Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
nekem mindegy minek hívod. szerintem univerzális modellező eszköz korhatár nélkül (végülis 3d nyomtató, ha úgy tetszik). engem olyan dolgokra tanított meg, ami megváltoztatta az életem; azt ahogy látom a világot. megtanított például rá, hogy az egész világ apró darabkákból épül fel, amiből a szabályokat betartva kis kitartással bármit megépíthetek. a motorika fejlesztése is azért válik hatékonnyá, mert szívesen és bármit építhet belőle az ember, végtelen számú a kombináció.
a motorikán felül meg azért jó hatással van a látásra, a fantáziára, problémamegoldásra, a térlátásra meg egy csomó agyi funkcióra, aminek még a nevét sem tudom. megfogadtam hogy a gyerkőcöknek ezt meg legalább két idegen nyelvet adok, akkor már el vannak indítva akárhogyan is lesz. egyébként nekem a fémépítő is nagyon szimpatikus, csak a lehetőségek ott azért jóval korlátozottabbak voltak. de szerintem eleget offoltunk (azaz offoltam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest