Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
canniball #2604 üzenetére
3. A kék és szürke matt. Nekem ez utóbbi van, tehát kapható!
4. Én nem előlap nélkül tokot rendeltem, de emlékeim szerint eBay-en volt síma "pattintós" tok.lorin: Memo pad HD 7 csak GPS-es kivitelben létezik. Meg kell kérdezni, hogy van-e gyári gari. Ha van akkor semmi gond. Viszont, ha még így sem vagy biztos a dolgokban, akkor keresd vissza a fórumban, hogy nekünk milyen termékszámúak lehetnek, majd hasonlíts össze az általad linkelt webshopban levővel!
Megoldható a pendrive csatlakozás, de csak 'Y' kábellel, szóval kell neki áram is. Így már nincs is értelme, mivel lekorlátoz áramforrás mellé.
Szerintem a legjobb variáció venni egy olyan pendriveot ( tulajdonképp microSD-t, amihez adnak usb foglalatot és/vagy SD adaptert is. Voilá!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest