- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
persze gagyit azért nem dobhat piacra komoly gyártó, mert akkor addig volt az
a lényeg a hogy mit akarunk elérni, versenyzőknek a pálya betanulási szakaszát, vagy valósághű élményt adni, avagy mindkettőt
nekem az élmény a lényeg, és itt van különbség reális fizika, játszhatóság és verseny között, pl. annó a toca hatalmasat dobott offline versenyélményben
nézőpont kérdése az egész
meg aktuális technika fejlettsége, ami idővel normál esetben(szerintem az a normális ha az emberek törekednek a jobbra) idővel jobb lesz(különben mi értelme, persze üzletileg is van jobb, de hosszú távon csak ha mindenki fogyatékos akkor hoz pénzt a szar)amúgy van még valami az atomon túl, és az f1 között?
(régen szívesen vettem volna egy dobozos caterham-ot,úgy tudtam hogy lehetett)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
az hiszem csak egy 3mp alatti gépben van 1g gyorsulás gyorsításkor(elméleti fizikázni most nincs kedvem akinek van az számoljon utána)
csak hogy nagyon ne szaladjunk félre
ha egy szimulátor tudna akár max ilyet is szimulálni, mindenki aki elősször beleűl üvöltene, aztán vigyorogna mint a tejbetök
egyébként nem sok autó képes ilyen gyorsulásra
én 9mp fölött abszolút nem tudok vigyorogni, ha egy szimulátor nem tud kilenc alatti élményt nyújtani akkor az csak művigyort kaphatna tőlem
persze aztán később csinálhatnának a sikeres készítő cégek vadászgép szimulátort is, arra úgyse sok esélyünk van hogy amikor kedvünk szottyan felszántsuk az eget
a szimulátor használatra vagy vételre nagyságrendekkel több esély van[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz neilszab #104 üzenetére
hát engem pl. nem érdekel hogy mi az elsődleges feladata, mert nekem és szerintem nem csak nekem meg nem arra kell, csóri alulfizetett magyar vagyok, nem tudok második autóként egy sportgépet tartani amivel élvezkednéék, eggyéválnéék, száguldoznéék, versenyeznéék, örűltködnéék,
meg kényelmes is lenne, ennyi
aki meg részt akar venni a nagy össznépi társasjátékban, az tanuljon igazi autón igazából, ha már megy akkor ez max. extrém helyzetek szimulációjára jó
és meg lehet azt tanulni, ne csirkéért vegye a jogsit, nem meghalni akarunk hanem csak ából bébe jutni, köszi -
törölt tag
válasz Runner_fxr #91 üzenetére
nem a játék miatt szoktak menni az emberek hanem az érzés miatt(pl. adrenalin, verseny, meg ilyenek miatt)
a szimulátor csak egy pótlék, ami olcsóbb és biztonságosabb, de itt is ott is van olyan hogy azt hiszed jó vagy aztán nem, vagy épp nem
az autósport nem sakk, hanem egy agresszív veszélyes dolog, egyébként nem tocsognának az adrenalinban
ha megkapnák azt a szimulátortól az emberek amit egy sportkocsitól(fizikai hatásokra gondolok)
szerintem mindenki oda lenne meg visszade amíg nem elég jók a szimulátorok addig csak azoknak fog kelleni akik még nem mentek komolyabb géppel
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz balazs1022 #11 üzenetére
igen, ez már valami!
majd ha hátraszorul a fejem és nem tudom előretolni akkor lesz kész a technika
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest