- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
oracle to buy sun... ez van a www.sun.com-on
-
^Clown
addikt
Nem hülye az IBM, ha kell neki a SUN, akkor előbb-utóbb úgyis megveszi. Gondolom kivárnak, amíg kedvezőbb feltételekkel lehet felvásárolni.
-
burgatshow
veterán
Ezen a téren az IBM nem függ semmitől és senkitől mert eddig is megvette a Sun-tól az aktuális verzió kódját (és persze igen masszívan belenyúlt utána), csak mint tudjuk a házon belüli fejlesztések mindig gyorsabban integrálódnak az új termékekbe és frissítésekbe, mint ha meg kellene venni egy 2. cégtől.
-
Scalpel
senior tag
válasz
burgatshow #8 üzenetére
Értem. Igaz, hogy az említett IBM-es programokról halvány lila gőzöm sincs, de azt hiszem, ez részletkérdés. Nem is tudtam, hogy az IBM ennyire függővé tud válni idegen technológiáktól. Mondjuk az is igaz, hogy a JAVA, mint middleware nagyon jó ötlet, és univerzalitása miatt alkalmas gyakorlatilag bármely környezetben való futtathatóság biztosítására.
Ezek szerint az IBM-nek is komoly érdeke lett volna a felvásárlás a JAVA platform miatt, és valszeg mi is jól jártunk volna... -
burgatshow
veterán
Leginkább semmit, mert a dot net lufi kipukkanása óta nem talál magára a Sun és ami miatt jó lett volna ha megveszi az ájbíem az az, hogy akkor a Java-s projektek szépen fel lettek volna karolva, mert azért az IBM-nek nem egy terméke van, ami masszívan JAVA-t, sőt csak JAVA-t használ (Rational Application Developer, Integration Developer, zakkumpakk az Eclipse projekt és akkor még a WAS-at meg a Process servert nem is említem).
-
elit_hun
őstag
SÜN!
Amúgy meg az IBM jól el van így is
-
A Sun pont akkora barom lesz, mint a Yahoo volt a Microsoftnál.
-
bigz
tag
Fene, pedig de vartam, mennyit adnak erte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest