Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VGA hiba
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
jól mondod, az élettartam gari nem azt jelenti, hogy aki olyat vesz, annak az idők végezetéig adnak csere darabot.
Ez gyártónként is változhat, ha jól tudom van ahol azt is kikötik, hogy a számlával igazolt első tuajdonosra vonatkozik.
Az időtartam pedig a gyártás idejére (és azután 1-2 évre) szól.idézet nyunyutól:
"Kiegeszites: amikor egy adott termek sorozatgyartasa abbamarad, altalaban a gyarak az utolso szeriat raktarra termelik, hogy legyen mire cserelni a hibas darabokat.
Elettartam gari meg addig tart, amig a meghibasodott termek helyett tud a gyar cseredarabot adni, vagyis amig el nem fogy neki raktarrol a felhalmozott mennyiseg. "
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest