- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
Igazából ezeket csináltam én is rögtön, elsőre, de nem ment... Ekkor mentem volna laptophoz vagy másik PC-hez hátha azzal, viszont le vannak kódolva. Telefon híján meg nem értem el senkit.
Elkezdtem utána járni mi is a hiba kód, usb nem kap elég áramot.Letöltöttem egy chipset drivert és az telepítve már működött minden. Hoki ez a Windows 10......
-
jófejsrác
senior tag
Szerintem ez egy rossz példa volt. Van nekem egy iPhone 4s 6.3mal mint céges telefon. Ez is baromi gördülékeny mint egy iPhone 7 meg sem érzem hogy az 5s számomra mar lassú. Ha kijön az ios 11 én arra is fel fogom frissíteni meg ha kevésbé is lesz gördülékeny. Szeretem az újdonságokat
-
-
Balzak83
senior tag
Köszönöm a tippet! Akkor esélyes a csere. Ahogy néztem korábbi hozzászólásokat, kicsit drága az eredeti akksi szereléssel, ezt a NOHON márkát írták, hogy jó minőségű, és az ára is jó. Berakni meg nem túl nehéz
@Emunem: teljes visszaállítást csináltam itunesból, csak a csengés tűnt el. Úgy néztem, a beállítások is megmaradtak. A jövő héten majd odafigyelek a telefonra, hogy mi lesz vele, aztán ha nincs változás akkor rendelem a csere akkut.
-
Emunem
őstag
Minden app ugyanúgy van beállítva mint előtte? (Internethasználat, értesítések, etc...)
Csak úgy egy akku nem adja meg magát 2 nap alatt. (Kivéve túlfesz, túl magas/alacsony hőhatás, ütés, pára bejutása tartósan (zsebtelóknál előfordulhat), SIM kártya korrodálás (pici oxidréteg sok galiba, anélkül, hogy a működése zavarba ütközne). De ezek nem mind átlagos helyzetek)Ja, ez nem IPhone probléma sorozat, hanem csak akkuról beszélek, mielőtt valaki Androidozna...
Üdv.
-
_seth_
veterán
Nekem pl a fent látható képet mutatta egy 2014-es akkuval, érzésre nem volt rossz. A mobilnet tudja meríteni 4G-n, de mint kiderült az új akkut is.
Tudtam új gyári akkut olcsón, így kicseréltem benne, ezzel is hasonló üzemidőt tud, így valószínűleg a régi valóban jó állapotban volt még. -
-
-
-
Emunem
őstag
Ez olyan lenne, mintha ránk európaiakra ráerőltetnék az amerikai XXXXL méretű ruhákat, csak azért, mert ott "fejlettebbek" az emberek.
Mennyivel több munkába lenne optimalizálni adott erőforrásokhoz egy OP rendszert? Semmivel, de akkor nyilván nem sokan éreznék szükségét a váltásnak egy erősebb vagy inkább újabb vasra. Mostanában az alma majdnem fél évente/évente kidob valamit a piacra, ami nem rossz, mert van innováció bennük, de az, hogy rám erőszakolják ezt a bő ruhát, hogy feszt elessek miatta, botladozzak, meg ne lássak ki belőle, na ez nem kell, köszönöm. Ezért írtam azt, hogy lesz-e normális, mivel egy 5S totyikban vagyunk, és mint látom, nem az előnyére van ez a 10.x verzió... egyenlőre.
Hithű Noki@-sként váltottam Almára, mert a sok rossz közül ez volt a jobb. (Android/IOS) A Lumia 800 még mindig simábban fut, mint az 5S 9.x rendszerrel, 8.x-al nem volt szerencsém. 10.x-al nem is merem összehasonlítani. Nálam tized másodpercek is számítanak, sajnos.
Jelen esetben, és piaci körülményeket tekintve (ár-érték-ergonómia-stabilitás) az 5S / SE viszi nálam a prímet. Ha valaki ezt megérti, tudja miről beszélek.
Nem akarom lehúrogni, mert még engedi bőven a 9.x rendszert használni, csak nem vagyok az a váltogatós típus, nem vonzz az effajta pénzfecsérlés/ dívatolás.Estét.
-
spanyoll
addikt
Igazából csak egy nyamvadt puzzle game van rajta, ha elvész el tudom engedni.
Akkor appokról kell gondolom iCloudba egy mentést csinálni, utána meg... majd mindjárt kiguglizom, hogy hogyan húzom újra teljesen. Onnan meg lehúzza magától gondolom az appokat és viszonlátás' -
jófejsrác
senior tag
Nem tudom mi lehet nagy igény egy telefonnál azon kívül, hogy: fotó, net, zene, telefonálás és navigálás amiket lefagyás és gond nélkül teljesít. Egyébként 7.1.2-vel vettem 3 éve, valószínűleg ha egymás mellé tenném a két verziót látnám, hogy lassabb a jelenlegi valamivel. De a használatot nem befolyásolná számomra, ahogyan most sem.
Van egy iPhone 4S telefonom 6.1.3-al (céges), menü rendszere gyorsabb mint az 5S-é
. Aki ne akar minimális lassulást sem az ne frissítsen. De az új rendszerek is stabilak és használhatóak szerintem.
Én tuti nem tenném vissza a régit, még ha lenne is rá mód.
-
Akelaus
senior tag
Semmi, csak leírtam mit tapasztaltam vele.
Ha esetleg másnak is akad ilyen gondja, van megoldás. Feltettem a 10-est, eddig nem is volt semmi gond, két alkalmazást tartok hibásnak ebben az egyik a messenger, azt akartam az első esetben pont megnyitni, majd kicsit gyorsan be is zárni mert közben hozzám szóltak. A másodiknál éreztem a játék közben melegedést, és emlékeim szerint nem frissített a játék mióta rajta van a telefonon soha, szóval lehet ott a gond.
Az utóbbi időben elkezdtem leszedni róla az olyan alkalmazásokat amik eleve adottak pl. Safari, repült a Chrome. Igaz már vagy 400megánál járt a tárhelyhasználata, a Safari meg azóta sem érte el a 2 megát.. A messenger is hasonló sorsra jutna, ha lenne alternatíva, az egy nap alatt duplázta meg az elfoglalt mennyiséget. Amit nem tudok még leváltani, az a Gmail app, mert vagy én vagyok béna, vagy nálam a telón nem kerek valami, de a beépített Mail alkalmazásban nekem a törlés semmilyen "suhintásra" nem jön elő. -
Diokhan
addikt
Ne haraguggyá' de pont ez a lényege a mobil nézetnek, hogy egyszerű legyen, ne legyen tele pakolva "szemüveg' hirdetésekkel, hamar töltődjön be, ne zabálja le egy óra alatt a havi adatforgalmat stb. Szerintem kényelmes és jobb, mint nagyítgatni meg úgy el olvasni egy kommentet, hogy soronként húzogatom a képet jobbra-balra. De persze nem vagyunk egyformák, én így szeretem. Mindenesetre megpróbálhatod mondjuk valamelyik third böngészőt, hátha van valamelyikben olyan oldaltördelés beállítás, ami már ezt is tudja, hogy a szövegmező olyan legyen, amilyennek szeretnéd. Én itt kérdezném meg a helyedben.
-
Diokhan
addikt
Szerintem nem érdemes vakoskodni az asztali nézettel ezen a kicsi kijelzőn, én csak akkor állítom át, ha képet töltök fel vagy valamit be akarok állítani, egyébként sokkal kényelmesebb és kevesebbet is eszik a mobilnézet adat szempontból. Szerintem asztali nézetben nem is fogja követni, mert az nem mobil böngészőre és nem 4"-os kijelzőre van kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest