- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Mini-ITX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
válasz
airwawes #1241 üzenetére
Az orosz módszerrel lehet visszarakni a bootloadert, ahogy olvastam. Az antibrickkel... A friss rendszert rakja vissza, és multilanguage, ha jól emléxem... Még semelyiket nem próbáltam, mert még nincs benne számomra lényeges dolog. A kitkat cuccai külön is fent vannak a neten. Ezért nem kell a custom rom. A govenorokkal meg nincs gondom. A többi abszolut nem érdekel. (Két dolognak örülnék: másik bootanim (bár talán 2x indítottam újra, mióta megvan), fekete hátterű beállítások menü...)
Ami jó lenne kütyüben: A virtuális gombsorra rátenni az óra sorát, + hangerő gombok... -
forzamo
tag
válasz
airwawes #1241 üzenetére
Valószinű az Asus nem akarja finanszírozni a sok gariztatást.
Nem lehet eredeti rendszert visszatenni mert nincs hozzá alkalmazás, mint ahogy feltehető rom sem.
A custom romból nincs visszaút. Korábban írtam, jelenleg még a frissítésnél is leellenőrzi a rendszer épségét.
A minőséget szeretnék tartani hardverben és szoftverben is ezek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest