Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ampere választék? Bővül?
Hol, mennyi, mikor?
-
Riky965
csendes tag
Nem nagyon van választék ha van is nagyon drága még sajnos
-
válasz
Találtgyerek #17 üzenetére
Igen, de a tuf széria dizájnja nem tetszik, se alaplapban, se vga-ban. Tudom nem kellene szempontnak lennie, de ha már ablakos a házam, hogy minden nap lássam mennyi pénz ül benne, akkor tetszen is. 😀
-
siposz
aktív tag
válasz
Találtgyerek #8 üzenetére
Öreg vagyok én már ahhoz, hogy olyasmit vegyek, amit nem használok. Rendes napi szintű használatban van.
-
válasz
Találtgyerek #12 üzenetére
Persze ez igaz, de szerintem sokan nem a felsőkatot vesszük. Egyszerűen van ugyanolyan jó vagy jobb olcsóbban. Dizájnra tetszik a strix széria, de horror feláras mindene.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Találtgyerek #8 üzenetére
Én gainward 1650 d6 ghost-ot vettem helyette tegnap 64-ért alzán. Nem egy bitang kártya, annyira olcsónak se olcsó, de új, könnyebb lesz eladni majd (vagy vésztartaléknak megtartani). Epicen van sok kis játék, amit vígan elvisz, legalább kipróbálok közülük párat.
andor80: az asust már én is kerülöm, én most a gigabyte aorusra megyek majd rá, ha lesz 3060 értelmes áron. Egyébként meg amit stabilan jónak tartok az az msi gaming széria.
[ Szerkesztve ]
-
andor80
senior tag
asus nem ajánlott nálam régóta szenny minőség ordas garanciális ügyintézés.
Az árazást kenjék a hátukra.
A cikk reklám volt?
Támoghatta az nvidia kidobva asus által elkerülte a figyelmem. -
siposz
aktív tag
válasz
Találtgyerek #5 üzenetére
Semennyire nem fontos jelenleg, csak hihetetlennek találom a helyzetet. Vicces, hogy tavasszal bosszankodtam, hogy nem tudok tovább várni a gépvásárlással. Vettem egy 5700XT-t, és magamban morogtam, hogy januárban ennyi pénzért újgenerációs kártyát vehetnék.
Ehelyett rendes nyereséggel adhatnám el használtan.
-
relixo
tag
"Ampere-választék"
Hol van itt a választék kérem?! Vagy a 8db-ból gondolták a választékot amit sikerült elmenekíteni a botok elől a boltbai 500ezer és 1 millás árért ?Ami azóta már el is fogyott...
Jó persze poénkodunk -mást úgyse lehet ebbe a helyzetbe ezen- de tényleg jót mosolyogtam ezen a szón.[ Szerkesztve ]
-
ughhh
senior tag
100W TDP alatt várok RT kártyára, vajon lesz 3050 vagy radeon 6600, 6500?
-
ricsip
addikt
Most néztem PCX-en 1 millió fölött mennek
-
Laraxior
titán
Bővül?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Lassan, de biztosan bővül az Ampere GPU-k, és vele az ASUS videokártyáinak választéka is. Nézzük meg, hogy mit kínálnak ezek!