- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS ROG Ally
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
-
-
emiki6
veterán
-
tecsu
addikt
Már csak játékok kellenek!
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
tntmax
aktív tag
Hű-hú!
Gémerségességes!
-
emiki6
veterán
Már vártam erre a cikkre. De előbb inkább monitort veszek. Ez a Sandy meg még jó lesz pár évig. Nem lesz sokkal drágább, mert akkor biztos nem vennék.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
nyunyu
félisten
A hangzásról mindegyik termék esetében a Sound Blaster Cinema 7.1-es megoldás gondoskodik, ami valójában a valamely jól bejáratott Realtek hangchip, a Creative szoftverével megspékelt verziója.
Marketing bullshitbol jeles:
Realtek a hangminosegerol hires, Creative meg a drivereirol.Atheros... Előbbi a hálózati forgalom priorizálásával próbálja elérni az online játékok számára rendkívül fontos, minél alacsonyabb késleltetést.
Na a masik gyongyszem.
Ennek max akkor lenne jelentosege, ha direktben a BIXre van kotve a geped.
Egyebkent meg a pinget/latencyt nagyban befolyasolja a szolgaltato+kabelmodem+gep elott levo router.Itthoni netkapcsolatokhoz az RTL8101E is boven sok.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
king.mp
aktív tag
Dízájn 5-ös, kiváncsi leszek, hogy mennyire lesz túlárazva.
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
Nekem már kicsit furcsa ez a gaming kifejezés. Szerintem ezeket a deszkákat már nem is nekik gyártják, hanem az extrémtuningos bencshajhászoknak.
H2O über alles!
-
KAMELOT
titán
válasz Televan74 #22 üzenetére
Itt semmi. Összes lap ugyan azt tudja. Csak vannak benne pluszok.
Több PCI-E 3.0, több SATA, jobb hangkártya és jobb proci körüli VRM.
Én G41-es lapomban is simán megy a 3770K 4,5GHz-t És mivel egy HD7970/GTX680 elég a gamekehez ezért elég egy PCI-E 3.0.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
blaca83
őstag
Nagyon tettszenek mostanában az MSI lapok és minőségben is rengeteget fejlődtek az elmúlt 3 évben!
Kiváló minőség és jó tuningpotenciál.Abban viszont már lehet valami, hogy előbb is jöhetett volna kicsit, mert az igazi "kockák" nagy része biztosan váltani fog a 1150-re. Ha előbb kihozzák szerintem több fogyott volna!
@Televan:
-A cikkben is benne van ha figyelmesen olvasod, hogy mi a különbség a "Sima" és a "Gamer" között a színén kívül!Mivel Gamer piacra szánták ez a lényege:
"Qualcomm Atheros Killer E2205-ös Gigabit Ethernet adapter, illetve a beviteli eszközökhöz dedikált interfészek, mivel a tervezők egy PS/2 és két USB portot kifejezetten úgy alakítanak ki, hogy tökéletes legyen a kompatibilitás az 1000 Hz-es frissítéssel dolgozó egerekkel és billentyűzetekkel, valamint ezek az aljzatok sokkal több ki- és bekötést viselnek el, mint a hagyományos megoldások. Előbbi a hálózati forgalom priorizálásával próbálja elérni az online játékok számára rendkívül fontos, minél alacsonyabb késleltetést."
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Sondi1986
addikt
válasz Rypejakten #26 üzenetére
itt egy videó hogy a BF3-ban i5 i7 jobb az FX-nél, de mikor anno kijött a BF3 akkor fordítva volt, csak a sok pechtől feljavították az intelt.
[link] -
Rypejakten
addikt
válasz zsoleszkai #24 üzenetére
Ez hülyeség, nézz teszteket, BF3 multiplayer alatt a 6 és a 8 magos FX-ek is (a Visherákra gondolok, szóval 6300,8320/50) az i7-ek közelében teljesítenek.
-
Sondi1986
addikt
válasz Rypejakten #23 üzenetére
Pont hogy proci limitem volt mert a vga 70-90% tekert egyes pályákon és 40-60fps-t produkált.
Ja és a 61 fokos procinál meg leszabályzott.De most i7-el 60 fps alá nem megy.
-
zsoleszkai
tag
válasz Rypejakten #20 üzenetére
Az FX szériát nem igazán komázza a BF3, főleg hogy egy 7870 et nem tud kihajtani alapon a játék alatt, csak olyan 5Ghz környékén képes rá (ismerősömnek van így és panaszkodik rá).
Az LGA1150 idehaza biztos nem lesz nagy divat ebben az évben (ha igaz az hogy 100k fölött lesz az ára és az Ivy tól nem lesz erősebb).
Ha mán eléggé gamer lapokat rakott össze az MSI legalább valami jobb minőségű hangkártyát is dobhattak volna bele ha mán a lan kártyát kicserélték.@Televan Alapjaiban ugyan az a lap, csak a lankártya és a színvilág különbözik tudásban ugyan azzal rendelkeznek.
[ Szerkesztve ]
/KneeBy/
-
Televan74
nagyúr
Mennyi különbség lesz az én MSI Z77A G45 -s lapom meg a MSI Z77A G45 GAMING között?
Ahogy nézem csak a színbeli különbség van.Mindenbe beleugatok!!!
-
Sondi1986
addikt
válasz Rypejakten #20 üzenetére
Már cseréltem! AMD fan vagyok úgy hogy nehezen cseréltem.
-
Rypejakten
addikt
válasz Sondi1986 #14 üzenetére
Szerinted i7-en jobb lesz? Pont ez az egyik játék, ahol nem jön ki túlzottan nagy különbség a 2 proci között, mivel a Frostbyte motor már számol a magtöbblettel, te meg ezért képes lennél platformot váltani.
Vegyél egy FX8350-et, legalább lapot nem kell cserélned, és kb. hasonló teljesítményt kapsz BF3 alatt.
-
menpee
aktív tag
Megvakultam.
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
KAMELOT
titán
Csak nemtudom mit vár mindenki a haswell-től. Nem lesz semmivel sem jobb. Talán pár %
IVY és haswell is 22nm-es. Majd érdemes lesz váltani Broadwell procira ami 14nm-es lesz.
Akinek régi gépe van annak megéri majd váltani HW-re. De SB és IB-ről nem.(#15) philodox: Összes Z77-es lapon van VGA kimenet. Egy Z77-es sincs VGA kimenet nélkül.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
philodox
csendes tag
Gamer e-peen alaplapra minek tesznek videókimenetet? Melyik gémer tolja integrált GPU-val? Ez komoly piaci rés?
-
Zodicus
senior tag
Küszöbön a 1150 Kicsit elkéstek vele.
-
toyone
őstag
Ma már láttam élőben. A CPU körüli hűtést úgy formázták meg hogy oldalról egy sárkány feje látszódjon, és a piros rész a sörénye.
Látszólag nem nagyon van változás a "simához" képest. Hard Core gamerek több lehetőséget láthatnak majd benne.Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
törölt tag
Nagyon ütős színt kaptak, fekete-piros pont a kedvencem
-
Sondi1986
addikt
1155 foglalat egy kicsit elkéstek vele!
-
KAMELOT
titán
MSI.....jó kis lapokat csináltak. Végre fekete az egész. Áruk szerintem hasonló lesz mint a sima változatoknak, picivel több.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
stranger28
addikt
Gaming, killer, tribalsárkány, piros-fekete... ez aztán az e-pénisz-pumpa.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- EAFC 25
- Autós topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast White RGB EXPO - 10 év gari!
- Új, felbontott Patriot Viper Elite 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz CL36 RGB TUF Gaming XMP - 10 év gari!
- INGYEN FoxPost! Új G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Ripjaws M5 RGB White - 10 év gari!
- ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP és AMD EXPO - 10 év gari! -
- ÚJ Asus TUF Gaming B650M-PLUS WIFI - 32 Gb Corsair 6000MT/s DDR5 EXPO KIT - 3 év garancia