Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én nem tudom, biztos bennem van a hiba!
Egy teszt atom es p3 procival. Ugy tudom, a brazos kb olyan gyors, mint az atom.
Ezt akárhogy nézem, itt az Atom-ot a P3-mal veszed egy kalap alá. A második mondatban meg az Atom = Brazos sebesség...
Egy korábbi hozzászólásodban meg olyat írtál, hogy Neked már nem elég a P3-on megszokott sebesség. És közben vastagon a Brazos sebességéről volt szó.
A regi c2d rendszered fogyasztasabol par dolgot kifelejtesz
Erre meg annyit, hogy a HDD-k inkább 7-8w-ot esznek, azt is akkor ha folyamatosan írsz-olvasol rá. A DVD meghajtó is leginkább menet közben fogyaszt, a sima áramfelvétele nem hiszem, hogy 1-2W-nál több lenne. A VGA kártya ül.
Szóval ez a téma ott csúszik el, hogy ha az új rendszerbe is bepakolod ezeket, akkor nem értem, ez hogy merül fel? A vidkarit húzzuk ki: még mindíg 55-60W-nál tartok... Ez hol kevesebb, mint a Brazos 33-36W-ja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- DUNE médialejátszók topicja
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest