- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Jujj de vártam már ezt a tesztet, így a melóm utolsó másfél órája hamar el is fog röppenni. Jó volt végre normális véleményt olvasni a 8-asokról. Sok éves almásként is fájlalom azt a nagyon kevés változást amit a sima 8 hozott, a 8 plust már elfogadnám persze, főleg azért mert brutális mennyiséget fotózok a telefonommal évente. Ennek ellenére valószínűleg kimarad az életemből, a 3 hete vásárolt i7-esem használatát legalább 3 évre terveztem...
Továbbra is fájó pontnak tartom a 128 gb-s modell kihagyását, a 64 kicsi lehet, a 256 meg bazinagyhát ez van. Valamint ilyen árért nyugodtan bedobhatták volna a csomagba a 30K-s töltőt is. De hát az apple nem változik, ennek ellenére is szeretem (csak a pénztárcám nem).
Az iphone X tesztet továbbra is úgy várom, mint a messiást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest