- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Nekem a bal alsó sarkán recseg egy cseppet a hátlap, de nem vészes. Ennyi pénzért meg végképp elfogadom. Persze jobb lenne valami alu ház, retina kijelző, kávéfőző, gyors étterem, popsitörlő meg amelyik pénzt fialtat, de pénztárcakímélő megoldások közül a Memo pad HD 7 szerintem a legjobb választás, melyet nem csak az ára miatt érdemes venni, hanem mert jó is!
Másoknak: Véleményem, hogy lehet fikázni, nem tudja az OTG-t, stick-et stb. Akkor tessék valami nonamet venni, amibe belepakolnak mindent, de nem Asus. A tablet meg véleményem szerint nem erre való. Erre ott a mobilnet telefonon, ultra book, Asus transbook stb stb.
A végén még jó, hogy nem kezdjük el a teljesen jó, nem tepsi méretű padunkat hasonlítgatni egy iPad 2-höz, vagy tudom is én mihez. Persze hasonlítani lehet, de nem ócsárolni. Furcsa nekem ez az ideológia. -
zsola32
őstag
nálam a tokban mozgott a kijelző egyik sarka (nem nagyon, de bazira zavart)
nem voltam teljesen bizonyos a csere jogosságában, de az extremben a srácok megnyugtattak, hogy ennek nem szabad így mozognia.pedig márelég jól belaktam a tabot...
más: a biztonság fül alatt, található egy titkosítás címszó
nekem nem egyértelmű, ha ezt a funkciót felteszem, akkor csak gép induláskor kéri a pin kódot, vagy minden képernyő elsötétedés után?
logikus az lenne, ha gép bekcsoláskor kellene csak pin kódot írni.
tudnátok ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Ipad 10.generáció
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged