Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Patens

csendes tag

válasz user23 #5050 üzenetére

első:
    ha rutinból meg a tízujjas gépelés, akkor egy idő után automatikusan hozzászoknak az ujjaid.
    Nálam például egy-másfél hónap után már az volt a fura, hogy könyvtárban "rendes" billentyűzettel kellett gépelni.
    Egeret érdemes hozzá venni (nyilván vezetéknélkülit), főleg, ha többnyire tényleg notebookként fogod használni, asztalnál és nem ölben.
    Én utóbbiként szoktam jórészt, tehát dokkolóval (gépelni ezerszer könnyebb), de egér nélkül, mert könnyen "tapizható", és kényelmes is.

második:
    nyugodtan lehet, le- és visszacsatlakoztatni. Ez a készülék lényege.

harmadik:
    nem, viszont ha így szeretnél dolgozni, akkor valóban megérné egy bluetooth-os billentyűzet is. Nem tudom, hogy milyen hosszú hdmi-vel kötöd össze, nem gondolom, hogy valami kényelmes lenne a dokkolós gépen "akciózni". Így abszolút lenne értelme egy billentyűzetnek.

negyedik:
    ezzel kapcsolatban nincsenek tapasztalataim (egyszer poénból felraktam a FIFA08-at, szerintem valahol ott a maximum határa).

ötödik:
    semennyire. Választasz egy jó lejátszó programot (mostanában a VLC szarakszik a HD videókkal), pl. MPC-HC.
    Ha merülésre vonatkozott a kérdés, az sem számottevő.

hatodik:
    Vezérlőpultban be lehet állítani, hogy a fedél lehajtásakor ne csináljon semmit, ne aludjon el.

Új hozzászólás Aktív témák