Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Restless19
tag
válasz
akoska07 #295 üzenetére
1. Mit számoltam rosszul ?
2. Mi a kivetni való abban , hogy kicsit vakarom a fejem azon , hogy még rengeteg 900-as szériás kártya van szerintem raktáron a kis/nagykereknél és amennyiben igaz amit a CEO előadott, akkor ki fogja megvenni boltból az eggyel régebbi szériát ha rommá veri a csúcs Titan X-et állításuk szerint még a 1070 is és akkor a 1080Ti kb majd talán ősszel lesz ha jól sejtem
Én egyáltalán nem szítani vagyok itt a tüzet hanem mert érdekel a fórumtársak véleménye erről a megközelítésről
-
Restless19
tag
válasz
Takataka #292 üzenetére
Valamilyen szinten igazat kell adjak neked is noha végig néztem élőben a streamet a bemutatóról , és nagyon beteg (jó értelemben ) dolgokat jelentett ki a ceo , ugyanakkor józanul gondolkodva.. baromi nagy tökön szúrás lenne kiadnia az NV-nek egy olyan mezei 1080/70-et ami veri a közel 350k-s kártyájukat
. Mindenesetre fura én ma vettem egy 980Ti-t nekem ez elég lesz szerintem legalább még 2 évig
-
Restless19
tag
tegnap az az ma hajnalban néztem végig az élő streamet róluk bitang erősek lesznek a 1070 is erősebb a Titan x-nél ergó a 980ti lecsúszik a felső középbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új lapkáról és a két új VGA-ról ha nem is mindent, de már sokat lehet tudni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest