- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NF3-ból az értelmesebb felhasználók, csak a 250GB-t vették, nf4-ből, csak ultra/sli, 5-ös szériából 570/590.
Én használtam nf és amd chipes lapot is, és teljesen alaptalanok ezek a dolgok, pont ugyan olyan gyors, vagy lassú az nf chip, mint bármelyik más. Minden szériában lehetnek hibás darabok, amik okozhatnak ilyen problémát, bármelyik gyártónál. Mikor kiöregedett az nf4 ultrás lap lekerült az irodába, minden nap megy 12 órát, egy deka adatot nem veszített, és a sebességével sincs gond, a jó üreg DFI-t szintén nf4-ultra chippel, ami sli-vé lett alakítva egy kis áthidalással, a gyerekem nyúzza soha nem volt gond azzal sem, a lemez kezelése a mai lapokéval egyen értékű.
Egyetlen gondom volt ezekkel a lapkákkal, és az a hardveres tűzfal, illetve annak szoftvere.
De mivel van a winben tűzfal, meg a routerban is, ennek nem is láttam értelmét, úgyhogy a problémák elkerülése végett inkább nem is használtam. -
Semmi baj nincs az nv chipsetekkel, ugyan olyan jók, mint bármely társaik az adott kategóriában.
Amúgy szinte csak igp-s chipjei vannak már, de nem értem, hogy ugyan mitől kritikán aluli? Nem kell szeretni senkit, de hülyeséget se beszéljünk már.
Az intel pedíg mindig is ilyen volt, hiába szarabb az ő cucca, az üzleti érdekei nyilván fontosabbak számára, mint, hogy a felhasználók jól járjanak. Pedig most igaza van az nv-nek, dehát az így jártál esete forog fent.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Konkurens nélkül a Santa Clara-i óriás máris lassabb tempóra kapcsolt.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külpolitika
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest