Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Chromecast topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
Hát ez nem jó szerintem :S
Ez olyan mint lehetne Gothicozni multiban .... a Sztorira épül és akkor elgányolják itten.... x) -
Night0119
csendes tag
nekem nem tetszik ez a ugrálok mint egy majom... meg elég hihetetlen is...
szvsz:foscse
-
VictorHUN
aktív tag
Megnézem hogy majd a multiban kifog hosszú perceket sétálgatni és egy padon üldögélni. Majd mindenki egymásnak esik mint egy hentelős játékban és csá
-
Jander
senior tag
Egyre jobban várom ezt a játékot, és azt veszem észre magamon, hogy a multiplayer is egyre jobban izgatja a fantáziám. Pedig eddig el sem tudtam volna képzelni ennek lehetőségét egy ilyen (eddig) singleplayer-re épülő játéknál...
-
wolfman
veterán
Annyi gondom van csak a játékkal, hogy már túlságosan nyíltan lehet gyilkolászni és nem is keveset. Ilyen után már a puszta jelenlétünkre felismerne mindenki. De ezt leszámítva jónak ígérkezik
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia