- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Nekem a bal alsó sarkán recseg egy cseppet a hátlap, de nem vészes. Ennyi pénzért meg végképp elfogadom. Persze jobb lenne valami alu ház, retina kijelző, kávéfőző, gyors étterem, popsitörlő meg amelyik pénzt fialtat, de pénztárcakímélő megoldások közül a Memo pad HD 7 szerintem a legjobb választás, melyet nem csak az ára miatt érdemes venni, hanem mert jó is!
Másoknak: Véleményem, hogy lehet fikázni, nem tudja az OTG-t, stick-et stb. Akkor tessék valami nonamet venni, amibe belepakolnak mindent, de nem Asus. A tablet meg véleményem szerint nem erre való. Erre ott a mobilnet telefonon, ultra book, Asus transbook stb stb.
A végén még jó, hogy nem kezdjük el a teljesen jó, nem tepsi méretű padunkat hasonlítgatni egy iPad 2-höz, vagy tudom is én mihez. Persze hasonlítani lehet, de nem ócsárolni. Furcsa nekem ez az ideológia. -
zsola32
őstag
nálam a tokban mozgott a kijelző egyik sarka (nem nagyon, de bazira zavart)
nem voltam teljesen bizonyos a csere jogosságában, de az extremben a srácok megnyugtattak, hogy ennek nem szabad így mozognia.pedig márelég jól belaktam a tabot...
más: a biztonság fül alatt, található egy titkosítás címszó
nekem nem egyértelmű, ha ezt a funkciót felteszem, akkor csak gép induláskor kéri a pin kódot, vagy minden képernyő elsötétedés után?
logikus az lenne, ha gép bekcsoláskor kellene csak pin kódot írni.
tudnátok ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3228
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest