Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Androidos tablet topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
anarkee
csendes tag
válasz
tpeti78 #4838 üzenetére
Gondoltam rá én is, de van 1 funkció ami pontosan követi hogy mi viszi az akksit, ez pedig azt mutatja, hogy 51% képernyő (10 percet volt bekapcsolva 4 óra alatt és így ment le az akksiból 12 %) a többi pedig szépen leosztva maga a rendszer, és elhanyagolható mennyiségben az avg.
Feladatkezelőben semmit nem mutat, hogy futna, csak a rendszer elemeit, + ugye az avg :S -
anarkee
csendes tag
Üdv!
1 napja van nálam egy Asus MeMo Pad 7 176cx. Gyakorlatilag a legfontosabb nézőpont a vásárláskor az volt, hogy mindenképpen lehessen Hearthstoneozni rajta. Nos a játék fut rajta faszán, viszont 1 átlagos meccs, kb 6-8 perc, de max 10 közel 20% akksit leszív. Gondoltam nincs jól megírva valami a játékban, majd javítva lesz. Viszont itt jön a nagyobb gond: full takarékos üzemmódban van a tab, wifi,bt,szinkron minden kikapcsolva, ennek ellenére 45%ról 11 óra alatt lemerült 0-ra, úgy hogy senki még csak hozzá sem ért. A készülék gyári, 1 frissítés ment rá, amit kért első indítás után, HS, Szókereső, AVG, AVG cleaner, ennyi program van rajta, semmi más. mi lehet a gond? holnapig vissza tudom vinni cserére a cuccot, esetleg kérjek helyette LG G Pad 7-et ? vagy jó ez az Asus csak hibásat fogtam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Félórányi videón a 007 First Light
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Tajvan egy szeletet sem ad az USA-nak a TSMC-ből
- Bestbuy játékok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest