Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Fujifilm X
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- OLED TV topic
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
forzamo
tag
válasz
airwawes
üzenetére
Én nem látok arroganciát a hozzászólásaimban. Ez csak nyomaték a tartalomhoz. Csak ne ajánlgassunk valamit aminek nem ismerjük az eredetét. A wareztől mindenki fázik ezen a fórumon egy orosz firm-backup reklámozását lehet szabadon propagálni? Ez ugyanaz mint a warez hisz a gyártó szándékát ugyanúgy figyelmen kívül hagyjuk ebben az esetben. Zárt bootloader mellett a custom rom warez, szerintem. Nem véletlenül maradt zárva. Egyébként meg nem egyformák az igényeink a biztonság területén. Én nem szeretnék orosz keyloggert a tabomon. Legyünk tekintettel a friss felhasználókra is akik most ismerkednek evvel, mint pl. én is. Ne állítsuk hogy gyári állapotot vissza lehet állítani. Másoknak ne okozzunk esetleges kárt. Egy custom romból való gariztatás esetre nincs az asus.com weboldaláról visszaállítható gyári rom amivel BÁTRAN bevihetem a szervizbe és nem küldenek el melegebb éghajlatra a tabommal együtt. Valószínű ha kifut a garanciális széria ebből a típusból akkor kiadja a bootloader nyitást a gyártó, mint ahogy tette más termékeinél is, de akkor már gari nélkül lehet vele játszadozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- 2025.11.13 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 4070 / 4080 / 4090 / 5070Ti / 5080)
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest