Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Az biztos, hogy a forrást nagyon jól kell megválasztani. Én csak olyanba mennék bele, ami garantál bontatlan, Apple gari és EU-ba szánt készülék. Itt már persze egyéni preferencia, hogy ki mennyit mer kockáztatni, és milyen összegért. Én személy szerint ilyen értékű cuccokkal már nem szeretek szerencsejátékot játszani.
-
b.kov
senior tag
Szerintem ha bontatlan, EU-ba szánt készülék 1 év világgaranciával, akkor nagyon nem lőhetsz mellé. Legrosszabb esetben visszaküldöd, elég erős eBayen a customer protection.
Nekem személy szerint használt eBayes 5S-ekkel, 6-okkal van tapasztalatom. Sosem fogtam ki olyat, ami nem a leírásnak felelt meg. Azért ha teheted, mindenképp valami nagyobb arctól rendeld, sok pozitív értékeléssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Steam Deck
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Háború Izraelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest