- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plague666
tag
Azért a japán istállónak nagyságrendekkel könnyebb dolga van, a nes 1, a snes 2 generációval fiatalabb, mint az atari 2600as, és gyakorlatilag a mai célközönségnek magát a retrót jelenti a popkultúrában. Túl sokat nem kell ötletelni, színes szagos snes grafika alá be kell tenni a régi karaktereket és kész a csoda. Egy simán csak megfordított pálya is fun a marióban. Ehhez képest a pongban egy térfélcsere túl nagy izgalmat nem váltana ki. Vagy a karakter csereberénél, ha pl. az asteroidsban a moon landing űrhajója lenne kb észre sem venné senki. Jó elvicceltem.
Én itt ennél a mániánál valahogy díjazom, hogy legalább valami ötlet előjött végre. Annál is inkább, mert az előbb sivalkodott a ps app, hogy megjelent az atari 50, ahol gyakorlatilag ismét egy más szinű menüvel megvetetik ugyanazt a pakkot, amit eddig. Na jó van benne jaguar és lynx, így kb. 10 perccel hosszabb a játékidő, amíg kipróbálja valaki azokat a f*shalmazokat, plusz a videós tartalmat is egyszer nézi meg az ember.
Én kedvelem a korai atari játékokat, durva meló után néha nagyon zen velük lazulni (persze hang nélkül, mert az gyilkos) de a legutóbbi atari vault nevű nagyszabású kiadás után valahogy nem érzem, hogy azt az 50 nevű aranyozott trombitaréz verziót is meg kéne venni.Egy szó mint száz ez a mania legalább valamivel próbálkozik végre, ha gyengécskén is.
-
Plague666
tag
Én kicsit megértem a fejlesztőket az ő szemszögükből. Megannyi válogatás kijött már minden platformra, aztán már gyári saját minipc/konzol, ami ismét tartalmazta a 100+ legnagyobb klasszikust. A brand birtokosa még mindig pénzt akar keresni ugyanazokkal a 40 éves, mai szemmel nyilván primitív játékokkal. Egyszerűen már nem tudtak mit kitalálni, mint ez a fura remix,ami amúgy flash játék szintnek néz ki valóban.
-
ceia
őstag
Nem volt Atarim, de a Jaguart és a Falcont is fontolgattam, hogy vegyek-e. Sajnos mindkettő elég drága volt. De jobb, hogy végül nem vettem meg egyiket sem, mert mindkettő bukta lett, a támogatottság hiánya miatt. Szerintem méltatlan ez a projekt az Atarihoz. Nekem nem tetszik, hogy régi játékokat kutyultak össze. A grafika még elmenne, bár nagyon flash játékos hatású. Szóval az eredeti akkor már jobb. És azok a hibák.. hát ez gáz, elszúrták, de nem kicsit.
-
winhate
őstag
Tos szerintem senkinek sem hianyzik.
-
ldave
félisten
Nekem az Atari iránt semmi nosztalgiám nincs, de szerintem ezzel a legtöbben itthon így lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestbuy játékok
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- 8GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM , Laptop RAM
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi