- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maverick14
tag
Tévedés, a 65nm-es PowerXCell 8i-ben már javítottak a DP műveletvégzés sebességén, ugyanannyi órajel alatt végzi el mint az SP-t. Így 102.4GFLOPs az elméleti számtási teljesítménye egy Cell processzornak.
LINPACK alatt 100GFLOPs-os átlagot mértek: [link].
A Fermi-re úgy tudom még nincs hasonló független LINPACK mérés. Szóval az elméleti számítási teljesítménye szép nagy, kérdés hogy a gyakorlatban mennyit lehet kihozni belőle.A sok kocaprogramozó pedig aki nem tud megbirkózni a Cell programozásával valószínűleg a közeljövőben megjelenő sokprocesszoros architektúrákat sem fogja tudni hatékonyan programozni.
-
Gondolom az nem foglalkoztat, hogy egy Blade és a Fermi nem pont ugyanarra való... és gondolom az sem zavar, hogy egy PS teljesítményét hoztad össze egy Fermiével... Én nem akarlak meggyőzni, mivel nem is egy kategória, de engem se kell téríteni, hidd el. Eleve alapvetően más a két architektúra. És gondolom egy bukott cuccból nem adnak el 30 milliót.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest