Új hozzászólás Aktív témák
-
Restless19
tag
válasz
akoska07 #295 üzenetére
1. Mit számoltam rosszul ?
2. Mi a kivetni való abban , hogy kicsit vakarom a fejem azon , hogy még rengeteg 900-as szériás kártya van szerintem raktáron a kis/nagykereknél és amennyiben igaz amit a CEO előadott, akkor ki fogja megvenni boltból az eggyel régebbi szériát ha rommá veri a csúcs Titan X-et állításuk szerint még a 1070 is és akkor a 1080Ti kb majd talán ősszel lesz ha jól sejtem
Én egyáltalán nem szítani vagyok itt a tüzet hanem mert érdekel a fórumtársak véleménye erről a megközelítésről
-
Restless19
tag
válasz
Takataka #292 üzenetére
Valamilyen szinten igazat kell adjak neked is noha végig néztem élőben a streamet a bemutatóról , és nagyon beteg (jó értelemben ) dolgokat jelentett ki a ceo , ugyanakkor józanul gondolkodva.. baromi nagy tökön szúrás lenne kiadnia az NV-nek egy olyan mezei 1080/70-et ami veri a közel 350k-s kártyájukat
. Mindenesetre fura én ma vettem egy 980Ti-t nekem ez elég lesz szerintem legalább még 2 évig
-
Restless19
tag
tegnap az az ma hajnalban néztem végig az élő streamet róluk bitang erősek lesznek a 1070 is erősebb a Titan x-nél ergó a 980ti lecsúszik a felső középbe
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új lapkáról és a két új VGA-ról ha nem is mindent, de már sokat lehet tudni.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest