- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vole
aktív tag
"Mellette nyilván fejlesztik a hdd-t is"
Tul sok fejleszthetoseg mar nincs rajtuk, mint irtam, fizikai korlatba utkozik a HDD tarkapacitasa. Mar olyan extrem megoldasokhoz kellett nyulniuk, mint a heliummal toltott HDD, ugyhogy tul nagy kapacitas novekedest mar ne varj.
Ellenben az SSD -k ahogy terjednek es egyre jobban felfut a gyartas, ugy lesz egyre olcsobb, ergo ez egy ongerjeszto folyamat. Amugy ha visszanezel par evet, akkor lathatod, hogy az SSD -k fejlesztese meg szinte csak most kezdodott. Par eve meg en is orultem, hogy egy 60GB -os SSD -t tudtam rakni a gepbe, hogy arrol fusson a rendszer, most meg egy 512GB -os, joval gyorsabb es joval megbizhatobb van a gepben, amin mar nem csak a rendszer fut, hanem minden mas is, mivel az osszes HDD -t kipakoltam kulso taroloba, csak adattarolasra hasznalom ( foleg filmek ).
1-2 even belul szeretnem a kulso tarolot is felretenni az osszes HDD -vel, mar csak backup funkciojuk lesz ( jelenleg ketszer annyi HDD -t kell hasznalnom a mentes miatt ). Terveim szerint a teljes film es sorozat kollekcio szepen atcsuszik majd egy darab SSD -re. Ahogy nezem a tarhely novekedest, erre mar nem kell sokat varnom.
HDD eleg maceras, hiaba olcsobb.
-
nyunyu
félisten
Ha bedobnak a piacra a legnagyobb modellt, akkor sosem terulne meg a korabbi modellekre felhuzott gyartosor.
Eloszor megvarjak, amig kitermeli az arat egy gyartosor, aztan lepnek csak tovabb a kovetkezo, sokkal dragabb gyartosorra.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-Skylake-
addikt
Igen , vannak 5 ev garos ssd-k nem horror aron. Csak nem 13Terasak . Nem ertem mit nem lehet megerteni azon , hogy van egy termek ami egyedulallo. Ennyi erovel nekem van egy 6ezer forintos Eastpak ovtaskam amire 30 ( nem eliras , harminc) ev garancia van. Akkor erre is adjanak annyit , mert egy 6ezres ovtaskara is jar ennyi ?
Kieg : es hogy a vegere is reagaljak , nem "akinek megfelel igy az vegye" , hanem akinek 13tera ssd kell , az vagy ezt veszi vagy nem vesz.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xbox One
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Silicon Power Ace A55 256GB SATA SSD
- KINGSTON 500GB A2000 M.2 PCIe M.2 2280 SA2000M8/500G,HD Sentinel!
- Western Digital WD Purple 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40PURZ) 100/100 /3-hónap garanciával!
- FanXiang S500 Pro PCIe 3.0 NVMe 2TB m.2 ssd,7 napot ment,kevesebb mint 1tb írás,tesztek csatolva!
- CD-R 80 FUJI 700MB slim tokban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest