Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• antikomcsi

veterán

válasz Zeratul #49 üzenetére

NF3-ból az értelmesebb felhasználók, csak a 250GB-t vették, nf4-ből, csak ultra/sli, 5-ös szériából 570/590.

Én használtam nf és amd chipes lapot is, és teljesen alaptalanok ezek a dolgok, pont ugyan olyan gyors, vagy lassú az nf chip, mint bármelyik más. Minden szériában lehetnek hibás darabok, amik okozhatnak ilyen problémát, bármelyik gyártónál. Mikor kiöregedett az nf4 ultrás lap lekerült az irodába, minden nap megy 12 órát, egy deka adatot nem veszített, és a sebességével sincs gond, a jó üreg DFI-t szintén nf4-ultra chippel, ami sli-vé lett alakítva egy kis áthidalással, a gyerekem nyúzza soha nem volt gond azzal sem, a lemez kezelése a mai lapokéval egyen értékű.

Egyetlen gondom volt ezekkel a lapkákkal, és az a hardveres tűzfal, illetve annak szoftvere.
    De mivel van a winben tűzfal, meg a routerban is, ennek nem is láttam értelmét, úgyhogy a problémák elkerülése végett inkább nem is használtam.

• antikomcsi

veterán

válasz Zeratul #1 üzenetére

Semmi baj nincs az nv chipsetekkel, ugyan olyan jók, mint bármely társaik az adott kategóriában.

Amúgy szinte csak igp-s chipjei vannak már, de nem értem, hogy ugyan mitől kritikán aluli? Nem kell szeretni senkit, de hülyeséget se beszéljünk már. :U

Az intel pedíg mindig is ilyen volt, hiába szarabb az ő cucca, az üzleti érdekei nyilván fontosabbak számára, mint, hogy a felhasználók jól járjanak. Pedig most igaza van az nv-nek, dehát az így jártál esete forog fent.

Új hozzászólás Aktív témák