- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Notebook hibák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

emerzee aktív tag válasz  donjohnson

üzenetére donjohnson

üzenetéreSzerintem nincs semmi olyan ebben a kitkatban ami miatt fontos lehetne a tabunkra. A memória optimalizáció csak az 512-es kütyüknek lényeges, nekünk nem. Eddig se volt gond a memória management-el. Ami programok nem indulnak el, vagy szarul mennek, azoknak se valószínű, hogy az 1g rammal lenne a gondjuk. 
 Amit részemről szívesen láttam volna, az az art. Jó lett volna előre fordítani. De elvagyok nélküle, mert a 4magos proci szerintem nem sokat szöszöl. Ennyi még bőven belefér.Hogy azt írták, nem lesz kitkat? Én ezen nem csodálkozom. Mint már hónapokkal ezelőtt írtam, ez a tab, nem zászlóshajó. Egy rendszerfrissítés, ha minőségileg akarják csinálni, nem két nap, és nem két dodó. Márpedig az asus egyik fő vonzereje a minőség. 
 Egy eladott tab, csökkenti annak az esélyét, hogy az illető, egy drágább, nagyobb profitot termelő tabot vegyen. Ha az illető már meglévő tabbját nagyon támogatjuk, akkor sose fog venni újjat. (Főleg, ha a vas eléggé jó benne, hogy hosszabb távon kiszolgálja az igényeit, márpedig ez a tab ilyen...) Valamivel rá kell hát kényszerítsék középtávon az embereket újabb tab vásárlására, és ennek egyik lehetséges módja, hogy eljáratjuk az időt a rendszere felett. Ezért olyan gyűlöltek a custom romok a gyártók szemében.
 Ha esetleg érdekel valakit egy rendszerfrissítés készülésének folyamata, akkor itt találhat egy jó kis infografikát: link
 Nekem ez a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest