- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
-
marcee
addikt
19 óra bazze!!! Ez az, innen kellene indulnia az összes notebooknak!
-
.mf
veterán
Jól sejted, szerintem simán háromszorosa lesz az E4200, ha nem több...
Azt se felejtsd el, hogy ez az 1.1kg a 4cellással annyi. Hatcellással már több.
Mondjuk jobb, mint a most kapható windek a 3cellásaikkal, de az Asus 1000/H verni fogja mindkettőt akkuidőben. Netezés, szövegszerkesztés? Ahhoz bőven elég az Atom platform is. 12.1"-es szubnotin egyáltalán nem vészes a gépelés, szerintem 10.2"-eshez is hozzá lehet szokni. -
evone
őstag
az aksit kiveve a lenovonak(ibm) mar regota vannak ien gepei. mellesleg szep kezdemenyezes a delltol
-
craine12
tag
válasz
venember83 #6 üzenetére
E6400-on pl. van (venném-vinném). De szerintem csak a kicsikről spórolták le, érthetetlen okból.
-
kohi
tag
szép és jó
csak jöjjenek is ki hamar
-
simonzé
addikt
Az én munkahelyemen egészen általános dolog hogy kávézóból vagy a céges étteremből dolgoznak wifi kapcsolaton keresztül. Egyszerűen azért mert kb 120 "flexidesk" van kb 3000 emberre, akik időszakosan vannak a pl. központban. Nekik jól jön a wifi meg a hosszú üzemidő. Hidd el nyugaton ez elég általános munkamódszer.
-
Atikusz
senior tag
Hát igaz, a két gép (Wind és E4200) ára nincs közel egymáshoz!
De nekem ez most olyan hirtelen jött, hogy azt sem tudom mit akarok!
De nyilván hordozhatóság szempontjából netezésre, szövegszerkesztéshez, suliba, piknikezésre stb. tökéletesen megfelel a Wind ez tény!
Úgyhogy még nem tudom.. várom az acer-t, bár az a kisebb kijelzője (8,9") és nagy kávája miatt valahogy nem tetszik, de viszont jó ötlet a beépített HSDPA modem. Egyelőre megvárom még azt is, mit írnak róla, aztán szerintem összeáll a kép! -
Atikusz
senior tag
Hmm.. nagyon feszül a hurok a Wind és az E4200 között! Kezdek a Dell felé hajlani. Nem utolsó szempont a kétcsatornás DDR3 memória (ami max. 5GB-ig bővíthető), az ujjlenyomat-olvasó (opcionális), és az ExpressCard bővítőhely! És ennek a tömege is 1 kg körül van, persze ez függ a pontos konfigurációtól, meg ugye a monitor is nagyobb: 12,1", 1280x800-as felbontással
Egy nagy tapsot megelőlegezek neki! -
dekoninck
aktív tag
No, végre a Dell is felvett egy formatervezőt...
-
Atikusz
senior tag
Szép, letisztult formák. Kíváncsi leszek a specifikációra és az árára!
Mostanság a Winddel szemezgetek nagyon, de ahogy ezt megláttam... úgy látszik türelmesnek kell lennem! -
Integra
titán
ne mondjátok már, hogy nem vágjátok miért olyan a lenovo fedlapja amilyen
amikor lecsukod, úgy záródik rá a testre a fedlap, hogy:
1 semmi sem csúszik a kijelző és a klavi közé
2 borzalmasan javítja a torziós merevséget, együtt dolgozik a fedlap és váz
3 nem akad be sehova
4 elpusztíthatatlan
nem véletlen van ez úgy kitalálva, ahogy és mai napig gyártva változtatás nélkül.
mert ez csak így és ebben a formában működik a célnak megfelelően.
lehet fikázni, hogy ronda. ez szubjektív.
de a pratikuma és értéke elvitathatatlan.
és szvsz maradjon is ilyen.
most itt a van a lenovosított dell széria, lehet futni megvenni.
én maradok a thinkpadnél, nem véletlenül
hozzáteszem, nekem is nagyon tetszik ez a dell széria, szívesebben kérnék d630 helyett ilyet, de nálunk a cég a designt nem szponzorálja.. -
szmissz
senior tag
Na, úgy néz ki lesz értelmes alternatíva ha a Lenovo folytatja a Thinkpad design és örökség gyalázását. Pöcök van, fém zsanérok, egyszerű, elegáns, szép, support is oké.
-
tuskooo
addikt
Nekem baromira bejönnek, nem úgy, mint a mostani dellek. Thinkpadekhez meg szvsz semmi közük, azok unalmas kockák, ezek sokkal szebbek, bár ez nyilván egyéni.
-
phpmoli
tag
http://index.hu/tech/hardver/kzh080813/
A Dell a napokban tíz új laptopot mutatott be a Latitude-sorozatból: ezek a gépek a gyártó ígérete szerint akár 19 órán keresztül is képesek telepről működni, és főleg a digitális nomádoknak készültek. Ők azok a dolgozók, akik nem az irodákból, hanem kávézókból, parkokból, menet közben dolgoznak.
MUAHAHAHAHAAAA!!!!!!
-
Alex91
félisten
Jol neznek ki!
-
Integra
titán
válasz
vehement69 #3 üzenetére
hidd el, ez a lenovonak bók, hogy a dell lemásolja őket..
-
simonzé
addikt
válasz
vehement69 #3 üzenetére
Azért nem sírnál ha hozzádvágnának egyet.
Baromi jó a fedlapon a DELL logo elhelyezése.
A Lenovo rokonság: a jobbaktól nem árt tanulni. (Itt az IBM-re célzok én rá finoman) -
venember83
nagyúr
A fém pántok miatt elég Thinkpades a cucc, de ez dícséret, kinézetre szép, nekem tetszik. Ami viszont már kevésbé nyeri el a tetszésemet az az, hogy nincs hatos (PG UP-DOWN, INS, DEL, stb) blokk.
-
rudi
nagyúr
Az istennek sem lehet azokat a nyüves monitorokat a gép széléig kihúzni? Kell e fanének a 3 centis káva! Azért baromira jól néznek ki
-
szajoho
tag
Nekem tetszik az új Latitude E sorozat!
A külső megjelenése erőteljesen megváltozott az előd Latitude D8xx, D6xx, D4xx készülékekhez képest,remélem a minőség nem!!!
-
vehement69
senior tag
én is ezt akartam írni
kegyetlenül undorítóan rondák ezek a gépek
-
Integra
titán
dellék nekiálltak lenovokat gyártani?
-
törölt tag
Elsőre elegánsabbnak néz ki mint kényelmesnek. Viszont van pöcök!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Microsoft Excel topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4289
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- Katana GF76 11UG 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged