- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HofEE
csendes tag
Helló Fórumozók,
Van egy kis, najó igazából nagy, problémám a MemoPad-emmel. Már egy ideje játszotta a kütyü, hogy random véletlenszerűen újraindul minden előzetes jel nélkül. De ezt még egy ideig el is viseltem, pedig gondolom ez sem teljesen normális és elég idegölő ha épp valami fontosat csinál az ember és pukk mindent kezdhetek elölről.
Tegnapelőtt megpróbáltam frissíteni a szoftverét, megjött a kis értesítés, hogy új rendszerfrissítés érhető el, rányomtam kis android logó telepítőcsíkkal szépen végigment azóta pedig nem kapcsol be egyáltalán a cucc. Konkrétan olyan mintha nem tudna bebootolni, de megmondom őszintén nem értek annyira hozzá. Kijön az Asus logo látszik ugy 10 mp-ig aztán fekete képernyő és újra az egész. Ezt egy napig csinálta tegnap aztán lemerült az akksi. Kikapcsolni nem tudom, gombokra nem reagál, ötlet?
Készítettem egy videót is szemléltetésképp:
https://www.youtube.com/watch?v=ZzYUj6eJYsk
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest