- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruzsabazsa
aktív tag
inkább 4670,9600,8800
-
ruzsabazsa
aktív tag
Érdekesek
-
törölt tag
számomra felfoghatatlan, h miért raknak 1 giga ramot egy ilyen vga-ra... a ddr2esről nem is beszélve. sztem még az 512 is sok egy ilyen gyengusz kártyára. persze a madár meglátja, és egyből megveszi, mert szerinte 4x gyorsabb az 1gigás kártya a 256osnál... szóval egy kicsit cink, h erre alapoznak a gyártók.
[ Szerkesztve ]
-
Dominiator
aktív tag
Ráfért ez a vérfrissítés az Ati klártyákra.
Who's the bigger hero who lives or who want to live?
-
FRENK1988
veterán
Ezeket miért nem lehet CF-be kötni?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Archer
őstag
Ti4600 annak idején egy jó erős középkategóriás kártya volt meg annak rendes nagy nyákja volt, nem igazán hasonlítható ezekhez, az FX5200-al viszont egyet értek, kb. az volt a helyzet vele mint ami most ezekkel lehet: tudta az új DirectX-et de minek...
Amúgy nekem is volt 5200-am, azon is ilyen porszívó cooler volt, M41-es dízelmozdonynak a becsületére vállt volna a hangja pedig az sem egy halk jószág.Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
atti_2010
nagyúr
Ha így veszed akkor a DX 9,DX10,-nek mi értelme volt? Így akár a DX 3 is lehetnénk vagy mert Nvidianak még nincs akkor nem is kell?
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Pekkk
aktív tag
A 100 Gflop teljesítményével ez mit akar tesszellálni? Ha már itt tartunk, akkor miért nem engedélyezik inkább a 4800-as szériában a tesszellátort, ott legalább van számítási teljesítmény.
-
believil
tag
Császárság! Jó kis karik, ámde én még mindíg nem értem mi értelme van a DX11-nek... jah, persze a pénzcsinálda... ettől függetlenül jó karik!
-
House M.D
tag
Választék van bőven,lehet válogatni a HD 5xxx szériában
"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/
-
sNORh
addikt
a his duplaslotos nemrossz..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
mv
aktív tag
Jó látni, hogy végre az olcsó kártyák is megkapják a DDR3-as ramokat, bár gondolom sokra nem mennek vele.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
spirit007
senior tag
Hurrá ! Éljenek a kis gyászhuszárok !
...és a most divatos kétszeres túlárazás ... -
mephi666
nagyúr
engem meg a gef2mx200-ra: mindkettő nyákra épített biszbaszokból áll, kb ennyi a közös bennük meg az a rohadék kis pörgő sz@r (kb. ennyire hasonlít ez is a régi szériákhoz)
htpc-kben látom ezeknek igazán értelmét, de ott is csak a passzív nagybordás változatokét... pár helyen a tervezőmérnökök nem voltak szvsz. maguknál így ránézésre
ui: egy régi mondás jut még eszembe: "A fecske egy költöző madár, olyan mint a gólya, csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá."
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Paul119
addikt
Kicsit emlékeztetnek a jó öreg Ti4600,fx5200 as skategóriára
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
jambiyya
őstag
Hatalmas gratula a ventiknek.
A passzívak viszont HTPC-be kiválóak. Ha jól rémlik, ezek is áteresztik HDMI-n a dts-hd, és dolby-truehd hangokat, és a legújabb UVD van bennük. -
Cs_Laci
senior tag
Sapphire terméek sorában, 3. és az 5. sor nem tök ugyan az??
HD 5450 DDR3 - 1 GB 650 MHz DDR3 1600 MHz DVI, D-Sub, HDMI
HD 5450 DDR3 - 1 GB 650 MHz DDR3 1600 MHz DVI, D-Sub, HDMI -
iSonic
addikt
Passzív hűtések gigászi nagyok egy-két gyártónál pl: Gigabyte.. de a légkavarók sem piskóták..
-
P00By
nagyúr
Ezek a ventilátorok
Azt hiszem meglepem magamat egy gigával -
azbest
félisten
vajon 2 d-sub vagy 2 digitális kimenet használható-e egyszerre... vagy csak a dvi kimenet van d-sub és hdmi (vagy display port) ágon mégegyszer kivezetve?
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
végre Display Portos választék/változatok
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
helkis
veterán
várom az 1SP-s FX5200-es.. akarom mondani HD5200-es megjelenését hűtőborda nélkül..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
LackoMester
addikt
de nagyon hiányoztak
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
HyP3b0y
senior tag
válasz antikomcsi #7 üzenetére
Na ez az, és sztem az XFXen van a leggyérebb hűtés mind közül...na mind1, nem is szándkézom ilyet venni
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
veterán
Mind jó, ami DDR3 és passzív, a többi meg felejtős. HTPC-be simán jók ezek.
-
atike
nagyúr
Nem is gondoltam, hogy lesz belőlük venti nélküli...
-
antikomcsi
veterán
Pont nem az XFX-től vártam az 1 gigás DDR2-es változatot.
-
Devid_81
félisten
uhh, micsoda makdaralok
...
-
Stiky
senior tag
A dupla slot-takarólemezes (vagy minek hívják...) változatokon miért nincs már akkor dupla helyet foglaló borda? Elhiszem, hogy ez is elég rá, de a nagyobb jobb!
Az a piros bordás változat, ami a tegnapi cikkben is van, az csak a ref. kari volt?A HIS 2. képére kattintva a a ClubRadeon 1GB képe jön be
[ Szerkesztve ]
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
törölt tag
éljen a DX11!
-
FRENK1988
veterán
Play hard, play XFX (azért ennyire nem kellene leadnia az XFX-nek)
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
ADAM1337
nagyúr
Elég vadul néznek ki.
Ezek a ventik engem elriasztanak..
Gondolom majd 4000-reket forognak majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon