Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Látom jó kis konzol vs PC vita bontakozott itt ki.

A PC-s árak egyáltalán nincsenek úgy elszállva mint ahogy azt a konzolosok hirdetik.
Monitor nélkül kb 100e-ből ki lehet hozni egy gépet amin minden játék elfut normálisan. Nem full HD-ban és max részletességgel, de elfut. És még ezen a 100e-s gépen is szebben fog kinézi egy játék mint konzolon.
Nem mellesleg a PC mindenre használható (most ne focira és társaira gondoljunk) míg a konzolok használhatósága eléggé behatárolt.Ráadásul mivel PC szinte minden háztartásban van ezért elég csupán azt a kb 40e különbséget kifizetni ami egy irodai és egy játékgép között van.
Szóval ha összegezzük a dolgokat akkor kijön az hogy egyáltalán nem olyan nagy az árkülönbség a konzol és a PC közt.
Számomra semmi olyan nincs amiben a konzol többet tudna nyújtani mint egy PC. FPS, RPG, RTS, stb irányítása kontrollerrel egy kínszenvedés.
Ahol meg jól használható a kontroller (Sport, verekedős és szimulátor játékok) azokat nem szeretem.Sokan luxusnak tartanak egy játékgépet, de én valahogy pont fordítva érzem a dolgot. Számomra egy konzol lenne a luxus. PC-m így is úgy is lenne. Vettem bele egy 30e-s VGA-t és egy 5e-s egeret, ennyi volt az össz kiadásom arra, hogy elfussanak a játékok.
-
rinbanbo
tag
nekem is van olyan gépem amin simán elmegy minden újabb játék de az biztos hogy össze sem lehet hasonlítani a két játék élményt.boxon ezerszer jobb legyen az fps vagy akámi...
-
Polllen
félisten
Én is belekukkantottam... Pc-n szebbek a távolabbi részek+füst, ps3-n meg szerintem a közelebbi képek... Szóval ez így összességében egál, nem nagyon fogja senki sem észrevenni ezeket a különbségeket harc közben.
-
Mr.Herold
tag
Elég korai még ez az összehasonlítgatás. Semmit sem lehet leszűrni ebből, bár nyílvánvaló, melyik a jobb. Ha majd ugyanazon, vagy jobban hasonlító videókat látunk, akkor esetleg.
-
Szerintem...
aktív tag
válasz
Raysen623
üzenetére
Hat van ilyen. De a PC-sek csak a PC-sekkel jatszanak. A szaggatas sok mindentol lehet.
Amugy en szerintem konzolra fogom megvenni (Xbox). Sajna en mar nagyon utalom, hogy szinte minden evben fejleszteni kell valamit a gepen.De hogy a temahoz is hozzaszoljak: nekem a grafika hasonlonak tunik. A PC termeszetesen picivel szebb. De ez magatol ertetodik.
-
Kashim
őstag
Írd már le milyen géped van és honnan vetted légyszi. Multiról vagy Single-ről beszélünk?
Ha multiba megy ennyit, futok boltba egyből veszem.
Ősszel úgyis akarok újat.
(csak azért kérdem, mert én nemrég adtam el az enyém drágábban, és azon medium körül is szenvedés volt multizni egy mozgalmasabb map-en, single-ben meg kiakadt 60fps-en csont maxon full hd-ben...) -
Raysen623
veterán
válasz
Szerintem...
üzenetére
Utólag lehet hogy igazad van, de amikor még lőttem akkor bizony nem egy olyan karaktert láttam amivel baromira nem PC játékos szintjén mozogtak. A szögletes mozgásuk miatt gondoltam erre.....
-
tDr1v3r
veterán
Nem fogok leállni veled vitázni (dehogynem!), viszont a személyeskedés rohadtul nem menő, főleg nem a sértő módú megnyilvánulás. Gondolom érted, bár, lehet nem tudod felfogni...
személyeskedés tőlem, yea."Nem szakemberek döntenek erről amúgy sem, hanem korlátolt agyú pénzügyi mánágerek..."
Ejj, csak nem dolgoztál ott?
Mert nem erről döntenek ott, vannak ötletgazdák akiknek az ötleteit is elfogadják, nyílvánvalóan."Igen és? Amúgy biztos borzasztó lehet azt a kőkemény 3 ezer forintot kifizetni egy egérért meg billért... kormány eddig is volt a konzolokhoz. Az nem baj?"
Fotelből játssz egérrel meg billel... megy? Ja biztos, hiszen te vagy a nagy habzoszájú pcfanboy!!!!44"úgy cuccok pl autós játékban új autók, pályák... (nem érdekelnek a további vérkonzolos képzelgések erről, évekig játszottam online sokféle modra építő játékkal (a telepítés annyi volt hogy behúztad a fájlt az addons mappába....)mivel ez még mindig mod és nem hack (mint az aimbot), és ezeket is minden szerver ellenőrizte ezért tökéletesen ment mindig)."
Bizonyára, viszont ha hozzáférést ad a játék fájljainak bővítésére, BIZTOS lesz exploit amit kihasználva lehet cheatet használni. Nos, mert mióta pendrive-ra lehet menteni, rengeteg moddolt mentéses emberke rohangál Live-on... nos, itt is ugyanaz lenne, csak erősebben.
"Igeeen? Ja fizethetsz azért hogy... miért is? Hogy legyen egy korlátolt netelérésed(amin csak azt éred el ami a liveon van), és multizhass."
Bizonyára^2, viszont plusz szolgáltatásokat is kapsz (Netflix, Zune hogy pár nagyot említsek, de ott van még a Twitter meg a Facebook is), a tartalmakat meg alap hogy eléred.
"Míg live nélkül: ingyen multi, teljes net, ja és ha már a steamet idehoztad (kár hogy más mint a live), live-on mióta töltheted le a játékaidat lemezmentesen? Ja semmióta, mert nem lehet."
Rohadtul nem más, bocs.
Nem tudom hogy neked mit mond az "On Demand", de igen, ez már a Live indulása óta (2005) elérhető."De így nézegetve a steamet mondd már el miben is tud többet a live"
Fentebbiekből leszűrheted.
Fene, hogy mindig sikerül lesüllyednem...
Pedig annyira felesleges ilyen elvakult "habzószájú" PC-s berögzült vérszemű fanboyjal vitáznom, úgy se fogja fel a platformvallása miatt. -
hohoo
senior tag
válasz
Szerintem...
üzenetére
Ja kár hogy csak az indie játékokat... demo meg kit érdekel? Azt bárhonnan lehet (ha nem xboxról és az ő korlátolt neteléréséről van szó, mert ott ugye live van vagy semmi)...
De ebben pl miben jobb mint a steam? Merthogy ott bármit letölthetsz normál játékot is, ami automatikusan a már megvásárolt dlc-kkel jön le. Ráadásul a gyakori akcióknak köszönhetően mindezt elég nyomott áron (nem csak régi játék, pl a gta 4 eflc 1 hónapos korában kapott akciót, azt 2k huf-ért lehetett megvenni...).Gyakorlatilag a live olyan, hogy fizetsz azért hogy unlockolják(kis mértékben) a mesterségesen korlátozott, már előfizetett netelérésedet

Kb olyan mintha vennél egy autót, de azért külön havidíjat kell fizetni hogy elindíthasd, de úgy is csak 40-el tudsz menni. -
hohoo
senior tag
Te miről beszélsz nagyon habzószájú konzolfanboy?
Igen segghülyék, simán tudnék jobbat. Nem szakemberek döntenek erről amúgy sem, hanem korlátolt agyú pénzügyi mánágerek...
"Igen, és lenne egy nagy kontraszt a játékosok között..."
Igen és? Amúgy biztos borzasztó lehet azt a kőkemény 3 ezer forintot kifizetni egy egérért meg billért... kormány eddig is volt a konzolokhoz. Az nem baj?"Hogyne, aztán lehet nyomni a custom aimbot cfg-ket, mi?"
Milyen aimbot?. Mod= úgy cuccok pl autós játékban új autók, pályák... (nem érdekelnek a további vérkonzolos képzelgések erről, évekig játszottam online sokféle modra építő játékkal (a telepítés annyi volt hogy behúztad a fájlt az addons mappába....)mivel ez még mindig mod és nem hack (mint az aimbot), és ezeket is minden szerver ellenőrizte ezért tökéletesen ment mindig).
"Azok a "live szerű fosok" kicsit jobb/több szolgáltatást tudnak nyújtani, mint egy Steam vagy akármilyen store-kliens."
Igeeen? Ja fizethetsz azért hogy... miért is? Hogy legyen egy korlátolt netelérésed(amin csak azt éred el ami a liveon van), és multizhass.
Míg live nélkül: ingyen multi, teljes net, ja és ha már a steamet idehoztad (kár hogy más mint a live), live-on mióta töltheted le a játékaidat lemezmentesen? Ja semmióta, mert nem lehet.
Ne próbáld már azt mondani hogy a live egy fú de jó dolog
(ja ahhoz képest jó dolog hogy anélkül semmit sem tudsz a neten csinálni a boxoddal
)
De így nézegetve a steamet mondd már el miben is tud többet a live
-
Joker94
aktív tag
Az én gépem 75be van eddig.
Hasonlítsuk már össze ezen pl a BC2-t és a ps3-as BC2-t.
Simán Elmegy fullon nekem szűrőkkel 40-50fps-el.
De mind1 mutassatok Ps3-as képeket és én is fogok feltenni a pc-sről.
-
KKaresz45
senior tag
Azért vettem alapul az Eyefinity-t, mert árban hasonló dolgot akartam mondani, bár bevallom, nem néztem utána, hogy milyen monitorokból szoktak (vagy érdemes) Eyefinity-s rendszert építeni. 50K-ért lehet kapni egy 24-es full HD-t, ha ebből összeteszel 3-at, akkor árban pont ott vagy. De ha neked nem tetszik a 3 monitoros példám, akkor vegyünk alapul egy nagy monitort 150K értékben.
Szerintem egyébként pont erre találták ki az Eyefinityt, hogy ha van vkinek 150K-ja monitorra, akkor jobban jár ezzel, mintha venne egy nagy monitort (30+ col) ennyiért. Ezzel a konfugrációval nagyobb desktopot nyer ugyanannyi pénzért.
De tudod mit? Nem kell Eyefinity, a hsz-om lényege egyáltalán nem az Eyefinity volt. Az a lényeg, hogy ha már összehasonlítunk, akkor összehasonlítható dolgokat vegyünk alapul. És ha a konzolhoz teszel egy 150K-s TV-t, akkor tegyünk a PC-hez is egy 150K-s monitort. Nem értem, hogy miért csak a konzolosoknak kellene a nagyobb képernyő.
(#89) Jarlaxle: +1
(#95) 7600 GS: Ferrarihoz gumicsizmát? Na jó, de a 150K-s PC konfigod mellé sem fognak 1024*768-as CRT-t tenni! Az ugyanúgy ferrarihoz gumicsizma lenne.
-
7600 GS
addikt
Szerintem nem kell nagy magusnak lenni ahhoz, hogyha valaki konzolt vesz, az valoszinuleg azert veszi, mert az agyban akar fetrengeni jatek kozben. A kijelzo temarol meg annyit, hogy persze, lehet egy 60 centis crt tv-n konzolon jatszani, csakhat (szerintem) rohadtul nem erdemes.

Kb olyan, mintha valaki a Ferrari melle gumicsizmat vesz. Remelem ertheto voltam.
De reszemrol VITA LEZARVA. Mindenki jatszon azzal, ami neki jobban tetszik
. Mindegyiknek megvan az elonye/hatranya. -
M3Ny3'T
senior tag
Nekem is mindenki azzal érvelt, hogy jobban szeret ágyon fetrengni játék közben. Az eddigi hsz-ek után már csak halkan merem megkérdezni, hogy ez miért probléma PC esetében?

Raysen623: Alapesetben MW2-nél is külön voltak szedve a szerverek, az más kérdés, hogy léteznek megoldások arra, hogy fel lehessen menni konzolos szerókra, legalábbis láttam pár "csúnya helyen" ilyesmit "reklámozva".

-
Raysen623
veterán
Olvasom a hsz-eket és a garfikai vitába már be sem szállok!
Épeszű ember tudja hova billen a mérleg nyelve és az bizony nem a konzol iránya.
Ami viszont érdekel: pc-n 64 fős pályák, konzolon 24? Külön szerón leszünk?! Az nagyon jó lenne fiúk! Végre nem kellene a célzásrásegítős vérpistikékkel bajlódni, akik segítség nélkül még célozni sem tudnának rendesen
-
Jarlaxle
senior tag
"Tudod csak azert batorkodtam venni a batorsagot hogy a konzolhoz 150k-s tv-t szamoljak, mivel tudod az emberek kb 90%-a agybol/fotelbol konzolozik, es oda azert kell a nagymeretu tv jo felbontassal."
Mutass erre valami megbizhato, par millio embert alapul vevo statisztikat (mint pl. a steam statisztika), akkor elhiszem, addig viszont egy csak egy szam idebofogese amivel a sajat igazad probalod vedeni. kijelzo tovabbra se tartozik bele a konzol araba, vagy ha minden aron bele akarod szamolni a PC-be is ugyanolyan erteku kijelzot szamits bele. -
M3Ny3'T
senior tag
válasz
DrTroglodyte
üzenetére
És ha grafikus az illető? Az is "nolifer kocka"? Már elnézést, ha megsértettelek volna, csak kikívánkozott.

Nem mellesleg úgy tűnik azon kevesek közé tartozol, aki ezen a videón nem látott különbséget, viszont aki igen, azt kvázi mind leszóltad.
-
DrTroglodyte
tag
Ezeken az összehasonlító videókon soha a büdös életben nem láttam még semmiféle különbséget.
A "triliner LOD alfa mapping egyértelműen jobb PC-n" típusú hozzászólásokhoz meg mekkora rohadt nagy nolifer kockának kell mán lenni. Már elnézést, ha megsértettem volna a jelenlévő nolifer kockákat, csak kikívánkozott.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
7600 GS
addikt
válasz
KKaresz45
üzenetére
Tudod csak azert batorkodtam venni a batorsagot hogy a konzolhoz 150k-s tv-t szamoljak, mivel tudod az emberek kb 90%-a agybol/fotelbol konzolozik, es oda azert kell a nagymeretu tv jo felbontassal.
Azt meg nem is tudom hogy vetheted ossze hogy a 150k-s tv-t es a 3 monitoros Eyefinityt. Hidd el, tobb 150 ezres tv van az orszagban/vilagban, mint Eyefinitys rendszer.

-
Jarlaxle
senior tag
Konzolnak az a lenyege, hogy barki leul ele jatszani, azon tokeletes szolgaltatast kap (XBL), nem kell szarakodnia semmilyen moddolhato szarokkal cfgvel stb., csak rakattint a jatek inditasra, ugyanez miatt a jatekosok EGYENLO korulmenyek kozott jatszanak mert Beluka nem fedezte fel, hogy ha egyik parancsot atirta a cfgbe akkor neki bizony mashogy mukodik a halozati frissitese es nehezebb leloni. Periferiak ugyanez miatt nincsenek szabadon, egyszeruen nem eri meg szetforgacsolni a communityt azzal, hogy Sanyi 10x jobban aimol mert asztal elott ul es inkabb egeret kot a konzolra mint Jozsi aki fotelbol kontrollerezik.
-
SilveRado
tag
Ezt a gammát sajna meguntam nem tudnak ujítani

-
tDr1v3r
veterán
"a 2 konzolgyártó nem f***fejekből állna"
Bizonyára hülyék a szakemberek, de ténylegám. Pályázd meg a vezetői posztot, aztán hadd' lássuk hogy Te milyen konzolt raknál össze. Várj, tippelek, szart.
"tetszőleges szabvány perifériák csak úgy simán a konzol usb-be dugva (akártmilyen billentyűzet, egér, joystick, és ezek mind használhatóak is a játékokban)"
Igen, és lenne egy nagy kontraszt a játékosok között...
"moddolható gémek, a mod mappák pc-ről hálózaton vagy usb-n vagy akármin keresztül írhatók."
Hogyne, aztán lehet nyomni a custom aimbot cfg-ket, mi?
"a live szerű fosok fizetősségének megszűnéséről álmodni sem lehet."
Azok a "live szerű fosok" kicsit jobb/több szolgáltatást tudnak nyújtani, mint egy Steam vagy akármilyen store-kliens.Ember, gondolkozz már egy kicsit... lehet hülyék a gyártók, hogy a termékük szar szerinted.

-
hohoo
senior tag
Ennek 2 oka van, amin simán lehetne javítani, ha a 2 konzolgyártó nem f***fejekből állna. Ennyi kéne: tetszőleges szabvány perifériák csak úgy simán a konzol usb-be dugva (akártmilyen billentyűzet, egér, joystick, és ezek mind használhatóak is a játékokban), moddolható gémek, a mod mappák pc-ről hálózaton vagy usb-n vagy akármin keresztül írhatók.
Ez már elég lenne ahhoz hogy csak 1 érv maradjon a pc mellett: normális ingyenes multiplayer, de gondolom a live szerű fosok fizetősségének megszűnéséről álmodni sem lehet. -
KKaresz45
senior tag
Na ne már, hogy jön az össze, hogy a PS3-hoz 150K-s TV-t raksz, a a PC-hez meg 22-es monitort? És komolyan összehasonlítod a kettőt? Akkor légyszi számoljunk a PC-hez is 3 monitort Eyefinity-vel, vagy egy brutál nagyot (szintén legalább 150K-ért) vagy mittomén, de ez így totál nem egy kategória. És ha így számoljuk, akkor már bukta az egész elméleted.
(#61) Löncsi: Bocs, asszem félreértettelek. Én csak amolyan költői kérdést tettem fel, szóval nem vártam rá komoly választ.

-
bAtt001
addikt
a ps3-as úgy néz ki mintha ráeresztettek volna valami sárga szűrőt

-
M3Ny3'T
senior tag
Kolléga, hol említettem olyat, hogy ennyiből egy komplett, BF3-at vivő konfigot összerakok?
Olvasd át mégegyszer a korábbi hsz-ed és amire válaszoltam, pls. 
Egyébként meg hogy a PC többre (lenne) képes, mint egy konzol, az szerintem vitathatatlan, de én nem is ezt a részét óhajtottam megragadni a kérdésnek, hanem azt, hogy kb. ugyanannyiból összeraksz egy hasonló erejű konfigot, mint egy PS3 ára. Ennyit állítottam, nem többet és szerintem nem is hülyeség.Egy tecső videóból kiszűrted, hogy amiről az eredeti -valószínűleg eleve tömörített- videó készült, azon FullHD, 24x-es AA és 16x-os AF volt? Öcsém...mond már el, mi a trükk, erre hogy jöttél rá?

-
Jarlaxle
senior tag
-
nemethati
senior tag
Konzolon sárgább

-
7600 GS
addikt
Maradjunk annyival hogy a konzol osszkoltsege magasabb mint egy atlag pc 22-es monitorral, plusz konzolra dragabbak a jatekok. Ugyanis ha szamolunk egy 150 ezres tv-vel, meg akkor ottvan a PS3 az meg plusz 70 ezer, ezt akarhonnan is szamolom 220 ezer.
Egy jo PC-t mar kb 150 ezerbol ki lehet hozni, ami azert mar rendesen futtatja a jatekot. Ja es nem kell minden szurot raaadni, es akkor nem lesz gond.
Illetve a jatek keszitoi megigertek, hogy jol skalazhato lesz a jatek PC-n. Ja es nem muszaly fullHD-ben jatszani, es maris nem zabalja annyira a gepet.
Meg ugye az koztudott, hogy a PC jopar generacioval a konzolok elott jar, es ha igyhalad ez a tendencia, mire kijon az ujabb konzogeneracio, akkora is mar a pc elottuk fog jarni.Egyszoval nagyon varos a jatek, es ez vegre tenyleg nem holmi konzolport lesz.
Marci
-
mrhitoshi
veterán
Nem szűrtem le semmit, jövő időben próbáltam fogalmazni.

Konzolon játszani akar az ember, nem pedig konvertálni, de persze ettől függetlenül nem jó ez, idővel változni fog....
Szerintem a lényeg, hogy lehet 10x erősebb egy PC, de nem tud azon kívül valami sokat mutatni konzollal szemben, hogy Full HD-ben szépen futnak a játékok. Ehhez persze dupla annyit kell rákölteni pc-re stb stb..
-
mrhitoshi
veterán
Pontosan. Annyival nem lesz szerintem rosszabb a grafika egy konzolon egy PC-hez képest, mint ahogy ezt most be akarja magyarázni az EA.

Az meg hogy most mekkora élsimítással, illetve milyenek a textúrák egy pörgős játék menet alatt, ne akarja senki bemagyarázni, hogy azt fogja kémlelni, persze lehet valaki ezért veszi meg, én biztos nem ezért fogom megvenni.
Konzol vs PC témához meg csak annyit, hogy kb ez lehet majd az első olyan játék, amit nem kúrnak el PC-n, mert egyszerűen röhej a PC-s piac, főleg az amit a Crysis 2-vel műveltek.

Szóval lehet vitatkozni, hogy most mennyibe kerül egy olyan pc ami egy ps3 -al ér fel, de nem nyersz vele többet, ha 150e felett áldozol egy pc-re.
Másik meg, hogy a pc-s játékosokból jó ha a negyede játszik Full HD-ben, szerintem. -
rinbanbo
tag
xboxon is szebb minden játék mint ps 3-mon nem hogy pc-n...
-
Xaels
félisten
De nem is kell mindenkinek teljesen az alapokból építkeznie azt se felejtsd el. Elég kevesen vannak, akik egy játék miatt teljesen új konfigot építenek. Én is fejlesztek, hogy a BF3 minél kevesebb kompromisszummal menjen legalább 50-60fps-el, de nem kukázom a teljes konfigom és veszek újat. Ha teljesen újat is vennék akkor eladnám a mostani cuccaim, így azért nem lenne annyira vészes sem.
-
kovsol
titán
léci rakj össze 20k ból egy gépet amin a bf3 el fog indulni (alaplap+proci+vga+táp+ram+hdd+perifériák és a többi)
és mivel itt minden PC -s azzal érvel, hogy a PC szebb, de ahhoz nem olcsó gép kell, hogy menjen a játék ilyen szépen mint a vidikben, mert ott full hd max AA AF van 100%
na részemről vége -
Kashim
őstag
A komment első része ment neked... konzol-pc adok-kapokot meg már elkezdték, én csak arra akartam utalni mennyire értelmetlen ilyenekről vitázni, főleg hülyeségeket dobálva egymásra. Amúgy sem beléd kötésnek szántam, ott vigyorog a smiley a sor végén, nem tudom miért kell egyből ilyen lekezelően visszaszólni... téma lezárva részemről, úgyis akkora baromságokat beszélnek itt, hogy kár bármit is mondani.
-
TaS1kaaa
tag
A legnagyobb különbség abban van, h míg pc-n a játékos le is lő 1-2 ellenfelet addig amit ps3on látok az csak bohóckodás

-
GoldenJ
tag
Sok értelme nincs az ilyen összehasonlításnak. Ha modern PC-re fejlesztik akkor klasszikoskkal jobb a látvány mint az 5 éves konzolon, ha viszont konzolra, akkor a PC-s verzió legfeljebb néhány plusz effekttel lesz szebb.
-
Löncsi
őstag
válasz
KKaresz45
üzenetére
Én honnét tudjam? Kérdezted milyen hardver kell alá, én meg leírtam, ez van feltüntetve ajánlott gépigénynek.
Konzolokkal meg nem érdemes hasonlítgatni, egyrészt mert a gépet nyomott áron adják (ugye eladott játékokból jön vissza a kiesés), másrészt meg alacsonyabb teljesítménnyel bír.
-
M3Ny3'T
senior tag
Max alatt gondolom azt is érted, hogy FullHD, minimum 4x-es AA és 16x-os AF. Ez melyik konzol tudja?

Ami annyira képes, mint egy konzol, az szerintem max 20 rongy lehet ma. Hozzá 2 magos proc, 3-4 giga ram és akkor már árban/teljesítményben kb. egál a PC és a konzol.(59) madgie: Az már rég elkezdődött...

-
kovsol
titán
Azért azt se felejtsük el, hogy majdnem annyiba kerül egy VGA kártya ami maxon elviszi, mint maga a PS3, szóval nem egy kategória, és annak ellenére, hogy a PC szebb, szeirntem PS3, vagy Xbox360 is van annyira szép, hogy a látvány miatt ne romoljon a játékélmény.
-
Kashim
őstag
Ember, az a proci még ma használtan is majdnem annyi mint egy konzol újonnan mindenestül. Durva is lenne ha gagyinak számítana.

Amúgy látom megint megy a népkábítás, linkeljen már nekem valaki max. 70-ért egy olyan konfigot amin ilyen grafikán elfut a BF3. Most adtam el a gépem 100-ért darabokban, úgy hogy 2-3 éves hardverelemek is voltak benne, és még a BC2 sem ment teljesen élvezhetően multiban. Sok helyen nagyon visszaesett az FPS.
Most vagy baromi jó üzletember vagyok, vagy 70-ért sose rak össze olyat senki. (úgy érzem sajnos az utóbbi)Nem akarok egyik oldalon se állást foglalni, de hülyeségeket ne beszéljünk már pls...
Az meg, hogy warezzal meg játékárakkal pedáloztok, valaki összerakosgat egy bika gamer gépet 150-200-ért, azért hogy töltögesse rá a játékokat, hát az a no comment. (ráadásul ismerek is ilyeneket) -
M3Ny3'T
senior tag
Zárható topic...mindenki konzol vs. PC-be kezdett, a videótól függetlenül.

-
dilipok
veterán
Mashogy fogalmazok, es itt le is zarom ezt a "vitat" a reszemrol. Nem kell fikazni sem a konzolt, sem a PC-t. Jatszik mindenki amivel akar, es kesz. Attol mert valaki PC-n szeret FPSt jatszani, meg nem kell azt gondolni, hogy konzolon sz@r. Bocsanat, hogy ebbe belementem, de mar nagyon elegem van, hogy akinek PCje van szidja a konzolt, es forditva. Az osszes multiplatform topic 2 hozzaszolason belul PCvsKonzol vitaba torkollik (aminek meg mint mondtam, az eg vilagon semmi eredmenye nincs)
-
Xaels
félisten
Nagyon jól tudom már régóta, hogy van ilyen kiegészítő X360-hoz. De azt nem nevezném játéknak, hogy egérrel+billel szétgyalázod a sok szórakozni vágyó kontrolleres játékost. Ez nem azonos körülmény és innentől kezdve nem lehet ezt felhozni a konzol előnyeként. Persze egérből is van jobb és mégjobb, de ott nincs ekkora szakadék a két irányító között.
A Wii U-ban tudtommal egy kicsit módosított R600-as GPU található

-
Jarlaxle
senior tag
Pedig egyaltalan nem lehetetlen, en is tobb mint 10 eves "egerhuszarkodas" utan kezdtem el, kontrollerrel loni es hat nekem is eleg szenvedes volt, de igazabol ez se mas mint az egerhasznalat, gyakorlas teszi a mestert, es azzal is erdemes szamolni, hogy nem csak neked nehezebb a kontrollerrel loves hanem a masik x embernek akit megprobalsz leloni.
Konzolon egy atlag jatekban, az aim skill joval alacsonyabb ezert mint PC-n. Szerintem amugy erdemes adni neki egy probat, mostmar napi szinten lovoldozok haloba x360-on is mellette meg pcn mas FPS jatekokkal is, ket kulon erzes a ketto, de amig mindenkinek mas addig nincs gond (ezert se tamogatom ezeket az egerkezdemenyeket konzolra). -
T.Peter
őstag
Egyetértek, de akkor pc-n is ugyanúgy megvannak az egyenlő körülmények. Tudom, nem Xaels hozta fel, ő csak említette, hogy mások állítják be előnyként. Mindenesetre kár ezen vitatkozni. Mindenkinek más az igénye, és kész.
Egyébként pedig személy szerint örülök, hogy a konzolokhoz gamepad van, nekem többet nem is kell bill+egér. Számomra sokkal kényelmesebb gamepad-dal irányítani.
-
gab1ka
senior tag
Nem szó szerint értettem a 2 éves cserét..céloztam rá hogy KÖLTENI kell a "szintentartáshoz".
A warez téma meg ugyanmár..A Ps3on ugyanúgy működik mint a pc esetében..ez nem faktor.
Mindenesetre nálam van mindkettő nem vagyok PC ellenes vagy ilyesmi,csak nem értem hogy minek hoznak ki ilyen "hol a szebb" videókat..Egy új audi gyorsabb mint egy öreg nem audi..nagy kaland.
-
lvnt
őstag
Játszottam a Haloval, ennek ellenére nem játszom FPS-t konzolon. Nem szidni akarom a kontrolleres irányítást, egyszerűen nekem nem fekszik. Számomra szenvedés volt minden egyes FPS-sel eltöltött perc a Boxon.
T.Peter: Attól még, hogy a játéktudásuk az embereknek más, még a körülmények ugyanazok. Ez viszont megváltozik azzal, ha valaki vesz egy ilyen kiegészítőt. Így, hogy elég kevesen engedhetik ezt meg maguknak, hülyeségnek tartom.
-
T.Peter
őstag
Csak azért linkeltem be, hogy ne legyen már az, hogy "csak a pc-n lehet normálisan játszani, mert csak ott van bill+egér". Az áráról nem tudtam semmit, engem nem is érdekel, mivel nem lesz ilyenem. Viszont legalább adott a lehetőség. Pc-hez is lehet venni 30k-ért billentyűzetet, meg 20k-ért egeret. Az is egy valag pénz, de ebbe ne menjünk bele, mert felesleges. Nem kötekedni akarok, egérből nem árt egy jobb fajta, ez igaz. Amúgy konzolon sincsenek annyira egálban, mert nem mindenki olyan rossz kontrollerrel.
(#43) Xaels: Ezt felhozhatod előnynek, de csak azért, mert évek óta nem fejlődik a grafika olyan sokat a cégek hozzáállása miatt. Kíváncsi vagyok, hogy mit lehet kihozni a wii u hardveréből, meg majd a következő generációs xboxból és ps-ből. Nem lennék meglepve, ha az előnynek felhozott tényedből akkorra nem maradna semmi.
-
Jarlaxle
senior tag
BF3 az konzol vs. Pc osszehasonlitasban eleg specialis, tekintve, hogy maga a jatekmenet is erosen butitott lesz multiplayerbe, PC 64 fojevel szemben konzolon mar csak 24, nyilvan ehhez skalaozod palyakkal es balanceval.
Aki meg a konzol FPS-ezest zsidja az egesz biztos nem jaccott meg egy halot vagy killzonet, nem eger+bill szintu az iranyitas, de ettol meg lehet nagyon fun. -
KKaresz45
senior tag
És a PC-hez talán nem kell monitor?

(#26) Löncsi: A felsorolt hardverek talán kijönnek egy PS3 árából, és a többi? Alaplap, ház, táp, stb.
Különben meg amiket összeírtál, az talán arra lesz elég BF3-ban, hogy felvedd a felbontást full HD-be, de pl már AA-t nem biztos, hogy be tudod majd kapcsolni, ha normális sebességet akarsz. És különben is, mi az, hogy 4 magos proci? Ez azért így elég tág halmaz... -
sith7
félisten
Jhonny06 megválaszolta
gab1ka
Ha van egy olyan minőségű pc - d, mondjuk a PS3 megjelenése pillanatában, ami az akkori játékokat maxon viszi, mint a PS3 a saját játékait, akkor azt nem kell lecserélni évente, max. akik benchprogramokra izgulnak.30ezer forintot kell rászánni és naprakész marad a konfig
És az 2 konzol játék ára, annyit meg a konzolosok is költenek, mert ugye ők, csak és kizárólag eredeti játékkal játszanak, és csak a pc - sek warezolnak
-
-
Xaels
félisten
Nem hiszem, hogy játék terén egy 2600K 1,5 - 2 év múlva gagyi lenne. A CPU sokkal kevésbé avul el mint a VGA, de ha azt nézzük 1920x1080 -ban a lassan 2éves 5870-es még mindig elég. Baromira nem kell új gépet venni évente. Sőt, évente kb. 30ezer forintot kell rászánni és naprakész marad a konfig.
-
gab1ka
senior tag
6 év múlva hova tudna nőni?A sok millió ember aki megvette vegyen még 2őt tartalékba?Ez a lényege a konzolnak hogy kifizeted az x darab forintot érte és kész.Nem pedig évente az "a" processzor mellé a "b" vga ami mellé már "c" mennyiségű ram dukál.
Mondjuk a gépre énis költök most nem keveset,csakhát már előre tudom hogy hiába a 2600k bele ha másfél-2 év múlva tehetem fel használt "gagyik" közé.
-
-
Xaels
félisten
Erre csak azt tudom mondani, hogy aki ilyenre ad ki egy valag pénzt és aztán keménykedik XBL-en vagy PSN-en az szánalmas és itt bukik meg az amivel olyan sokan szoktak pedálozni, hogy mindenki azonos esélyekkel indul a konzolnál...
Más:
A videó hihetetlenül sz@r minőségű még 1080p-ben is. Mellesleg szerintem a 25fps sincs meg. Baromira nem lehet leszűrni belőle az igazságot. Ha a Single-ben nem is, de a multiban teljesen biztos vagyok, hogy a PC-s változat sokkal nagyobb élményfaktorral fog rendelkezni. -
T.Peter
őstag
válasz
finkelstein
üzenetére
-
lvnt
őstag
Valóban szebb PC-n a játék, de nem annyival, mint vártam volna. Az meg számomra eddig is egyértelmű volt, hogy nem konzolon fogok vele játszani. Egyszerűen számomra nem élvezetes az FPS kontrollerrel. Csak jönne már!

-
finkelstein
tag
Konzolon FPS de még a TPS is egy kínlódás. Össze se szabad hasonlítani az egér+bill. kombinációval. Úgyhogy egyértelműen PC a legjobb platform, bár igaz, hogy drágább is.
-
T.Peter
őstag
Nem vagyok egérrel sem valami hú de jó, szóval nem igazán hat meg engem, ha xboxon nem megy olyan jól. Én elvagyok vele. Igen, nehezebb, de szokható. Nem igazán szokott felbosszantani, ha nem sikerül rögtön lelőni. Egyébként ebben a videóban egész jól játszik az illető. De ugyebár ahány ember, annyi szokás. Nincs ezzel gond.
-
ferencka
tag
szebb pc-n egyértelmű.de tegyük hozzás hogy milyen pc-n.nem mindenki engedhet meg magának hardcore gamer pc-t ami minimum 200000ft-nál kezdődik.mert gondolom olyanon játszottak.amit egy 60000ft-os ps3 tud az szerintem nagyon sokmindenkinek elegendő.nekem is konzolom van.(tegyük hozzá hogy volt pc-m is de az feneketlen kút,mármint pénzbefektetésileg,fejlesztésileg.most ebből kellene kicsit több most abból egy kicsit erősebb bla bla bla.sosem volt elég)
de én azt mondom aki megteheti az nyomja pc-n aki meg konzolozni szeret az azon.
-
julius666
addikt
Jaj ne nevettessetek már hogy bármiféle következtetést le tudtok vonni egy olyan összehasonlító videóból ahol teljesen más játékmenetet mutatnak a minőséghez képest pedig a béka feneke kb. Kékestető magasságban van, még FullHD-ban is.
-
hohoo
senior tag
tiszta cod, bloody screen (so real) is van. Pedig a 2 még legalább más volt...
-
Aki megteheti, miért ne? Én 99%-ban FPS-el játszom és szeretem a brutális grafikát, PS3-nál alapból mindkettő kiesik (játszottam már FPS-el és szar volt, azt a dumát meg sosem értem, hogy "meg lehet szokni", a gagyit valahogy nem szoknám meg, köszi). Inkább költök többet rá és úgy játszom, ahogy szeretnék. Ezt mindenki döntse el maga.
-
T.Peter
őstag
Még mindig nem értem, hogy miért kell a tv-t hozzászámolni. Ennyi erővel a pc-hez is hozzá lehetne számolni mondjuk egy 32-eset. Lehet monitoron is játszani konzollal, ha pc-vel lehet. Ugyanazt látod. Ha a konzolhoz nem elég mondjuk egy 24-es monitor, akkor a pc-hez sem, szóval nem értem, hogy minek kell egy tv árát hozzászámolni a konzolokhoz. Ráadásul 80 alatt megkapod a samsung 32c530-as tv-t, aminek teljesen jó ár/érték aránya van. A játék ára igaz, hogy sok, de nem azon a pár ezresen fog múlni az, hogy melyiken éri meg jobban játszani. Azt meg inkább nem kommentálom, ha valaki egy játék miatt vesz 200k-ért gépet.
(#23) Jhonny06: Én speciel a hangokra jobban felfigyeltem, hogy azok milyenek. Számomra a régebbi hosszabb trailer , ami ebben a videóban is szerepel, a hangok miatt tetszett leginkább. Egyébként pedig lehetne még szebb, hiába, ha a küldetések nem lesznek jók.
-
"de ezek a videók többnyire csak annyit bizonyítanak hogy egy ennyire öregecske masina mint a box meg a ps mire képes még ma is"
Mire? Teljesen átlagos grafika, pont azt nem nyújtja, ami egy ilyen játékban elengedhetetlen lenne: a jó látványvilágot. Kb. az egész BF3 erről fog szólni.
-
cskamacska
addikt
válasz
KKaresz45
üzenetére
Igazából kár rugózni a "3 konzolt kapok egy játékos PC árából" mantrán
, ez köztudott(mármint: ha szebb is lesz, csak drágább gépen lesz az), ellenben a pályákon 64 játékos biztos nem lesz konzolon(24-et mondtak, ami sokkal kevesebb, inkább közelebb állhat így a játékmenet egy CoD-hoz..), és az irányítás az még mindig PC-n jobb. 
-
gab1ka
senior tag
Gáz már hogy még mindig egy 5-6 éves hardware-hez hasonlítva próbálják bemutatni hogy micsoda szép az adott game.Ebből a videóból se látszik több,mint hogy továbbra sem tudják kihozni a vicces directx10,11-ből azokat a dolgokat amikkel amúgy el akarják adni azokat a csúcs kártyákat,amik 2x annyiba kerülnek mint egy ps3.
Tv a konzolhoz meg egy baromság..jelenleg is egy monitoron tolom a Ps3-am.Itt hever mindkettő az asztalon,csak egy kattintás.A legújabb gamekat énis PC-n tolom mondjuk,de ezek a videók többnyire csak annyit bizonyítanak hogy egy ennyire öregecske masina mint a box meg a ps mire képes még ma is.
-
-
válasz
KKaresz45
üzenetére
Oké, de ne csak a PS3-at számold bele, hanem a TV-t is, amin játszol rajta, sokan beleesnek ebbe a hibába. 200 alatt ott se nagyon jössz ki+játékok brutális áron, 200-ból meg elég normális PC-t össze lehet rakni, ami simán fogja vinni maxon. Nem akartam ebbe belemenni, ezerszer lerágott csont..
-
elithun
őstag
Én annyi különbséget láttam, hogy hasonló, de helyenként eltérő útvonalon mennek, és más fegyver van a kezükben.

-
KKaresz45
senior tag
Nem az a kérdés, hogy melyik a szebb. A kérdés az, hogy mennyibe kerül egy PS3 és mennyibe kerül egy olyan PC, ami a videón látható minőségben képes futtatni a játékot? És vajon a minőségi különbség hogyan aránylik az árbeli különbséghez?
-
bigadam94
tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Pendulum - Witchraft.
-
Butcher-HUN
senior tag
Drasztikus látványbeli különbség azért nincs... innen is látszik mennyire limitál az API és változás addig nem is lesz míg nem jön a következő konzol generáció.
-
westcoastog
veterán
Zene címét tudja valaki?

-
Gergosz2
veterán
kicsi a videó felbontása . de látszik hogy pc-n szebb

-
Black Dragon
addikt
Nálam nem egyértelmű a dolog, habár én PC-n fogok vele úgy is játszani... néhol én a PS3-mat érzem szebbnek, de átlagban a PC-t. Amugy a Wichcraft alatta jó választás volt.

-
Cucuska2
addikt
A PS3-nak van elemlámpája a Holograőhic sight-ja.

-
anulu
félisten
egyértelműen PC. csak a mostani VGA-m reggelire fogja megenni

-
GegeWarrior
senior tag
Természetesen PC! Ez nem is volt kérdés

-
Mondjuk egy normális összehasonlítás ott kezdődik, hogy végig ugyanazokat a jeleneteket mutatjuk mindkét platformon.
Ettől függetlenül egyértelmű, hogy PC-n szebb lesz, minden az. Csak jönne már.. -
h-yle
addikt
Ez alapján én semmi különbséget nem látok, esetleg a LOD-ban, meg textúra felbontásban, de nyilván nem egy széttömörített youtube videót kell alapul venni. Szóval valszeg akció közben nem lesz észrevehető majd.
Mondjuk nem fenyeget a veszély, hogy PS3-on játsszak Battlefield-et, szóval ebből a szempontból nekem mind1 is.
-
pschio
őstag
egyértelmű hogy pc-n jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- World of Tanks - MMO
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amugy en szerintem konzolra fogom megvenni (Xbox). Sajna en mar nagyon utalom, hogy szinte minden evben fejleszteni kell valamit a gepen.
Ősszel úgyis akarok újat.
Nem tudom hogy neked mit mond az "On Demand", de igen, ez már a Live indulása óta (2005) elérhető.
Pedig annyira felesleges ilyen elvakult "habzószájú" PC-s berögzült vérszemű fanboyjal vitáznom, úgy se fogja fel a platformvallása miatt.

)
Viszont no offense, de latszik, hogy ez egy kis szoba, es egy nagy tv mar nemigen fert volna el..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Különben meg amiket összeírtál, az talán arra lesz elég BF3-ban, hogy felvedd a felbontást full HD-be, de pl már AA-t nem biztos, hogy be tudod majd kapcsolni, ha normális sebességet akarsz. És különben is, mi az, hogy 4 magos proci? Ez azért így elég tág halmaz...