- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- Milyen egeret válasszak?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
Barthezz2 #21 üzenetére
Csak olvass vissza (cikkekben) egy kicsit, és meglátod, hogy az AMD-nek sem tudtak gyártani. Lényeg, hogy nem most kell nézni az ellátást, hisz a lezárt negyedévről beszélünk, azaz karácsony előtti szezonról. Akkor ténylegesen elég nagy mértékben előfordultak hiányok, elméletileg mindkét oldalon. Igen, ez pont az az időszak, amikor az AMD kártyákat ajánlott fogyasztói ár felett adták jóval, hála a TSMC-nek.
-
Depression
veterán
Pedig ha én tervezek valamit, és egy sz@rul működő gyártósor nem képes legyártani, akkor igenis a gyártósor a hibás. Bár azt nem értem, hogy a TSMC hogy volt képes hírtelelen 5k-es szériából legyártani 2 milliót pluszba. Szerintem ott inkább az volt, hogy kaptak egy kis borravalót, hogy ez kell, az nV-t pedig hanyagoljuk egy kicsit.
Ez nem flame, tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat szerint a negyedik negyedéves pénzügyi eredmények jobbak is lehettek volna, ha a bérgyártó több 40 nm-es lapkát gyárt.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i5-HQ I 12GB I 500GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest