Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
Sukta 95 #7590 üzenetére
Szia!
Igen, jártam így, 6-al, 7-el, többször is. Először nekem se működött a tisztítás, de iCentre-be bevittem, annak reményében, hogy kicserélik, ott mutattak végül egy nagy jó módszert:
- Fogsz egy ecsetet, amivel a kisiskolások játszanak technika órán a temperával meg a vízfestékkel
- Levágod ollóval a sörtét úgy, hogy kb. 1 cm maradjon ( ott már megfelelően erősek és sűrűek a sörték)
- Fogd és izomból kezd el kikefélni a hangszórótMeglepő, hogy mennyi retek fog belőle kihullani, és, hogy utána olyan lesz a hangszóró, mint újkorában. Az alkoholos módszer, meg a fogkefe nekem se működtek, de ez bevált.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sukta 95 #3720 üzenetére
Annyira nem, ráraksz egy részt pl a szélére, hajszárítóval kicsit felmelegíted, és szépen rányomogatod. Erre a tokot míg ráraktam volt vagy fél óra, olyan passzos ez a tok, és nem enged a sarkaiból semmit fóliát is megérzi, szóval most ha nem lesz a telefon hibás rajta lesz ameddig csak lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- iPhone 14 Pro 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p10e
- Iphone 13 Pro Max 128gb, független, karcmentes, full szettel.
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest