- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
Még szerencse, hogy nekem EVGA nForce 790i Ultra SLI-m van...
Most én is szopnék, ha lecseréltem volna!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Polllen
nagyúr
válasz CsendesMark #43 üzenetére
Wifin keresztül!
De ha jól láttam már készült hozzá okosság, hogy kábelen is menjen.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
CsendesMark
aktív tag
Minél márkásabb kütyüket veszel, annál többet szívsz velük.
Ezeket lehet egyáltalán sima "Mass Storage"-nek használni?
Az ár per érték arány a vesztesek mentsvára :D
-
]Phobos[
senior tag
Én már sejtem:
Intel - új lapka készlet
Apple - új szoftver, persze pénzért
MS - új javítócsomag, de csak termék kulccsalMindenki örül, főleg a júzer, hogy költheti a pénzét
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
PH-User
addikt
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Kobe
veterán
én az intelre szavazok, mint fő ludas, ha simán csak nem sikerülne csatlakoztatni a telefont a P55-ös USB-vel, akkor azt mondom, fifti fifti alapon lehet a ludas a microsoft és az intel is, de az, hogy ha megpróbálod megkerülni a lap usb vezérlőjét és automatikusan kékhalált dob, nos, az eloszlatta minden kételyem.
-
Surfym@n
senior tag
Addig alternatívának nem jó a bluetooth?
tudom lassú, meg minden, de szükségmegoldásnak elmehet
max egész éjjel másolja a zenéket....28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
PTS
csendes tag
Aki iPhone-al fityeg az vegyen magának MAC-et és azzal kösse össze ne Windows-al... Kissé érthetetlen de akit érdekel majd úgyis megoldja ha akarja vagy Nokiára vált.
Aki mer az csak néha nyer legtöbbször nyel! http://pts-live.net
-
törölt tag
Úgy emlékszem az újabbakban már teljes értékű a bluetooth, ezen keresztül nem tud kapcsolódni az iPhone? Vagy az adatátviteli technológiától függetlenül fennál a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
És mi újság azokkal, akik winupdaten szedik le a vezérlőt? Intel szerint jó, ms jóváhagyta...iphone nem megy vele...
Bár valahol ott lehet az igazság, hogy legalább 2-n hibáztak, de ettől függetlenül mint vásárló az APPLE-től várnám a megoldást, mivel az ő cuccuk nem megy, míg minden más igen...Ha más eszközök is ezt produkálnák, de csak ezzel a lappal, mennék az intelhez, ha meg minden alaplappal ez lenne, mennék az MS-hez...
Itt egy konkrét termék nem megy adott konfigon, pedig mennie kéne...^^
Persze ez megint csak elméleti megközelítés, dolgozzanak csak rajta mind3-n, nekem annál jobb
Mondom úgy, hogy iphone-m van...
-
erdoke
titán
Lehet, hogy a Palm iTunes szinkronizálásának kijátszásával van összefüggésben a dolog, és az Apple "szabványtalan" játékát nem tolerálja a Win7 (vagy a P55).
A legjobb aláírás a héten
-
Depression
veterán
Az apple, az intel és a MS összefog. Hát még ilyet!
Szerintem meg legalább 2 cég hibázott. Hisz minden mindennel kompatibilis, csak ez a 3 együtt nem. Ezt nem lehet egy cég javára írni.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Ste
addikt
Prémium holmik, prémium bug
-
MODERÁTOR
válasz #72042496 #20 üzenetére
Pediglen elég logikus a dolog szerintem. Az iPhone működik nagyjából minden USB vezérlővel rendesen, ergo a Windows-ban ilyen téren inkompatibilitás nem lehet, mert az azokkal is kiütközne. De ebből fakadóan magával a telefonnal sem lehet a gond, mivel megy ezekkel normálisan.
Nos, a Windows csak általános driver-eket szokott felrakni az USB vezérlőkhöz, hiszen szabvány szerint készülnek, kompatibilisnek kell lenniük. Ezután, csak két dolog lehetséges:
1. Ezzel az általános driver-rel megy a cucc, de az Intel valamit variált a vezérlőn, ezért nem teljesen kompatibilis vele, felléphetnek ilyen hibák, mint most a telóval.
2. A Windows-ban MS által csak letesztelt, Intel által gyártott driver dolgozik, mivel az általános nem lenne kompatibilis vele. Ilyenkor nem lehet a Microsoft a ludas, mert az Intel készítette az eszközmeghajtót.Nekem ebből az lenne a logikus, hogy az Intel készítsen egy újabb verziójú eszközmeghajtót a vezérlőjéhez, amelyben ez a hiba ki van küszöbölve. Az iPhone tulajoknak meg ajánlják a feltevését.
Persze ez csak egy olyan logika ami konkrétumok nélkül fogant, így végül is lehet bármivel is gond. -
törölt tag
-
Cyberpunk
félisten
Engem szerencsére ilyen nem érint. Egyrészt nekem X58-as alaplapom van, másrészt az életben nem vennék Iphont. Na jó a kijelzőjét el tudnám viselni más készülékben
Hope was the right choice, and it always will be.
-
"iPhone + Windows 7 + általános USB vezérlő = Minden OK"
Nem, a cikkben volt, akkor bizony KÉKHALÁL van, mámint, ha P55ös lapba rakod azt a külön vezérlőt. Ilyen logikával amúgy az enyim is igaz:
ChungWingPhone + Windows 7 + P55 = Minden OK
iPhone + Windows 7 + P55 = Nem akar működniVajon hol lehet itt a bibi?
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
JanR
addikt
Na hat ilyen problemam nekem eleg valoszinu, hogy nem lesz Amugy jol kiba**tak az iPo'ni tulajdonosokkal!
-
-
Polllen
nagyúr
Ilyen esetben én simán az apple-től várnám a megoldást, mert csak a tőlük vásárolt eszközöm nem megy...és nincs leírva, hogy ezzel a kombóval ne használjam az iphone-m...
-
Szépen összekombinálták. Szvsz az Apple a hibás, mert eddig más gyártóval nem volt (legalábbis eddig nem hallottam róla, hogy van) baja a P55 és Win7nek, meg aztán az eszközdrivert elég valószínű hogy az Apple gyártja.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Buffa
csendes tag
..én azt olvastam.
"BIOS-ban be kell kapcsolni a C-state nevű beállítást, és akkor tökéletesen működik." -
AMD ehog
aktív tag
Az Intel a hibás, még a netbook driverek sem tökéletesek a 7.-hez.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Én a cikk címe alapján másra gondoltam.
De még azt sem tudják, hogy pontosan hol a hiba. Win7 vagy a P55 a hibás?
És ezt mind egy harmadik gyártó miatt.Mindenbe beleugatok!!!
-
Tidus
addikt
Az APPLE-tól függetlenül. nekem nagyon is tetszik a Win. 7.
És nem is bug-os. -
ngabor2
nagyúr
ha gonosz lennék, most kárörvendve mondanám, hogy mikre nem képes a zárt rendszerek összeengedése... de inkább nem mondom.
-
Morden24
nagyúr
Amúgy akárki is tolta el, azért szép blama.
Én az Intel driverekre fogadnék.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
sbai
tag
Ja majd a Microsoftnak pont az iPhone csatlakoztathatósga lesz a prioritás...
-
Jhonny06
veterán
Milyen jó, hogy nem upgrade-eltem.
-
Oliverda
félisten
Apple + Microsoft + Intel = bug
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
MODERÁTOR
Hát, az Apple-nek szerintem nem tetszik semelyik Windows 7-tel hajtott gép.
A probléma valóban bosszantó lehet, de könnyen elképzelhető, hogy egy egyszerű Intel féle driver is segíthet kiküszöbölni a dolgot. Hiába, szoftver összeférhetetlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest