- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Milyen rendszert használsz? Csak mert Vista+ rendszerek mindegyike tudja kezelni rendesen. A trükk csak annyi, hogy GPT-be kell partícionálni, mert a MBR elrendezés nem támogatja 2?3TB-nál nagyobb partíciót.
Ja, és feltétlenül kell az UEFI, ha bootolni is akarsz róla. Egyébként meg csak annyi, hogy a lemezkezelőben GPT-inicializálást csinálsz rajta, és máris nem lesz vele gondod.
Esetleg diskpart-tal partícionálod.
Azt az üzletet meg én inkább nem minősíteném, ahol nem tudták sem megmondani, sem megoldani a dolgot. Egyébként még a külső csatlakoztatásról annyit, hogy tudtommal nem mindegyik külső ház viszi rendesen a nagyobb merevlemezeket. (Általában 2+TB-osokkal van a gond.)
A több helyen olvasható hasonló problémára szintén csak azt tudom mondani, hogy csak utána kéne kicsit olvasniuk, és akkor nem lennének még egy merevlemez üzembe helyezéséhez is balf@szok...
Szerk.: utánéztem, MBR 2,1TB-ig kezeli a HHD-ket/partíciókat rendesen. Afölött GPT kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest