Hirdetés
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
amire én használom a sajátomat, az fileszerver (SFTP-n keresztül a fájlkezelőből), seedbox, git szerver és backup rsynccel. ez valóban nem egy service de hasonló természetűek és nem sok.
amíg meg nem döglött a 10G kártyapárom egyik tagja addig iSCSI szerverként is működött, az asztali gép közvetlenül felcsatolta a RAID tömböt.
viszont az se mindegy hogy egyszerre hányan használják, nálam az vol a scenario hogy egyszerre max egy service (transmission-daemon) és egy júzer (jómagam) használta. ez egy irodában már nem feltétlenül van így -
fatpingvin
addikt
-
fatpingvin
addikt
mondjuk azért arra kíváncsi vagyok hogy milyen ARM cuccal vannak rossz tapasztalataid, egy első generációs Atom proci egy giga DDR2 rammal ugyanúgy nem lesz alkalmas a feladatra mint azok az alsópolcos ARM SoC-ok amiket sokkal inkább beágyazott környezetbe terveznek mint amire néhány gyártó felhasználja őket.
-
fatpingvin
addikt
mondod te. én meg azt mondom hogy a jelen esetben releváns szoftveres támogatottság között lényegében nincs számottevő eltérés, cserébe a célfeladatra energiahatékonyabb.
az x86 már rég eltűnt volna a süllyesztőben ha az IBM nem ezt az amúgy a célfeladatra szuboptimális architektúrát választja a PC-hez.
-
fatpingvin
addikt
640 dodóért korrektnek tűnik, nem olcsó de korrekt. az meg külön szimpi hogy nem x86.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest