- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CPU léghűtés kibeszélő
- Két hordozható hangfal, avagy melyik a jobb választás?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
kisgabor87 #765 üzenetére
En nem vagyok ra erzekeny, nem tekergetnem magamtol, csak a legeslegelso kezbevetelkor ahogy megnyomtam a bekapcsologombot, ami ugye a hatlapon van, ahogy megtamaszottam a tablet elolapjat a huvelykujjammal es "osszecsiptem" a tabletet a bekapcsologombnal, hallottam valami nyiszorgast. Nem tudtam, honnan jon a hang, es miert, ezert vegrehajtottam ujra a mozdulatot, megint nyikorgott. Ezutan hogy megtalaljam, hogy melyik resz adja ki a hangot, elkezdtem fel es le vegigpasztazni, nyomogatni a boritast - igy derult ki, hogy sok helyen nyikorog. Na, ez utan kezdtem csak ket kezzel normal erovel csavargatni. Szoval azert ez egy fel oras folyamat volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest