- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
forzamo
tag
válasz
airwawes #1275 üzenetére
Én nem látok arroganciát a hozzászólásaimban. Ez csak nyomaték a tartalomhoz. Csak ne ajánlgassunk valamit aminek nem ismerjük az eredetét. A wareztől mindenki fázik ezen a fórumon egy orosz firm-backup reklámozását lehet szabadon propagálni? Ez ugyanaz mint a warez hisz a gyártó szándékát ugyanúgy figyelmen kívül hagyjuk ebben az esetben. Zárt bootloader mellett a custom rom warez, szerintem. Nem véletlenül maradt zárva. Egyébként meg nem egyformák az igényeink a biztonság területén. Én nem szeretnék orosz keyloggert a tabomon. Legyünk tekintettel a friss felhasználókra is akik most ismerkednek evvel, mint pl. én is. Ne állítsuk hogy gyári állapotot vissza lehet állítani. Másoknak ne okozzunk esetleges kárt. Egy custom romból való gariztatás esetre nincs az asus.com weboldaláról visszaállítható gyári rom amivel BÁTRAN bevihetem a szervizbe és nem küldenek el melegebb éghajlatra a tabommal együtt. Valószínű ha kifut a garanciális széria ebből a típusból akkor kiadja a bootloader nyitást a gyártó, mint ahogy tette más termékeinél is, de akkor már gari nélkül lehet vele játszadozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hálózati / IP kamera
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest