Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
Mi ez a részrehajló marhaság az AMD-hez mar megint? A AMD 40 ezres 960 teljesítménye fake. Jó lesz az 950-nek is. Esetleg...
A tudomány a valóság költészete!
-
blountex
senior tag
-
Hobbbyt
őstag
válasz Fitzgerald #40 üzenetére
Te milyen gombát ettél? a 1070 kb. 40%-al gyorsabb a 480-nál. A 1060 pedig alig ~5%. És minél újabb a cím, annál kissebb az eltérés.
A fő baj az, hogy az RX-eket alig lehet kapni..
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Fitzgerald
veterán
A 480-nál "bő 30%-al gyorsabb 1070" az jó lesz bő 60%-nak is. Vagy ez az 1060-ra vonatkozott?
[ Szerkesztve ]
-
K0vasz
aktív tag
a Sapphire alapkivitelében már negyvenezer forint alatt meg lehet venni
és a linken 40.158 forint
a gtx960/gtx950 dologról már nem is beszélve
ja, és úgy beindult a videokártyák piaca, hogy a boltban, ahol én szoktam vásárolni, csak egy árva gigabyte rx480 van, se más gyártó, se a kisebb rx-ek nem futottak még be hozzájuk... (gondolom, a pcx-nél is van belőlük összesen 1-2 darab)
szóval jó cikk xD
-
ViZion
félisten
ahamm... érdekes. Mondjuk VGA OC engem nem érint, a hang miatt van víz. De akkor is fura, h a "népkártyán" ilyen durva bakik vannak...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MK VII
veterán
Beindult.. Úgy dübörög mint a gazdaság.. Csak éppen eladó kártya nincs.
Én AMD párti vagyok, de sajnos azt kell mondjam, hogy a 1060 pont, hogy jobb áron van mint a 480. Közel azonos ár és jobb teljesítmény DX11 alatt.. Kicsit kevesebb fröccsöt kellett volna innia a cikkírónak, mert kb a fél cikk nem reális.
[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
"Valótlanul állítottuk, hogy függetlenek vagyunk
Valótlanul állítottuk, hogy igaz minden szavunk"Ákos Helyreigazítás után szabadon.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Mercutio_
félisten
Jól látom, hogy a legtöbb játékban pont annyival gyengébb az RX460 egy 950 OC-től, amennyivel olcsóbb vagy még annyira se?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
ViZion
félisten
Szal. csak a hűtés para? Akkor jó. Nekem full víz van, blokkot meg 99%-ban csak a ref.-re adnak ki. Ha nem kell senkinek, akkor lesz ez még olcsóbb, a blokk amúgy is drága.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
gondoni
csendes tag
Foramax:
Gratulálok az új üzlethez, csak így tovább!Bírom a csapatot (hazabeszélek, mert zalaegerszegi vagyok), nem egyszer választottam már őket és az azonnal elvihető raktárkészletüket a többi webáruház + postaköltség ellenében, esetleg még némi felárért is.
Előlapi panel:
Kb. 10 éves a jelenlegi kuckóm, nagyjából használhatatlanra kopott rajta a beépített USB2-es kimenet. Egyébként jól tartja magát, és mivel már az alaplapomon is van USB3-as előlapi kivezetés, nekiálltam ilyen előlapi paneleket túrni.
Hamar abba is hagytam, hiszen manapság 6-7000 Ft körül már komplett házakat is vehetünk USB3-as kivezetéssel... Döntöttem: panel bővítés helyett ház csere terv CM N200-ra.VGA-k:
Hardveraprót nézegetve a 30e Ft-os lélektani határnál nagy nyüzsgés támadt: nem szívesen áraznak alá a 7850-70-7950-(és szinonímái) tulajok. Márpedig én 22-25 környékén nézelődök, úgyhogy üdvözlöm a 460-ast, lassan csak beszakad az a 30e Ft. -
deja vu
addikt
-
deja vu
addikt
Ref. 480-ról csak rosszat olvastam hangos, tudom mert először majdnem azt vettem, aztán lett 1070. A ref. 480 szerintem hulladék. Nekem hangszigetelt házam van hangtalan Noctua hűtővel, hangtalan platina táppal stb...
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Praston
tag
Szeretem az AMD vga-kat, de attól még az az rx460 nem lesz gtx960 szint. Az rx460 még mindig a gtx950-el versenyez. Az adott cikk írója igazán lehetne informált.
i9-9900k , rtx 3090 , 32 gb
-
-
Seirus
tag
Azt a DeLock panelt 11K-ért komolyan gondolták? Mert viccnek dúrva!
Ennyiért már pöpec házakat lehet kapni.
Arról meg ne is beszéljünk hogy ebayről mennyiből jön ki ugyanez.Telefonszám adatlapomon.
-
deja vu
addikt
Meg ilyen szar referencia hűtős RX480-at nyomják, pénzért mindent. A GTX1070 most már csak 30%-al jobb, jövőhéten már az RX480 lesz a gyorsabb a ph-n.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Alig van gtx1060 100 alatt? Ezt honnan vette a cikkiro? Hivatalos garral mar van 92-ert. Tudom nyomjuk az AMD-t de azert valotlansagot ne allitsunk!
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
myckey
veterán
Alakulgat, lassan, sajnos. Egyelőre XFX nincs nálunk, ez kellene. MSI is jól rakta össze, de ott még borsos az ara. 100 ezer fölött talán a ezerhatvan jobban megéri. Mondjuk ha igy haladok, szeptemberben se lesz kártyám.😁 Annyi baj legyen.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Demizson92
aktív tag
"Fizetett hirdetesunket lattak! Jo ejszakat!"
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
Mercutio_
félisten
válasz Kronos3000 #9 üzenetére
Egy evga gtx950 47k, szintén nincs tápcsati, félpasszív a hűtése (x hőfok alatt nem megy a venti) és ha beregelsz az evga oldalán 14/90 napon belül, akkor vehetsz a 3 mellé további 2 év garit.
Ja és nincsenek driver gondok
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
seniman
veterán
Csak egy ötlet,a szutyok PCX-es linkeket ne rakjátok a cikkekbe,mert nem mérvadó.Akkora tróger bolt lett belőlük,hogy azt elmondani is hosszú lenne.FB-n is posztolják a szuper akciós vga-kat,két perc múlva már nincs egy darab sem belőlük,csak a húszezerrel drágább ugyanolyanból.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
veterán
Nagyon kíváncsi leszek a felsőkategóriás Radeonokra.
duree54
-
Dr. Akula
félisten
"valós árukészlettel találkoznak a vásárlók, nem kell rendelni, hanem azonnal vihető is haza a kiszemelt portéka"
Ez pirospont, ilyesmit Pesten is egyedül a hardverkernél tudok csak, a többi meg "tudunk rendelni". Hát azt én is, ebayen is. -
PuMbA
titán
válasz Kronos3000 #9 üzenetére
Egy 4GB-os megfontolandó, mert jóval többért tudod majd eladni Pár év múlva nem lesznek olyan játékok, amik 2GB VRAM-mal elindulnak.
[ Szerkesztve ]
-
Kronos3000
senior tag
Sokáig vártam,de úgy látszik megérte.Végre lecserélem a 7790-et.Sapphire RX460 2GB GDDR5 11257-00-20G.....tökéletes lesz nem kér +tápcsatit.Amikkel játszom tökéletes lesz,nagyobb teljesítmény(kb:40%) alacsonyabb fogyasztással.
[ Szerkesztve ]
Wasabi...
-
Televan74
nagyúr
De tudsz venni,csak azt a típust és nem olyan áron ami neked megfelelne..Tény hogy lassan jönnek be hozzánk,de idővel olcsóbbak is lesznek és az elérhetőség is meg lesz.Addig meg marad a borsos ár(mint amit én rendeltem) vagy a várakozás.
Mindenbe beleugatok!!!
-
félisten
válasz Den Hadnagy #2 üzenetére
+1
Jó kis budget daraboknak tűnnek, főleg hogy a nagyobbikon van VGA-csati.Az RX460 ilyen szintű dicsőítése meg már tényleg kicsit túlzás, annak ellenére, hogy én is azt fogok venni.
(#4) b.
Kellenek a halálnak a referenciamodellek.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Zeratul
addikt
Van olcsóbb gigalol RX 480 ref is [Katt ide]
Beindult a grafikus kártyák piaca, ennek ellenére nem tudok venni...
[ Szerkesztve ]
-
Den Hadnagy
senior tag
Jó látni a kisebb teljesítményű FSP tápokat. Régebben bajos volt 400 watt alatt bármi minőségit találni, holott egy netezős gépnek egy ssd-vel még 250watt is overkill szvsz.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Jammalan
tag
A végén inkább 950 lesz az nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest