Hirdetés
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Üdv! Nem szeretném visszaolvasni a kétezer kommentet, bocs ha már felmerült a dolog. Pár hete, vagy egy hónapja (talán a legutóbbi frissités óta?) gyakran előfordul, hogy beszélgetés közben egyszer csak elmegy a mikrofon hangja, hirtelen semmit nem hall az akivel beszélek miközben én őt hallom rendesen. Ha ki-be kapcsolom a kihangosítást, vagy leteszem a hívást és újrahívom akkor jó megint egy darabig. Ugyan ez air poddal is, kihangosítva vagy hagyományosan beszélve előfordul. Tud valaki segíteni mit lehet tenni? Reset már meg volt, az öszess beállitást ellenőriztem. iPhone 8 Plus
-
Gadgetfan_
senior tag
Annyira viccesek ezek a kényszeres bizonygatások egyesektől, hogy az iPhone milyen szar meg elavult stb...
Nekem pl. az iPhoneok a legjobb telefonok, jól átgondolt és egyszerű kezelőfelet, felhasználó barát és gyors alkalmazások, remek fotók és videók egyszerű gyors lövése stb... Sokszor akad a kezembe droidos csúcstelefon, de még egyik sem győzött meg arról a legkevésbé sem, hogy váltanom kellene, szerintem még évekig maradok az iPhonenál. Ennyi. ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest