- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
+1
Core i5-3317U - 1700@2400, 2600 MHz
(@: turbó 2 ill. 1 magra)
Core i7-3517U - 1900@2800, 3000 MHz(#4) kapeti07: noha megfelelő kerettel sem Ultrabook-ot keresnék; a Zenbook, Air megjegyzéseddel egyetértek.
-
nuke7
veterán
1000 USD körül MacBook air alternatíva lenne...
De mire ideér ugyanannyi leszm mint a legújabb air, innentől pedig... -
Tigerclaw
nagyúr
Kíváncsi leszek, hogy az Apple az MB Air kapcsán is meglépi-e a felbontás növelést, amit az iPadnál megtett. Anno az Ivy Bridge kapcsán az Intel nagyon dobálózott a 4k felbontással. (mondjuk én csak egy enyhébb felbontás növelést jósolok)
-
Apika
addikt
Nagyon szépek, és elegánsak lettek!
-
staccato
tag
nagyon tetszi.a fedlapot nagyon eltalálták.
-
.mf
veterán
válasz
Cyberpunk #13 üzenetére
Látom az aláhúzogatás már megy, most akkor gyúrj rá az értelmezésre
Javaslom a "rendre" szót is figyelembe venni.
A 11.6-os 1366, míg a 13.3 1600-as kijelzővel jön. Mindkettőnél választható opció az 1920-as kijelző. Csakhogy ez a 11.6-oson kicsit talán túlságosan is éles, ha egy adott program nem kezeli jól a felbontást és betűméret-váltást. -
banhammer
veterán
Zokszó nélkül elfogadnám bármelyiket.
-
.mf
veterán
"Az alacsony fogyasztású (17W TDP) kategóriából viszont mindhárom szintről válogathatunk: a lehetőségek között Core i3-3217U (1,8 GHz, 3 MB L3), Core i5-3317U (2,6 GHz, 3 MB L3) és Core i7-3517U (3 GHz, 4 MB L3) processzorok is szerepelnek majd."
Az i5 és i7-nek ez a turbós max órajelük, nem az alap.
---
Szép, hogy választható a kijelző, bár a 11,6"-esre a 1366*768 után 1920*1080 helyett vagy mellett az 1600*900-as lépcsőt is betehették volna. Ami nem resize-ol rendesen, ott a fHD már eléggé kisbetűs.
---
Biztos aranyos, de a kis akku, kevés csatlakozó és magas ár, nekem nem kéne.
-
hát igen nálunk 300+ egy ilyen cucc kint meg alig több mint 200 ropi.... teljesen fair.
Üdv,
Vik -
noisia
aktív tag
Munkára?? Na ne beszélj ...
Meglátnám, hogy bírja a "munkát" ha naponta negyvenötször veszem ki a dokkolóból, hurcolom 26 meetingre, ott 26x b*szom le az asztalra, nyitom-zárom ugyanennyiszer, projektorral nyomtatóval izgatom a portjait mégennyiszer, fröccsen a kávé, véletlenül kicsit erősebben dobom be a kocsiba, majd este haza. Aztán ez az év X munkanapján. -
ZewaDeluxe
tag
Ez igen: matt FHD IPS, gyönyörű design, korrekt akku-üzemidő. Ennyi. Így kell ezt csinálni kérem tisztelettel!
Le a kalappal. Kérjék csak meg nyugodtan az árát. Pöpec.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Egyszerűen gyönyörűek!
Volt szerencsém élőbe is látni a nagy testvért, és egyszerűen hihetetlen a formavilága! -
kapeti07
senior tag
Én már fogtam a kezembe ennek az elődjét és szerintem At Asus gépe szebb mint az Air. Most biztosan meg fognak kövezni sokan, de az Apple design-ja túl rideg és technokrata, míg ez jóval elegánsabb szerintem.
Grat az Asus-nak, hogy összerakott egy ilyen kiváló gépet
Most az, hogy Sandy vagy Ivy van benne az már részletkérdés szerintem. Mindkettő kíválóan használható munkára és ezeknek ez az elsődleges funkciójuk. Mondjuk az 512GB-os SSD az elég jó opciónak tűnik, de nagyon megdrágítaná az amúgy sem olcsó kis gépet.
-
Cyberpunk
félisten
Végre lehet normális felbontást és panelt választani.
-
eclipse006
őstag
Gyönyörű design!
-
törölt tag
kezdett csillogni a szemem. kis monitor, normális felbontás, normális proci, végrevégre. az akkuidőről jó lenne tudni hogy milyen terhelés mellett, az ára viszont nem feltétlenül tűnik számomra batárságosnak... 7-800 euró körül már érdekes vétel lehetne, de abba a sávba ahogy látom csak a köv, műanyag burkolatos variációkat szánják kb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A nem is olyan régen bemutatott Ultrabookok hamarosan komoly frissítésen esnek át.
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Thinkpad T14s Gen5, 14" FHD+ IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjlolv, IR kam, gar
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest