Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0py
tag
na ez nem semmi.
nekem is pont a mostanaban volt egy szervizes ugyem, es pont attol tartottam hogy velem is valami hasonlo fog tortenni, de szerencsere nem igy tortent, es az acer jelesre vizsgazott.
hetfoi napon adtam fel a customer care oldalukon a bejelentest, miszerint melegedik es gyakran kikapcsol a gep, ezenkivul a zsanerok recsegnek. felora mulva erkezett a mail, hogy minden oke, dhl-tol kene rendelni gari futar szolgaltatast, ezt kedd delutan meg is tettem telefonon, es szerdan delutan at is vette a futar a gepet.
csutortok reggel kaptam az sms-t, hogy megerkezett a gep a csehorszagi repair centerbe, par oraval kesobb pedig meg egyet, hogy a szervizes kollega elkezdte a javitast, es hogy erkezes 3 napon belul varhato.
ehhez kepest pentek reggel jott a kovetkezo sms, miszerint kollega befejezte a javitast es atadta a dhl futarnak, erkezes 2 napon belul.
kedden delelott mar nalam volt a gep, azaz alig 6 nap telt el amig a gep haztol hazig utazott.
mellesleg a tokeletesen megcsinaltak mindent, semmi recseges, semmi melegedes.
nem kis meglepodest okozott az egesz.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Amíg működik, nincs sok probléma, de mi történik akkor amikor egy garanciális eszközük elromlik?
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Turbózd fel a gèped,most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest