Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dongokiller
csendes tag
válasz
csajszi29
üzenetére
Real Racing 3 mellé lekkell tölteni a Real racing 3 graphics cimü alékalmazást, mely segitségével betudod állitani a játék grafikáját. Mediumra rakva bőven szép és lagg mentes játék

Need for speed most wanted gyönyörüen fut.
Dead Trigger - Dead Trigger 2 szintén szépen fut
modern combat 3 -4 sajnos már nem erre a tabra készült, vagy csak én nem tudtam normális verziót leszedni ami röccenés nélkül menne a tabon.
egy szó mint száz, a játékok döntő többségének hardveres igényeit bőven kielégiti
-
emerzee
aktív tag
válasz
csajszi29
üzenetére
1.27-től...
Nem tudom ki mondta, hogy nem mennek a komolyabb játékok. Persze, ez egy középkategóriás tab, minden nem megy rajta akadásmentesen. Eddig nekem minden ment, egyedül a contact killer 2 akadt. De ez egy friss játék, és szerintem, a felső kategóriás kütyüket célozta meg.
Szerintem, menj el egy mm-be, ahol van esetleg kirakva mindkettő, vagy olyan boltba, ahol kibontják, és megnézheted, és próbáld ki. A youtube is tele van videókkal, azt is nézd át, vannak leírások, fórumok, ahol leírják, hogy mi a jó, vagy a rossz a kütyüben. Mi itt, szerintem, a lenovo-s részről nem nagyon tudunk nyilatkozni, hisz nekünk asus-unk van. De ha visszaolvasod a fórumot, láthatod, hogy nem sok gond van ezzel a kütyüvel... Szerethető, vállalható, és nagyon megbízható. Igazán jó vele együtt élni. -
drlovi
aktív tag
válasz
csajszi29
üzenetére
Majdnem ugyanazt tudják. A lenovo picit jobban teljesít a kisebb felbontás miatt. Én nem probáltam izmos játékot , de másoknal futott a RR3, MC4, FIFA 14 ,GTA VC Nekem az Asusnál döntő tényező volt hogy rendre jönnek a frissitések. ( TF300 miatt elölegeztem meg a bizalmat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Router gondok
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beat 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Kompakt vízhűtés
- Synology NAS
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest