Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
Nem rossz. A 68xx-as szériából berúházok majd ha 30-35k körül lehet kapni
-
HeavyToys
senior tag
válasz
- = Zk = - #38 üzenetére
PowerColor-t tulajdonló vállalat (TUL) másik márkája, annyira nem kell félni tőle!
-
bartucc
addikt
Lassan megérjük azokat az időket, mint a 9600GT idején
-
Móci
addikt
válasz
- = Zk = - #43 üzenetére
Én megjátszottam, s szerintem nem bántam meg. Remélem tényleg nem lesz a kártyával semmi gond sem...
-
Dyno
veterán
Hát ja.
Sajnos nettó 13-150K-s fizetés mellett, ez nem középkategória, és akkor nem beszélve arról, ahol mondjuk netto 70-90K-sak a fizetések....$-ból kiindulva, 46-48K-n tetőzne a 6870...de jó is lenne
(#38) - = Zk = - : És pedig miért nem? Topik szerint azzal a legkevesebb a gond, meg a powercolorokal.
-
Oliverda
félisten
válasz
litvitcsak.a #30 üzenetére
Én inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy mennyire lassan. A válasz pedig az lenne, hogy nagyon.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
...ebből nálunk mennyi lesz érezhető? sztem nem sokminden. egy két e huf max.
-
Móci
addikt
Nem, rossz, nem rossz. Bár engem már nem érint, mivel olcsón meg sikerült szerezni a 6850-et...
-
atti_2010
nagyúr
válasz
litvitcsak.a #30 üzenetére
Ez kiszámíthatatlan, sok mindentől függ, Ft-Euró árfolyam stb, van elég raktáron, ha megint csökkent az AMD akkor gyorsabban.
-
PH-User
addikt
H6850 CF-et elfogadnék. Már az egyik meg van.
Brutálisat mennek így. -
litvitcsak.a
tag
kíváncsiságból: itthon mennyire és milyen gyorsan gyűrűznek be az ár csökkentések?
-
- = Zk = -
félisten
ha az 5870 árát is csökkentené az amd, pár júzer boldog lenne. pl én magam is
nagyon felbosszantanak, és az 5870 helyett veszek 6870-etezt akartuk, árversenyt. hát megkaptuk. lassan ideje csemegézni, és szüretelni, mert valamelyik gyártót elkapja a gépszij, oszt lesz megint ne mulass.
(#26) capulet75
szvsz messze még, hogy a Te 5870-ed kevés legyen. (bár nem tudom, mire/miben használod)
de ha eladod, pls nekem szólj elsőnek -
Angel1981
veterán
Várható volt ez a reakció az AMD részéről.
#16 Malachi: az egész 48XX széria nagyon időtálló befektetés volt anno!
-
smkb
őstag
IT és szórakoztatóelektronikai iparban értékállóság????
Ilyen nem létezik... itt minden csak a pillanatokról szól... ha meg valamivel elégedett a vásárló és teljesíti az igényeit nem kell cserélni. Csak mert jelent meg valami erősebb, kár kidobni a régit, ha az is telejsíti az elvárásokat, akkor lehet azt használni holtáig akár.
-
drherby
csendes tag
Lesz árcsökkenés.
Csak nem birkaföldön.....
-
oxox
addikt
es ez meg a media torvenynek is kedveskedik...moraljavito a nepnek
-
davep
tag
Nincs is jobb mint a piaci verseny
Azért az AMD-nek biztos van miből engedni.
Ez a 1GB-os 6950 jó vételnek tűnik, kíváncsi leszek az itteni árára. -
atti_2010
nagyúr
Amúgy én soha nem cserélnék úgy kártyát hogy DX11-rol DX11-re, ez egyértelmű pénzkidobás, legalább egy DX generációt érdemes kivárni.Kivétel ha monitort cserél az ember vagy az előző kártya középkategóriás volt.
-
Daniford
tag
Ezzel az egésszel csak annyi a baj,hogy ezek a kártyák már nem értékállóak mint pár éve mondjuk egy HD4890-es amit még tavaly is 30-40körül el lehetett adni használtban. A mostani 5870-emmel meg már pár hónap után keményen bukóban vagyok annak ellenére,hogy jó áran vettem még az ősszel. Viszont ahogy nézem a teljesítményeket még jó sokáig nem is lesz szükség arra,hogy a mostani karimat lecseréljem...
-
Möhe
addikt
Zene a júzer fülének.
Már csak a procifonton kéne egy ilyen cikk és örömbodotttá .
-
Pepe78
őstag
Annyira jók ezek az új VGA-k mindkét oldalon.
Most már tényleg az Ár kell, hogy döntsön.
És nekünk ez baromi jó.
6850 40K körül tuti jó vétel lenne. -
Televan74
nagyúr
Aki nem rég vette meg, annak meg cumi.
-
bokapeter
tag
végre...
Most még várok, tavasz végén vagy nyáron vásárlok.... -
opr
nagyúr
Na végre. Valahol itt kezdődik az, hogy a userek elkezdenek jól járni azzal, hogy két cég van a piacon
-
törölt tag
"[...] ami remélhetőleg újabb árversenyhez vezet."
Lesz ebből árverseny, csak nem Magyarországon.
-
cszn
őstag
"ugyanis a több Radeon árazása" Nem kell annyi a.
-
Chaser
legenda
"Számunkra az lenne a legjobb, ha a GeForce GTX 560 Ti MSRP ára tovább csökkenne, amire az AMD újra reagálhatna." Hát kb
-
lsc
nagyúr
Árcsökkentést a népnek
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat több Radeon árát is csökkentette, ami remélhetőleg újabb árversenyhez vezet.
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest