- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
De az a gond, hogy ez így is horror áron van a hagyományos modellhez képest.
Én otthon UPT-n 20/10-es netet kapok havi 2700 forintért, korlátlant. Ennyi pénzért a flottás árad ad kemény 4GB-ot havonta.Szóval ez még így is piszok drága egy nem mobil netelőfizetéshez képest. Innentől meg már majdnem mindegy, hogy milyen arányokat nézünk, hiszen akinek nagyon kell, az úgyis megfizeti az árát.
Hiszen akinek annyira kell, annyira nélkülözhetetlen, hogy úton - útszélen is net előtt tudjon lenni, akkor annak nyilván munkára kell, nyilván megéri.
Arról nem is beszélve, hogy - a T-mobilos térkép alapján - a lefedettség a röhejes és nevetséges szinteket sem éri el! Gyakorlatilag csak a városokon belül és azok vonzáskörzetében van 3G. Ergo, nem tudom azt megcsinálni, hogy elmegyek Veszprémből Győrbe úgy, hogy végig online vagyok 3G-n. Mivel Vp határában még van, aztán legközelebb már csak Zircen, majd után már csak Győr külterületén van lefedettség. Közte meg semmi, nulla.
Ezért én egy fillért nem adnék ki ma itthon a 3G mobilnetre, hacsak nem lenne létszükséglet a munkámhoz és ezt megfizetné nekem a cég vagy én kitermelném magamnak vele.Az meg, hogy az egyetemista utazik haza busszal és szegény nem tud közben netezni, hát nagy kaland.
Másik topicban erre is megkaptam a frankót. Amikor a smartphone-ok alacsony üzemidejéről beszéltem, azt vágták a fejemhez, hogy minek akarok én utazás közben telefonozni (netezni, filmezni stb), inkább nézzem a tájat, élvezzem az utazást és akkor nem merül le idő előttszerk.:
Ja és még valami. Egyáltalán nem látom semmi értelmét annak, amit az előző hsz-ben írtál, miszerint Olasz o-ban a háztartások túlnyomó része már mobilnetet használ elsődleges netforrásként.
Szerintem inkább ez a birkaszellem... Amikor már van egy kiépített rendszer (UTP, Koax, ADSL), akkor minek kellene mobilnetet használni, amikor van rá olcsóbb és jobb alternatíva. Főleg egy háztartásban, ahol semmi szükség sincs a mobilitásra. Amire mégis van, azt pedig megadja egy olcsó wifis router is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPad topik
- ASUS routerek
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Formula-1
- EAFC 25
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- További aktív témák...
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Gamer laptop , R7 8845HS , RTX 4060 , 16GB DDR5 , 2K 165HZ kijelző
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest