
senior tag
én is ezt akartam írni kegyetlenül undorítóan rondák ezek a gépek
I am cancer in your bones
-
Integra
titán
dellék nekiálltak lenovokat gyártani?
-
törölt tag
Elsőre elegánsabbnak néz ki mint kényelmesnek. Viszont van pöcök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garanciális, újszerű HP Elitebook 840 G10: i5-1345u/16GB DDR5/256SSD/1000nit display
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest