- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
-
marcee
addikt
19 óra bazze!!! Ez az, innen kellene indulnia az összes notebooknak!
-
.mf
veterán
Jól sejted, szerintem simán háromszorosa lesz az E4200, ha nem több...
Azt se felejtsd el, hogy ez az 1.1kg a 4cellással annyi. Hatcellással már több.
Mondjuk jobb, mint a most kapható windek a 3cellásaikkal, de az Asus 1000/H verni fogja mindkettőt akkuidőben. Netezés, szövegszerkesztés? Ahhoz bőven elég az Atom platform is. 12.1"-es szubnotin egyáltalán nem vészes a gépelés, szerintem 10.2"-eshez is hozzá lehet szokni. -
evone
őstag
az aksit kiveve a lenovonak(ibm) mar regota vannak ien gepei. mellesleg szep kezdemenyezes a delltol
-
craine12
tag
válasz
venember83 #6 üzenetére
E6400-on pl. van (venném-vinném). De szerintem csak a kicsikről spórolták le, érthetetlen okból.
-
kohi
tag
szép és jó
csak jöjjenek is ki hamar
-
simonzé
addikt
Az én munkahelyemen egészen általános dolog hogy kávézóból vagy a céges étteremből dolgoznak wifi kapcsolaton keresztül. Egyszerűen azért mert kb 120 "flexidesk" van kb 3000 emberre, akik időszakosan vannak a pl. központban. Nekik jól jön a wifi meg a hosszú üzemidő. Hidd el nyugaton ez elég általános munkamódszer.
-
Atikusz
senior tag
Hát igaz, a két gép (Wind és E4200) ára nincs közel egymáshoz!
De nekem ez most olyan hirtelen jött, hogy azt sem tudom mit akarok!
De nyilván hordozhatóság szempontjából netezésre, szövegszerkesztéshez, suliba, piknikezésre stb. tökéletesen megfelel a Wind ez tény!
Úgyhogy még nem tudom.. várom az acer-t, bár az a kisebb kijelzője (8,9") és nagy kávája miatt valahogy nem tetszik, de viszont jó ötlet a beépített HSDPA modem. Egyelőre megvárom még azt is, mit írnak róla, aztán szerintem összeáll a kép! -
Atikusz
senior tag
Hmm.. nagyon feszül a hurok a Wind és az E4200 között! Kezdek a Dell felé hajlani. Nem utolsó szempont a kétcsatornás DDR3 memória (ami max. 5GB-ig bővíthető), az ujjlenyomat-olvasó (opcionális), és az ExpressCard bővítőhely! És ennek a tömege is 1 kg körül van, persze ez függ a pontos konfigurációtól, meg ugye a monitor is nagyobb: 12,1", 1280x800-as felbontással
Egy nagy tapsot megelőlegezek neki! -
dekoninck
aktív tag
No, végre a Dell is felvett egy formatervezőt...
-
Atikusz
senior tag
Szép, letisztult formák. Kíváncsi leszek a specifikációra és az árára!
Mostanság a Winddel szemezgetek nagyon, de ahogy ezt megláttam... úgy látszik türelmesnek kell lennem! -
Integra
titán
ne mondjátok már, hogy nem vágjátok miért olyan a lenovo fedlapja amilyen
amikor lecsukod, úgy záródik rá a testre a fedlap, hogy:
1 semmi sem csúszik a kijelző és a klavi közé
2 borzalmasan javítja a torziós merevséget, együtt dolgozik a fedlap és váz
3 nem akad be sehova
4 elpusztíthatatlan
nem véletlen van ez úgy kitalálva, ahogy és mai napig gyártva változtatás nélkül.
mert ez csak így és ebben a formában működik a célnak megfelelően.
lehet fikázni, hogy ronda. ez szubjektív.
de a pratikuma és értéke elvitathatatlan.
és szvsz maradjon is ilyen.
most itt a van a lenovosított dell széria, lehet futni megvenni.
én maradok a thinkpadnél, nem véletlenül
hozzáteszem, nekem is nagyon tetszik ez a dell széria, szívesebben kérnék d630 helyett ilyet, de nálunk a cég a designt nem szponzorálja.. -
szmissz
senior tag
Na, úgy néz ki lesz értelmes alternatíva ha a Lenovo folytatja a Thinkpad design és örökség gyalázását. Pöcök van, fém zsanérok, egyszerű, elegáns, szép, support is oké.
-
tuskooo
addikt
Nekem baromira bejönnek, nem úgy, mint a mostani dellek. Thinkpadekhez meg szvsz semmi közük, azok unalmas kockák, ezek sokkal szebbek, bár ez nyilván egyéni.
-
phpmoli
tag
http://index.hu/tech/hardver/kzh080813/
A Dell a napokban tíz új laptopot mutatott be a Latitude-sorozatból: ezek a gépek a gyártó ígérete szerint akár 19 órán keresztül is képesek telepről működni, és főleg a digitális nomádoknak készültek. Ők azok a dolgozók, akik nem az irodákból, hanem kávézókból, parkokból, menet közben dolgoznak.
MUAHAHAHAHAAAA!!!!!!
-
Alex91
félisten
Jol neznek ki!
-
Integra
titán
válasz
vehement69 #3 üzenetére
hidd el, ez a lenovonak bók, hogy a dell lemásolja őket..
-
simonzé
addikt
válasz
vehement69 #3 üzenetére
Azért nem sírnál ha hozzádvágnának egyet.
Baromi jó a fedlapon a DELL logo elhelyezése.
A Lenovo rokonság: a jobbaktól nem árt tanulni. (Itt az IBM-re célzok én rá finoman) -
venember83
nagyúr
A fém pántok miatt elég Thinkpades a cucc, de ez dícséret, kinézetre szép, nekem tetszik. Ami viszont már kevésbé nyeri el a tetszésemet az az, hogy nincs hatos (PG UP-DOWN, INS, DEL, stb) blokk.
-
rudi
nagyúr
Az istennek sem lehet azokat a nyüves monitorokat a gép széléig kihúzni? Kell e fanének a 3 centis káva! Azért baromira jól néznek ki
-
szajoho
tag
Nekem tetszik az új Latitude E sorozat!
A külső megjelenése erőteljesen megváltozott az előd Latitude D8xx, D6xx, D4xx készülékekhez képest,remélem a minőség nem!!!
-
vehement69
senior tag
én is ezt akartam írni
kegyetlenül undorítóan rondák ezek a gépek
-
Integra
titán
dellék nekiálltak lenovokat gyártani?
-
törölt tag
Elsőre elegánsabbnak néz ki mint kényelmesnek. Viszont van pöcök!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A D sorozatot leváltó modellcsalád héttagú és Centrino 2 alapokra épül.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest