Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_87
tag
Nekem anno az 5S-m jobb felső kijelzojenel engedett el a ragasztó (egyszer sem ejtettem el). Soha nem fogom megérteni, hogy miért próbálja meg valaki megmagyarazni a másiknak, hogy az iPhone-k osszeszerelesi minősége mindent üt. Ugyan olyan minoseget érintő hibák jönnek ki, mint más márkák esetében is.
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
válasz #97246720 #314 üzenetére
Szerintem nem is biztonságos az ujjlenyomat olvasó. Fél óra alatt feltortek az 5S-t is, amikor megjelent. Az FBI-nak is csak azért okozott nehézséget az iPhone feltorese, mert PIN kódot kért és csak 10 lehetőséget engedélyezett a telefon (utána factory reset).
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
? Az eset amiről írnak 2010-ben történt és a BBM üzeneteket tudtak visszafejteni. Akkor még fasorban sem volt az OS10. Azóta már fejlettebb titkositast használnak (2 szintű), a BES (üzleti) felhasználóknak pedig egy harmadik szint is rendelkezésre áll, amely dinamikusan változtatja a kulcsot. Ma már nem használják a mesterkulcsos megoldást.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
válasz #97246720 #300 üzenetére
Nekem a PRIV nem játszik. A BlackBerry szervizben kiprobaltam, kicsusztatva hatalmas a billentyűzete Passport után csalódás. Szóval még várok a csodára...
@wesder
Be tudod állítani, hogy mely appokat kezeljen a HUB ha zavarna az ömlesztett értesítés. Ezen kívül a fiókok között is tudsz ugrálni. A gesztusokrol már nem is beszélve. A keyboard is nagyon jó a felfelé poccintos megoldasaval. Nekem a legjobb lenne.
Témához kapcsolódva: majd egy évig használtam 5S-t, nem rossz telefon (ahogy az SE sem), de nekem az értesítési LED és a rendszer kotottsegei miatt már felejtős.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
válasz #97246720 #281 üzenetére
Tudom, rengeteg BB-t használtam már es a mai napig is azt használnám, ha az OS10-es rendszert nem nyirják ki. Korábban volt arról szó, hogy elérhetővé teszik Androidra és iOS-re is a HUB-t (nekem elég sokat megerne). Az xda-n ugye elérhetővé tettek a PRIV appjait (keyboardom is onnan van), de nekem a root nem pálya.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
válasz hericstamas #235 üzenetére
Én a BB-s billentyűzetet használom az LG4-en. Szerintem verhetetlen a BlackBerry billentyűzet megoldása. A HUB-t is kiadhatnak már...
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
válasz Gentleman. #115 üzenetére
Bocsi, de ettől a presztizs telefon szövegtől rosszul vagyok...
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest