- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aegnerys
csendes tag
Sziasztok!
Meg van a gép péntek óta, azt hiszem én voltam, aki az utolsó fehéret hozta el a központi raktárból.Úgyhogy jó hogy nem vártam, mert már egyik szín sem elérhető az edigital.hu-n.
Jól össze van rakva, semmilyen recsegést-ropogást nem tapasztaltam szerencsére.
A tudásával maximálisan elégedett vagyok, a nekem fontos (szövegalapú)programok jól futnak, az egyszerű játékok, zenék is rendben vannak, megnéztem rajta egy részt a kedvenc sorozatomból is, hogy teszteljem, nem is volt olyan zavaró a kis képernyő, mint gondoltam.
A súlya ideális tartományban van, könnyű szállítani.
Nekem a netbookot abszolút jól helyettesíti!
A billentyűzet kényelmes, most is arról írok.
Szóval eddig megérte megvenni, ha két-három évig így tudom használni, akkor már elégedett leszek!
Köszi Asus! -
-
Aegnerys
csendes tag
válasz
MaCS_70 #2236 üzenetére
Akkor tehát nem kell ettől a géptől félni?:-) Edigital.hu-n 100 ezer forint most. Egy hét múlva lesz esedékes a vásárlás, remélem lesz még. Igen, inkább egy-egy tanulmány elolvasására kellene, nem váltaná ki a könyveket. Később szeretnék én is egy e-book olvasót, van a családban, nagyon jó.
-
Aegnerys
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen gépet vásárolni, de nem vagyok benne biztos, hogy jó döntés lenne.
Egy olyan gép kellene nekem, amit tudok e-book olvasóként(nyilván tablet módban), szövegszerkesztőként, valamint jegyzetfüzetként(ezért meg fontos a billentyűzet) használni, kis súlyú, könnyen szállítható(minden hétvégén megteszem a Győr-Budapest-Győr távot, és egy éven belül valószínű naponta fogok ingázni). Bad Piggies, vagy hasonló komolyságú játékon és esetleg zenehallgatáson kívül multimédiás megterhelés nem érné.
Mivel nagy az üzemideje és mindenképpen jó hogy tablet és szinte netbook egyben, ezért gondoltam erre az Asus-ra.
Vagy jobban járnék egy olcsóbb tablettel amihez veszek külön billentyűzetes tokot? Minden ajánlatot szívesen fogadok. 100 ezer forint a maximum amit költenék rá.
Olvasgattam a fórumot, nyilván az akadások, lassulások nem tetszenek.
Van notebookom, de azt asztali gépként használom, a napi utazgatáshoz, egyetemre, munkába vinni túl nagy. A telefonom is "okos", böngészgetni jó de nyilván azon nem lehet utazás közben .doc-ot szerkeszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest