- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Kronos3000 #48 üzenetére
Pláne!
-
Vesa
veterán
Mi ez a részrehajló marhaság az AMD-hez mar megint? A AMD 40 ezres 960 teljesítménye fake. Jó lesz az 950-nek is. Esetleg...
-
blountex
senior tag
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Fitzgerald #40 üzenetére
Te milyen gombát ettél? a 1070 kb. 40%-al gyorsabb a 480-nál. A 1060 pedig alig ~5%. És minél újabb a cím, annál kissebb az eltérés.
A fő baj az, hogy az RX-eket alig lehet kapni..
-
Fitzgerald
veterán
A 480-nál "bő 30%-al gyorsabb 1070" az jó lesz bő 60%-nak is. Vagy ez az 1060-ra vonatkozott?
-
K0vasz
aktív tag
a Sapphire alapkivitelében már negyvenezer forint alatt meg lehet venni
és a linken 40.158 forint
a gtx960/gtx950 dologról már nem is beszélve
ja, és úgy beindult a videokártyák piaca, hogy a boltban, ahol én szoktam vásárolni, csak egy árva gigabyte rx480 van, se más gyártó, se a kisebb rx-ek nem futottak még be hozzájuk... (gondolom, a pcx-nél is van belőlük összesen 1-2 darab)
szóval jó cikk xD
-
MK VII
veterán
Beindult.. Úgy dübörög mint a gazdaság.. Csak éppen eladó kártya nincs.
Én AMD párti vagyok, de sajnos azt kell mondjam, hogy a 1060 pont, hogy jobb áron van mint a 480. Közel azonos ár és jobb teljesítmény DX11 alatt.. Kicsit kevesebb fröccsöt kellett volna innia a cikkírónak, mert kb a fél cikk nem reális.
-
Mercutio_
félisten
Jól látom, hogy a legtöbb játékban pont annyival gyengébb az RX460 egy 950 OC-től, amennyivel olcsóbb vagy még annyira se?
-
gondoni
csendes tag
Foramax:
Gratulálok az új üzlethez, csak így tovább!Bírom a csapatot (hazabeszélek, mert zalaegerszegi vagyok), nem egyszer választottam már őket és az azonnal elvihető raktárkészletüket a többi webáruház + postaköltség ellenében, esetleg még némi felárért is.
Előlapi panel:
Kb. 10 éves a jelenlegi kuckóm, nagyjából használhatatlanra kopott rajta a beépített USB2-es kimenet. Egyébként jól tartja magát, és mivel már az alaplapomon is van USB3-as előlapi kivezetés, nekiálltam ilyen előlapi paneleket túrni.
Hamar abba is hagytam, hiszen manapság 6-7000 Ft körül már komplett házakat is vehetünk USB3-as kivezetéssel... Döntöttem: panel bővítés helyett ház csere terv CM N200-ra.VGA-k:
Hardveraprót nézegetve a 30e Ft-os lélektani határnál nagy nyüzsgés támadt: nem szívesen áraznak alá a 7850-70-7950-(és szinonímái) tulajok. Márpedig én 22-25 környékén nézelődök, úgyhogy üdvözlöm a 460-ast, lassan csak beszakad az a 30e Ft. -
Praston
tag
Szeretem az AMD vga-kat, de attól még az az rx460 nem lesz gtx960 szint. Az rx460 még mindig a gtx950-el versenyez. Az adott cikk írója igazán lehetne informált.
-
Seirus
tag
Azt a DeLock panelt 11K-ért komolyan gondolták? Mert viccnek dúrva!
Ennyiért már pöpec házakat lehet kapni.
Arról meg ne is beszéljünk hogy ebayről mennyiből jön ki ugyanez. -
Alig van gtx1060 100 alatt? Ezt honnan vette a cikkiro? Hivatalos garral mar van 92-ert. Tudom nyomjuk az AMD-t de azert valotlansagot ne allitsunk!
-
myckey
veterán
Alakulgat, lassan, sajnos. Egyelőre XFX nincs nálunk, ez kellene. MSI is jól rakta össze, de ott még borsos az ara. 100 ezer fölött talán a ezerhatvan jobban megéri. Mondjuk ha igy haladok, szeptemberben se lesz kártyám.😁 Annyi baj legyen.
-
Demizson92
aktív tag
"Fizetett hirdetesunket lattak! Jo ejszakat!"
-
Mercutio_
félisten
válasz
Kronos3000 #9 üzenetére
Egy evga gtx950 47k, szintén nincs tápcsati, félpasszív a hűtése (x hőfok alatt nem megy a venti) és ha beregelsz az evga oldalán 14/90 napon belül, akkor vehetsz a 3 mellé további 2 év garit.
Ja és nincsenek driver gondok
-
seniman
veterán
Csak egy ötlet,a szutyok PCX-es linkeket ne rakjátok a cikkekbe,mert nem mérvadó.Akkora tróger bolt lett belőlük,hogy azt elmondani is hosszú lenne.FB-n is posztolják a szuper akciós vga-kat,két perc múlva már nincs egy darab sem belőlük,csak a húszezerrel drágább ugyanolyanból.
-
Nagyon kíváncsi leszek a felsőkategóriás Radeonokra.
-
Dr. Akula
félisten
"valós árukészlettel találkoznak a vásárlók, nem kell rendelni, hanem azonnal vihető is haza a kiszemelt portéka"
Ez pirospont, ilyesmit Pesten is egyedül a hardverkernél tudok csak, a többi meg "tudunk rendelni". Hát azt én is, ebayen is. -
PuMbA
titán
válasz
Kronos3000 #9 üzenetére
Egy 4GB-os megfontolandó, mert jóval többért tudod majd eladni
Pár év múlva nem lesznek olyan játékok, amik 2GB VRAM-mal elindulnak.
-
Kronos3000
senior tag
Sokáig vártam,de úgy látszik megérte.Végre lecserélem a 7790-et.Sapphire RX460 2GB GDDR5 11257-00-20G.....tökéletes lesz nem kér +tápcsatit.Amikkel játszom tökéletes lesz,nagyobb teljesítmény(kb:40%) alacsonyabb fogyasztással.
-
Televan74
nagyúr
De tudsz venni,csak azt a típust és nem olyan áron ami neked megfelelne..Tény hogy lassan jönnek be hozzánk,de idővel olcsóbbak is lesznek és az elérhetőség is meg lesz.Addig meg marad a borsos ár(mint amit én rendeltem) vagy a várakozás.
-
válasz
Den Hadnagy #2 üzenetére
+1
Jó kis budget daraboknak tűnnek, főleg hogy a nagyobbikon van VGA-csati.Az RX460 ilyen szintű dicsőítése meg már tényleg kicsit túlzás, annak ellenére, hogy én is azt fogok venni.
(#4) b.
Kellenek a halálnak a referenciamodellek. -
Zeratul
addikt
Van olcsóbb gigalol RX 480 ref is [Katt ide]
Beindult a grafikus kártyák piaca, ennek ellenére nem tudok venni...
-
Den Hadnagy
senior tag
Jó látni a kisebb teljesítményű FSP tápokat. Régebben bajos volt 400 watt alatt bármi minőségit találni, holott egy netezős gépnek egy ssd-vel még 250watt is overkill szvsz.
-
Jammalan
tag
A végén inkább 950 lesz az nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hardveres piaci mustránkban a GeForce-ok és Radeonok mellett tápok, hűtők és más érdekességek szerepelnek.
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest