- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- VR topik
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Üdv! Nem szeretném visszaolvasni a kétezer kommentet, bocs ha már felmerült a dolog. Pár hete, vagy egy hónapja (talán a legutóbbi frissités óta?) gyakran előfordul, hogy beszélgetés közben egyszer csak elmegy a mikrofon hangja, hirtelen semmit nem hall az akivel beszélek miközben én őt hallom rendesen. Ha ki-be kapcsolom a kihangosítást, vagy leteszem a hívást és újrahívom akkor jó megint egy darabig. Ugyan ez air poddal is, kihangosítva vagy hagyományosan beszélve előfordul. Tud valaki segíteni mit lehet tenni? Reset már meg volt, az öszess beállitást ellenőriztem. iPhone 8 Plus
-
Gadgetfan_
senior tag
Annyira viccesek ezek a kényszeres bizonygatások egyesektől, hogy az iPhone milyen szar meg elavult stb...
Nekem pl. az iPhoneok a legjobb telefonok, jól átgondolt és egyszerű kezelőfelet, felhasználó barát és gyors alkalmazások, remek fotók és videók egyszerű gyors lövése stb... Sokszor akad a kezembe droidos csúcstelefon, de még egyik sem győzött meg arról a legkevésbé sem, hogy váltanom kellene, szerintem még évekig maradok az iPhonenál. Ennyi. ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Opel topik
- Ford topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest