- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aegnerys
csendes tag
Sziasztok!
Meg van a gép péntek óta, azt hiszem én voltam, aki az utolsó fehéret hozta el a központi raktárból.Úgyhogy jó hogy nem vártam, mert már egyik szín sem elérhető az edigital.hu-n.
Jól össze van rakva, semmilyen recsegést-ropogást nem tapasztaltam szerencsére.
A tudásával maximálisan elégedett vagyok, a nekem fontos (szövegalapú)programok jól futnak, az egyszerű játékok, zenék is rendben vannak, megnéztem rajta egy részt a kedvenc sorozatomból is, hogy teszteljem, nem is volt olyan zavaró a kis képernyő, mint gondoltam.
A súlya ideális tartományban van, könnyű szállítani.
Nekem a netbookot abszolút jól helyettesíti!
A billentyűzet kényelmes, most is arról írok.
Szóval eddig megérte megvenni, ha két-három évig így tudom használni, akkor már elégedett leszek!
Köszi Asus! -
-
Aegnerys
csendes tag
válasz
MaCS_70 #2236 üzenetére
Akkor tehát nem kell ettől a géptől félni?:-) Edigital.hu-n 100 ezer forint most. Egy hét múlva lesz esedékes a vásárlás, remélem lesz még. Igen, inkább egy-egy tanulmány elolvasására kellene, nem váltaná ki a könyveket. Később szeretnék én is egy e-book olvasót, van a családban, nagyon jó.
-
Aegnerys
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen gépet vásárolni, de nem vagyok benne biztos, hogy jó döntés lenne.
Egy olyan gép kellene nekem, amit tudok e-book olvasóként(nyilván tablet módban), szövegszerkesztőként, valamint jegyzetfüzetként(ezért meg fontos a billentyűzet) használni, kis súlyú, könnyen szállítható(minden hétvégén megteszem a Győr-Budapest-Győr távot, és egy éven belül valószínű naponta fogok ingázni). Bad Piggies, vagy hasonló komolyságú játékon és esetleg zenehallgatáson kívül multimédiás megterhelés nem érné.
Mivel nagy az üzemideje és mindenképpen jó hogy tablet és szinte netbook egyben, ezért gondoltam erre az Asus-ra.
Vagy jobban járnék egy olcsóbb tablettel amihez veszek külön billentyűzetes tokot? Minden ajánlatot szívesen fogadok. 100 ezer forint a maximum amit költenék rá.
Olvasgattam a fórumot, nyilván az akadások, lassulások nem tetszenek.
Van notebookom, de azt asztali gépként használom, a napi utazgatáshoz, egyetemre, munkába vinni túl nagy. A telefonom is "okos", böngészgetni jó de nyilván azon nem lehet utazás közben .doc-ot szerkeszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- World of Warships
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Battlefield 6
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest