- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patens
csendes tag
első:
ha rutinból meg a tízujjas gépelés, akkor egy idő után automatikusan hozzászoknak az ujjaid.
Nálam például egy-másfél hónap után már az volt a fura, hogy könyvtárban "rendes" billentyűzettel kellett gépelni.
Egeret érdemes hozzá venni (nyilván vezetéknélkülit), főleg, ha többnyire tényleg notebookként fogod használni, asztalnál és nem ölben.
Én utóbbiként szoktam jórészt, tehát dokkolóval (gépelni ezerszer könnyebb), de egér nélkül, mert könnyen "tapizható", és kényelmes is.második:
nyugodtan lehet, le- és visszacsatlakoztatni. Ez a készülék lényege.harmadik:
nem, viszont ha így szeretnél dolgozni, akkor valóban megérné egy bluetooth-os billentyűzet is. Nem tudom, hogy milyen hosszú hdmi-vel kötöd össze, nem gondolom, hogy valami kényelmes lenne a dokkolós gépen "akciózni". Így abszolút lenne értelme egy billentyűzetnek.negyedik:
ezzel kapcsolatban nincsenek tapasztalataim (egyszer poénból felraktam a FIFA08-at, szerintem valahol ott a maximum határa).ötödik:
semennyire. Választasz egy jó lejátszó programot (mostanában a VLC szarakszik a HD videókkal), pl. MPC-HC.
Ha merülésre vonatkozott a kérdés, az sem számottevő.hatodik:
Vezérlőpultban be lehet állítani, hogy a fedél lehajtásakor ne csináljon semmit, ne aludjon el.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Windows 8.1 érkezését az ASUS sem hagyhatta szó, vagyis új termék nélkül.
- Le Mans Ultimate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest