Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
király kategória.tetszik.
-
F34R
nagyúr
Ha rezboru dzsigolo lennek ez igy hangzana : " Draga isten arra kerlek arany Asus hulljon nekem "
-
kakuk.tamas
addikt
De miért csak 1866 MHz-es ramokat támogat?!
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
tajcsi
őstag
Majdnem perfect!
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Thrawn
félisten
válasz kakuk.tamas #3 üzenetére
Kérdezd az Intelt
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Oliverda
félisten
Mert az Intel hivatalosan ebben állapította meg az Ivy Bridge-E maximális DDR3 órajelét. Ez alaplaptól független, az összesnél ez van.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Acélfarkas
senior tag
Erről az Intelt kérdezd.
Ez a cucc a király kategória.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
04ahgy
nagyúr
Ugyan támogat 4 utas multi GPU-s rendszereket, de a realitások talaján maradva (nem egyslotos HD4850-ekre és PCIe riser kártyákra gondolva tehát), hova teszem a 4 VGA-t? Hova teszem mondjuk az IVY Bridge-E CPU-s csúcsgéphez passzoló negyedik HD7970-t vagy a negyedik GTX Titant?
Egy átgondoltabb PCIe slot elhelyezés nem ártott volna, ha már nagyon Deluxe a lap. A többi része amúgy az elvárhatót hozza.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
milan18
aktív tag
Brutal lap
-
leviske
veterán
Elnézést, hogy csak ezt néztem, de Inteles lapom úgyse lesz: Nekem kicsit uncsi az a design, ami irányába az ASUS elindult. Anno a Maximus Formula (X38) sokkal "izmosabbnak" tűnt és még a hőleadást se gátolta festékréteg.
-
BatchMan
senior tag
12 SATA, 6 USB3...
Képtelenség minden lyukat kihasználni rajta. Hova kellhet ennyi? -
#UserName#
csendes tag
Király a lap ,remèlem 3-4èv mulva nekem is ilyen lesz
-
04ahgy
nagyúr
Direkt kiemeltem, hogy a riser nem játszik, a megvásárolt VGA-k out-of-box menjenek.
(#9) Oliverda: Ha az a HD7850 tényleg tud 4-way CrossFireX-et, akkor kérek szépen belőlük, én leszek a HWBOTON az első, aki 4 Pitcairn GPU-s eredményt feltölt.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
A cikkből: "Ezt az Ivy Bridge-E processzorok 40 sávot tartalmazó vezérlőjével társítva akár akár egy négy grafikus kártyát felvonultató SLI vagy CrossFire rendszer is kiépíthető."
A BTC-hez, a BOINC-hoz és egyéb számoltatásokhoz nem kell CF enabled mód, elég ha a kártyákat a gép felismeri.
HGyu
-
kpal
nagyúr
szep ,es mindenes
-
VGYke
addikt
Kérem, információ hiányában valaki tegyen helyre!
Delux lapokkal kapcsolatos csak Prohardver hírek:
* Idő előtt kapták lencsevégre az ASUS P9X79 Deluxe alaplapot
* ASUS P9X79 DELUXE alaplap az első XMP DDR3 2400 MHz tanúsítvány birtokosa
További híreket nem keresgélek, illetve idézek, mert mindegyik 2011. évi!Ez a blog, ami ugyan úgy Delux lapról ír, 2013. 09. havi.
Hány Asus Delux verzió létezik és ha 2 féle, mi különbözteti meg őket egymástól?
Az Asus lapján csak 1 féle 2011-es foglalatú Delux van. Ennek User's Manual letöltési dátuma: 2011.11.21.Akkor most ez a "Ivy Bridge-E tiszteletére kiadott, X79-Deluxe nevű" lap új vagy rohadtul régi?
Kizártnak tartom, hogy ugyanazon név alatt 2 típust adjanak ki.
Akkor most mi van?[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Új kérdésem, amit itt is feltettem.
Szerintetek a tisztességes kereskedésekben ez a lap mikor fog megjelenni hazánkban?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Részletesebb tesztek vannak már valahol (googliztam, nem nagyon találtam) vagy lesznek itt a deszkáról?
Csak hogy mennyiben jobb / rosszabb és más az elődöknél: Extreme, Formula, SABERTOOTH X79, vagy a konkurencia lapjainál, pl. Gigabyte GA-X79-UP4, UD7...?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest