Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Hát én nem tudom, biztos bennem van a hiba!
Egy teszt atom es p3 procival. Ugy tudom, a brazos kb olyan gyors, mint az atom.
Ezt akárhogy nézem, itt az Atom-ot a P3-mal veszed egy kalap alá. A második mondatban meg az Atom = Brazos sebesség...
Egy korábbi hozzászólásodban meg olyat írtál, hogy Neked már nem elég a P3-on megszokott sebesség. És közben vastagon a Brazos sebességéről volt szó.
A regi c2d rendszered fogyasztasabol par dolgot kifelejtesz
Erre meg annyit, hogy a HDD-k inkább 7-8w-ot esznek, azt is akkor ha folyamatosan írsz-olvasol rá. A DVD meghajtó is leginkább menet közben fogyaszt, a sima áramfelvétele nem hiszem, hogy 1-2W-nál több lenne. A VGA kártya ül.
Szóval ez a téma ott csúszik el, hogy ha az új rendszerbe is bepakolod ezeket, akkor nem értem, ez hogy merül fel? A vidkarit húzzuk ki: még mindíg 55-60W-nál tartok... Ez hol kevesebb, mint a Brazos 33-36W-ja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mini PC
- További aktív témák...
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest