- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Forrmell.enn
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Azért ez a játék meg a bf3 nem egy kategória.
Szerintem egyértelmű hogy idén a két nagyágyú az MW3 és a Bf3 lesz.LOL. FPS-matyiknak lehet nem, én személy szerint sokkal többre tartok egy olyan játékot, ami megpróbál valami olyasmit csinálni amit így eddig még nem igazán láttunk (nem mellesleg hangulatban, karakterekben, játékmenetben, látványban ki merem jelenteni, tényleg szinte hibátlan), mint egy újabb tucatefpéest max csinibb csomagolásban. Aztán persze lehet ahogy már elmúltam 18 úgy a gyerekkorommal együtt elveszett a hajnalokon át 12 éves csíterekkel kurva anyázva meccsezés szépsége
.
Az hogy a CoD-ok vannak mindig az eladási listák élén elég jól jellemzi a játékostársadalom összetételét.
-----
A videóhoz: remélem a többi trailer is ilyen lesz, ez a "madness style" nekem bejön. Valahogy így jobban illik az eredeti AA képregényhez, az AA-ból - Scarecrow-os részeken kívül - igazából ezt hiányoltam. Nem a játék hibája, csak kicsit mást vártam, kicsit hűebb lehetett volna a képregényhez.
Piszok jó játék lesz ez, a nagy területtől kicsit félek is, mert így nagyon időrabló lesz minden szirszart összegyűjteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Doctor Who (2005)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Router gondok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest